قیمت طلا امروز




 سایت شفقنا / ۱۴۰۵/۰۳/۲۵

اعلام آمادگی ایتالیا برای حضور دریایی بین‌المللی در تنگه هرمز پس از توافق ایران و آمریکا

شفقنا جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا، روز دوشنبه آمادگی کشورش را برای حضور دریایی بین‌المللی در تنگه هرمز پس از حصول توافق بین ایالات متحده آمریکا و ایران اعلام کرد. به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، ملونی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما آماده‌ایم، به همراه سایر شرکا و با مجوز لازم پارلمان، تا برای [ ]
 اعلام آمادگی ایتالیا برای حضور دریایی بین‌المللی در تنگه هرمز پس از توافق ایران و آمریکا



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ اهداف اولیه دولت ترامپ محقق نشده، حکومت ایران همچنان منسجم است و بسته ماندن تنگه هرمز، هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

فکری هم به حال ملوانان ناو «یواس‌اِس آبراهام لینکلن» کنید چرا که گزارش‌های متعددی درباره وخامت شرایط و تلاش نیروهای آن برای خودکشی منتشر شده است.


۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

برکناری‌های نادر در موساد نشانه شکست اسرائیل در جنگ با ایران است

نورنیوز- گروه بین الملل: وب‌سایت خبری آمریکایی «اینترسپت» گزارش داد برکناری‌های علنی و نادر در داخل سازمان اطلاعات خارجی اسرائیل، موساد، نشان‌دهنده ابعاد ناکامی اسرائیل در دستیابی به اهدافی است که در جریان جنگ با ایران روی آنها حساب کرده بود؛ از جمله سرنگونی نظام ایران و ایجاد اعتراضات گسترده، تضعیف ساختار امنیتی ایران و خنثی کردن تأثیر اهرم فشار تنگه هرمز.

این وب‌سایت توضیح داد که «رومان گوفمن»، رئیس جدید موساد، رئیس اداره اطلاعات و همچنین رئیس بخش ایران در این سازمان را برکنار کرده است؛ اقدامی که به دلیل سطح بالای محرمانگی فعالیت‌های موساد، اقدامی نادر توصیف شده است.

 

این گزارش افزود آخرین برکناری‌های برجسته در موساد که با یک شکست عملیاتی مرتبط بودند، به بحران تلاش برای ترور خالد مشعل، رئیس وقت دفتر سیاسی جنبش حماس، در سال ۱۹۹۷ بازمی‌گردد.

 

اینترسپت همچنین اشاره کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، طی سال‌ها و از طریق دولت‌های متوالی آمریکا، برای سرنگونی ایران با استفاده از زور فشار وارد کرده بود تا اینکه جنگی که خواهان آن بود آغاز شد.

 

با این حال، عملیات نظامی و مخفیانه‌ای که به دستور او انجام شد، نتوانست هدف مورد نظرش یعنی سرنگونی نظام ایران را محقق کند. 


۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مقامات عمانی: تهدیدهای ترامپ علیه مسقط را جدی نمی‌گیریم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مقام‌های عمانی در واکنش به تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ علیه این کشور اعلام کردند که این اظهارات با تعجب و نارضایتی در مسقط مواجه شده، اما آن را جدی نمی‌گیرند.

بر اساس این گزارش، مقام‌های عمانی معتقدند تهدیدهای آمریکا در حالی مطرح شده که مسقط واشنگتن را در جریان مذاکرات خود با ایران قرار داده بود و نقش این کشور همواره بر میانجی‌گری و ایجاد ارتباط میان طرف‌های مختلف در منطقه استوار بوده است.

یک منبع عمانی، تهدیدهای ترامپ علیه عمان را تلاشی برای یافتن مقصر در شرایط ایجادشده توصیف کرد و گفت مسقط این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد.

همچنین یک دیپلمات عمانی با اشاره به تکرار چنین اظهاراتی از سوی رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که عمان به این واقعیت عادت کرده است که چنین تهدیدهایی بارها تکرار می‌شوند.

ترامپ پیشتر تهدید کرده بود در صورت آنچه «مانع‌تراشی عمان» خوانده، این کشور را هدف حمله قرار خواهد داد؛ اظهاراتی که با واکنش منفی مقام‌های عمانی همراه شد.




 دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد

در دومین رأی‌گیری غیررسمی شورای امنیت درباره جانشینی آنتونیو گوترش، نامزد اهل گویان بیشترین حمایت را به دست آورد و رقابت میان هشت نامزد دبیرکلی سازمان ملل وارد مرحله تازه‌ای شد.

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو /  ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو / ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای پیگرد بین‌المللی بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، اعلان قرمز صادر کند.

 گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست

نماینده حزب حاکم گرجستان اعلام کرد تفلیس تصمیم‌های سیاست خارجی خود را بر اساس منافع ملی اتخاذ می‌کند و همراهی با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران را نپذیرفته است.

 برنامه جدید ترامپ
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

اهداف اولیه دولت ترامپ محقق نشده، حکومت ایران همچنان منسجم است و بسته ماندن تنگه هرمز، هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.