قیمت طلا امروز




 سایت شفقنا / ۱۴۰۵/۰۳/۱۷

جهانبخش در گفتگو با FIFA TV: این جام جهانی تجربه متفاوتی است / تمرکزمان بر بازی نیوزیلند است

شفقنا بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: جام جهانی ۲۰۲۶ تجربه متفاوتی است. به گزارش شفقنا ورزشی به نقل از بخش رسانه‌ای تیم ملی، علیرضا جهانبخش پس از ورود تیم ملی ایران به تیخوانا مکزیک در گفت‌وگو با FIFA TV درباره چهارمین حضور خود در جام جهانی، اظهار داشت: خیلی خوشحالم اینجا هستم. [ ]
 جهانبخش در گفتگو با FIFA TV: این جام جهانی تجربه متفاوتی است / تمرکزمان بر بازی نیوزیلند است



۵۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بی‌ثمرترین جام جهانی تاریخ!

به گزارش ایران ورزشی، در هفته‌های پس از پایان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و منتهی به آغاز فصل جدید رقابت‌های باشگاهی در فوتبال جهان، به موضوع عدم حضور بازیکنان ایرانی در کشورهای مطرح فوتبال جهان و اروپا پس از رقابت‌های جام جهانی پرداخته بودیم. جایی که برخلاف دوره‌های گذشته، خبری از انتقال بازیکنان ایرانی به لیگ‌های معتبر که خودشان را در رقابت‌های جام جهانی به‌خوبی نشان داده بودند، نبود و بازیکنان ایرانی، همچنان جایی در لیگ‌های معتبر اروپایی ندارند. هفته گذشته در یکی از مطالب این صفحه از روزنامه، این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم که در بین ۴۵تیم برتر رده‌بندی فیفا که بخشی از آنها در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور داشتند و تعداد محدودی نیز موفق به حضور در جام جهانی نشده بودند، تنها تیم ایران است که در حال حاضر هیچ نماینده‌ای در پنج لیگ معتبر اروپایی ندارد و به نظر این روند با بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا ادامه پیدا خواهد کرد.

 

بهترین بازیکنان هم خواهان نداشتند!

نکته جالب در مورد شرایط بازیکنان لژیونر در فوتبال ایران این است که حتی بهترین بازیکنان ایران در جام جهانی هم با توجه به شرایط سنی خود، پیشنهادات مناسبی برای حضور در لیگ‌های معتبر دریافت نکردند. علیرضا بیرانوند پیشنهادی برای حضور در بشیکتاش ترکیه دریافت کرد اما در نهایت در لیگ ایران ماندگار شد. رامین رضاییان که بهترین بازیکن ایران در رقابت‌های جام جهانی بود، در ۳۷سالگی به بازی در فولاد و لیگ ایران ادامه داد، محمد محبی که در نخستین بازی مقابل نیوزیلند گلزنی کرد به تیم ریه‌کا در لیگ کرواسی رفت و حالا شنیده می‌شود که قرار است شاهد پیوستن مهدی طارمی به یکی از تیم‌های لیگ امارات باشیم که به احتمال قوی الوصل امارات خواهد بود. شاید حضور علیرضا جهانبخش در تیم اکسلسیور هلند باتوجه به فصل ناکامی که در بلژیک سپری کرده بود، قدمی نسبتاً قابل ‌قبول در کارنامه کاپیتان تیم ملی باشد اما جهانبخش هم در اولین بازی خود برای تیم جدیدش مقابل آیندهوون، ۱۶دقیقه به میدان رفت و او احتمالاً یکی از گزینه‌های نیمکت‌نشینی این تیم هلندی باشد.

 

لژیونرهای موفق؛ غایبان تیم ملی!

یکی از نکات جالبی که در خصوص شرایط بازیکنان لژیونر فوتبال ایران در این فصل وجود دارد، شرایط بهتر بازیکنانی است که در جام جهانی ۲۰۲۶ و اردوهای اخیر تیم ملی نتوانستند رضایت امیر قلعه‌نویی را جلب کنند. در لیگ امارات همچنان شاهد درخشش سردار آزمون هستیم و در فوتبال اروپا نیز آماده‌ترین لژیونر این فصل فوتبال ایران، اللهیار صیادمنش بوده که در هر بازی برای تیم جدید خود یعنی لخ‌پوزنان، کیفیت بالایی را از خود به نمایش گذاشته است. همچنین احتمال پیوستن محمدجواد حسین‌نژاد به ریوآوه در لیگ معتبر پرتغال نیز وجود دارد و همین موضوع نشان می‌دهد که چطور بازیکنان جوان غایب در تیم ملی، بیشتر توجه باشگاه‌های اروپایی را به خود جلب کرده‌اند.

 

سن و سال، معیار اول انتخاب اروپایی‌ها

شرایط لژیونرهای ایرانی پس از جام جهانی ۲۰۲۶ بدون حتی یک انتقال بزرگ بیشتر از هر موضوعی، توجه ویژه باشگاه‌های بزرگ و لیگ‌های مطرح اروپایی را به بازیکنان جوان و آینده‌دار نشان می‌دهد. در واقع باشگاه‌های مطرح سطح اول فوتبال جهان، بیشتر با استفاده از داده‌های آماری و ابزارهای استعدادیابی که اکنون در اختیار این باشگاه‌ها قرار دارد، سعی در برنامه‌ریزی بلندمدت برای آینده خود دارند تا اینکه بخواهند صرفاً ستارگانی را با مبالغ گرانقیمت برای مدتی کوتاه به خدمت بگیرند. در چنین شرایطی بازیکنان تیمی که رکورد مسن‌ترین ترکیب تاریخ جام جهانی را شکسته، طبعاً مورد توجه باشگاهای سطح اول یا حتی سطح دوم فوتبال اروپا نیستند و این موضوع باعث شده تا شرایط لژیونرهای فوتبال ایران، به دوره پیش از شروع دوران کاری کارلوس کی‌روش در تیم ملی و زمان سرمربیگری مربیانی چون افشین قطبی و علی دایی در تیم ملی برگردد؛ زمانی که استخوان‌بندی اصلی تیم ملی، متشکل از بازیکنان لیگ برتر و ستارگان حاضر در کشورهای حوزه خلیج فارس بود و فوتبال ایران جایی در ویترین جهانی فوتبال نداشت.

انتهای پیام/


۵۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

عکس | آمار درخشان ستاره‌ای که قلعه‌نویی او را خط زد! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ اللهیار صیادمنش که این فصل از وسترلو بلژیک راهی لخ‌پوزنان لهستان شده، شروع خوبی در تیم جدیدش داشته و خیلی زود در ترکیب قهرمان لهستان جا افتاده است.

او در جریان پیروزی ۷ بر صفر لخ‌پوزنان مقابل تون سوئیس در مقدماتی لیگ اروپا موفق به ثبت یک گل و یک پاس گل شد تا به آمار ۴ گل و ۲ پاس گل در ۵ دیدار اخیر برسد.

صیادمنش طی ۲ فصل اخیر در ترکیب وسترلو هم عملکرد خوبی داشت ولی در نهایت برای جام جهانی ۲۰۲۶ به تیم ملی ایران دعوت نشد.


۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

امیرآبادی:تاجرنیا سر استقلال منت نگذارد و برود! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی امیرآبادی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره عملکرد تیم فوتبال استقلال در دو هفته ابتدایی لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: سهراب بختیاری‌زاده تیم خوب، جوان و یکدستی دارد و دیگر سراغی از بازیکن «منم منم» داخل تیم نیست. در سال‌های اخیر گفتند گروهی در استقلال باند تشکیل داده بودند که از نظر ما چسب زخم هم نبودند!

وی افزود: درست است که پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه بسته است، ولی می‌توانند از بازیکنان پایه استفاده کنند که کمک حال تیم باشند. استقلال در لیگ نخبگان آسیا هم حضور دارد و مصدومیت ممکن است سراغ بازیکنان بیاید، بنابراین باید از بازیکنان آینده‌دار استفاده کرد. خیلی از بازیکنان از رده پایه به تیم‌های دیگر رفتند و سپس میلیاردی هزینه کردند که آنها را برگردانند. بهتر است همین حالا به فکر بازیکنان رده پایه باشند و با آنها قرارداد چند ساله ببندند. 

بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: خوشبختانه استقلال تیم یکدستی دارد و خوب هم نتیجه گرفته است، ولی متاسفانه امسال هم از مدیریت ضربه خورده است. مدیریتی که شو مَن بازی در می‌آورد. تکلیف میزبانی استقلال در آسیا را مشخص نکردند تا AFC بگوید که خودش تعیین می‌کنم. کسانی که در باشگاه استقلال حضور دارند، مدعی هستند همه چی را درست می‌کنند. چه زمانی قرار است درست شود؟ آقایان فقط سفر خارج از کشور می‌روند و به کارهای باشگاه رسیدگی نمی‌کنند. از این مسئله فقط استقلال و هوادارانش ضربه می‌خورند.

امیرآبادی با اشاره به بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات استقلال تصریح کرد: چرا الکی به هواداران قول دادید که پنجره باز می‌شود؟ چرا با افکار مردم بازی می‌کنید؟ بر سر تعیین محل میزبانی استقلال تعلل کردید و حالا نمی‌توانید AFC را فریب بدهید. به دروغ گفتند وکلا قول باز شدن پنجره را داده‌اند، در صورتی که مشخص بود پنجره باز نمی‌شود. علی تاجرنیا گفته اگر امروز از استقلال برود خوشحال می‌شود تا اینکه فردا برود. آقا برو، چرا رها نمی‌کنید؟ سر استقلالِ بزرگ منت می‌گذارید؟ شما با استقلال به اینجا رسیدید، حالا منت می‌گذارید؟ 

وی در خصوص تقابل استقلال با سپاهان در هفته سوم لیگ برتر که یکشنبه برگزار خواهد شد، گفت: بازی سپاهان برابر تراکتور تبریز را دیدم، آنها به نسبت تراکتور بهتر بازی کردند و حریف‌شان فقط از موقعیت‌ها استقاده کرد. سپاهان و استقلال هر سال مدعی قهرمانی هستند. بازی‌های هفته سوم اهمیت زیادی دارد و هر تیمی بتواند امتیاز جمع کند در پایان فصل به دردش می‌خورد. همین امتیازها اختلاف تیم‌ها را در پایان فصل مشخص می‌کند. 




 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶

پایگاه خبری فوتبالی- فیفا سرانجام احکام انضباطی مربوط به اتفاقات جنجالی پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶ بین آرژانتین و اسپانیا را اعلام کرد؛ احکامی که به‌ویژه برای لیاندرو پاردس بسیار سنگین است. به گزارش فوتبالی، در جریان درگیری‌های پس از سوت پایان، چند بازیکن آرژانتین و اسپانیا درگیر شدند و همین اتفاق باعث شد کمیته انضباطی فیفا پرونده‌ای رسمی باز کند. بزرگ‌ترین محرومیت نصیب لیاندرو پاردس شده است. هافبک آرژانتینی به دلیل رفتار خشونت‌آمیز خود با ۱۰ جلسه محرومیت و ۹۰ هزار دلار جریمه مواجه شده است. این ...,تیم ملی آرژانتین,تیم ملی اسپانیا,جام جهانی 2026,لئاندرو پاردس,گاوی,ناهوئل مولینا,تیاگو آلمادا,پیشنهاد سردبیر