قیمت طلا امروز




 سایت شفقنا / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

نظرسنجی: میزان محبوبیت ترامپ در بین نسل هزاره به پایین‌ترین حد خود رسید

شفقنا بر اساس نتایج یک مجموعه نظرسنجی سراسری، میزان محبوبیت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در میان نسل هزاره به پایین‌ترین سطحی که تاکنون ثبت شده است، رسیده است؛ موضوعی که نشان‌دهنده چرخشی چشم‌گیر نسبت به جایگاه نسبتاً رقابتی او در آغاز دومین دوره ریاست‌جمهوری‌اش محسوب می‌شود. به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، نظرسنجی ماه ژوئن [ ]
 نظرسنجی: میزان محبوبیت ترامپ در بین نسل هزاره به پایین‌ترین حد خود رسید



۱ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

بسنت: احتمال ازسرگیری عملیات نظامی آمریکا علیه ایران کم است

بسنت: احتمال ازسرگیری عملیات نظامی آمریکا علیه ایران کم است

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، معتقد است که عملیات نظامی آمریکا علیه ایران احتمالاً از سر گرفته نخواهد شد.

به عقیده او، «فشار اقتصادی حداکثری» که پیش‌تر دونالد ترامپ اعلام کرده بود، به جلوگیری از این امر کمک خواهد کرد.

بسنت تصریح کرد که آمریکایی‌ها برای عملیات اقتصادی علیه ایران قصد دارند به متحدان خود مراجعه کنند: یا با ما هستید، یا علیه ما.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، پیش‌تر این عملیات را مانوری انحرافی برای منحرف‌کردن توجه از بحران داخلی آمریکا خوانده بود.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۳ ساعت قبل / سایت مشرق

هرگز بیمار روانی به وخامت حال ترامپ ندیده‌ام!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی دالان اظهارات جان گارتنر، استاد روان‌پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز و تحلیلگر روانشناسی سیاسی ار منتشر کرد که معتقد است:

از کجا می‌دانید ترامپ واقعاً بیماری روانی دارد؟ صادقانه بگویم در ۴۰ سال کار بالینی و نزدیک به ۳۰ سال تدریس به رزیدنت‌های روان‌پزشکی، هرگز با بیماری به بدحالی دونالد ترامپ مواجه نشده‌ام.

چیزی که الان اوضاع را بحرانی کرده، توهمات او برای تبدیل شدن به یک فاتح نظامی است. او خودش را با ناپلئون، اسکندر مقدونی و سزار مقایسه می‌کند. خب، همه این مردان چه ویژگی مشترکی دارند؟ جدا از اینکه از مردان بزرگ تاریخ بودند، همه‌شان جهانگشایانی نظامی بودند. و به نظر من او دارد زمینه‌سازی می‌کند؛ دارد ذهن ما را برای یک جنگ هسته‌ای آماده می‌کند.

او می‌خواهد اول خودش دست به دکمه ببرد، چون این کار او را به عنوان قدرتمندترین و ویرانگرترین رهبر نظامیِ تاریخ بشر ثبت می‌کند؛ و این دقیقاً چیزی است که به او لذت می‌دهد. به خاطر سادیسمی که دارد، واقعاً از نابود کردن همه چیز، آسیب زدن به مردم و احساس قدرت از این طریق، لذت فوق‌العاده‌ای می‌برد. حالا هم که در داخل با مشکلات بیشتری روبرو شده، آمار نظرسنجی‌هایش افت شدید کرده، اوضاع اقتصاد خراب است، و حتی ممکن است کنترل هر دو مجلس کنگره را از دست بدهد.

اگر این‌طور شود، تنها قدرتی که دارد و هیچ‌کس نمی‌تواند خدشه‌ای به آن وارد کند چیست؟ حتی اگر ما هر دو مجلس کنگره را در دست داشته باشیم، او همچنان فرمانده کل قواست، و او می‌خواهد از این اختیار طوری استفاده کند که بهش احساس اقتدار بدهد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هشدار سرهنگ بازنشسته آمریکایی درباره اقتصاد آمریکا؛ «ترامپ با دستکاری بازار، توهم ثروت ساخته است» + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، داگلاس مک‌گریگور، تحلیلگر نظامی آمریکایی، در اظهاراتی درباره وضعیت اقتصادی آمریکا گفت: ترامپ فرهنگی از دستکاری بازار ایجاد کرده که به شکل‌گیری توهم ثروت و رفاه در جامعه منجر شده است.

وی افزود: بازارها دائماً در حال افزایش هستند و بسیاری این وضعیت را نشانه موفقیت می‌دانند، اما این شرایط شباهت‌هایی با فضای پیش از بحران اقتصادی سال ۱۹۲۹ دارد.

مک‌گریگور با اشاره به دیدگاه برخی کارشناسان اقتصادی اظهار کرد: افرادی مانند لوک رومن، جفری گودلاک و جف کوری معتقدند وضعیت فعلی اقتصاد آمریکا بسیار شکننده و خطرناک است.

این تحلیلگر آمریکایی با اشاره به افزایش بازده اوراق قرضه خزانه‌داری آمریکا گفت: بازده اوراق ۱۰ ساله به حدود ۴.۷ درصد رسیده و اگر این رقم به ۵ درصد برسد، آمریکا با مشکل جدی مواجه خواهد شد؛ چراکه توان تحمل و پرداخت این حجم از بدهی را ندارد.

وی ادامه داد: افزایش همزمان نرخ بهره و بازده اوراق قرضه، فشار مضاعفی بر اقتصاد آمریکا وارد می‌کند و می‌تواند زمینه‌ساز بحران‌های بزرگ‌تر شود.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه بار دیگر با تکرار توهمات رئیس دولت تروریستی این کشور مدعی شد که تنگه هرمز در کنترل آمریکا است.

او این ادعا را در حالی مطرح کرده که امارهای تازه انتشاریافته از سوی موسسه کپلر نشان می‌دهند که در 19 روز گذشته بخش اعظم کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور کرده‌اند مسیر ایران را انتخاب کرده‌اند. تنها 2 درصد کشتی ها از مسیر پیشنهادی آمریکا عبور کرده‌اند.

بسنت در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد که ایالات متحده «سخت‌ترین تحریم‌ها» را علیه ایران اعمال خواهد کرد. او مدعی شد که این تحریم‌ها باعث فروپاشی حکومت ایران خواهند شد. 

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که بسیاری از کارشناسان مسائل تحریمی از جمله مقام‌های سابق دولت ترامپ پیشتر اعتراف کرده‌اند که تمام توان تحریمی خودشان را علیه ایران به کار گرفته‌اند.

دولت دونالد ترامپ در ماه‌های گذشته تلاش کرده با استفاده از بار روانی تحریم‌ها ایران را تحت فشار قرار دهد. ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران ترامپ پس از شکست در جنگ نظامی: «علیه ایران جنگ اقتصادی اعلام می‌کنم»

ادعاهای امروز وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که دولت دونالد ترامپ در محقق کردن اهدافش در جنگ علیه ایران شکست خورده و به همین دلیل در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره تحت فشار قرار دارد.

انتهای پیام/

   




 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.

 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 سوریه؛ خط مقدم تقابل

سوریه؛ خط مقدم تقابل

ترکیه روز چهارشنبه آنچه را که «ادعاهای غیرقابل قبول» اسرائیل درباره موضع نظامی این کشور در سوریه خواند، به‌شدت رد کرد. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رژیم اسرائیل یک پایگاه هوایی سوریه در نزدیکی مرز ترکیه را بمباران کرد و مدعی شد سوریه در آستانه موافقت با استقرار نیروهای ترکیه در این پایگاه بوده است.

 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی...