قیمت طلا امروز




 سایت منیبان / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

نیروی دریایی ارتش، مرکز فرماندهی و کنترل شرارت‌های ارتش آمریکا علیه ایران را هدف قرار داد

ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: در پی شرارت‌ها علیه شناورهای تجاری ایرانی در دریای عمان و نقض مقررات تنگه هرمز از سوی ارتش متجاوز آمریکا، نیروی دریایی ارتش، مرکز «فرماندهی و کنترل» این شرارت‌ها، مستقر در یک فروند ناوشکن ارتش تروریستی این کشور را هدف قرار داد.
 نیروی دریایی ارتش، مرکز فرماندهی و کنترل شرارت‌های ارتش آمریکا علیه ایران را هدف قرار داد



۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

دریادار سیاری: صنعت دفاعی به بازدارندگی پایدار دست یافته است

به گزارش تجارت نیوز، دریادار حبیب‌الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، در پیامی به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، با اشاره به مسیر خودکفایی کشور در حوزه دفاعی تأکید کرد: صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر ایمان، دانش، فناوری و سرمایه عظیم انسانی کشور، از دوران تحریم و محدودیت عبور کرده و به بازدارندگی پایدار و اقتدار دفاعی دست یافته است.

دریادار سیاری در این پیام خطاب به سردار سرتیپ پاسدار سیدمجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ۳۱ مردادماه، روز صنعت دفاعی را تبریک گفت و اظهار داشت: این روز یادآور حماسه ملتی است که در سال‌های دفاع مقدس در حالی به مصاف دشمن رفت که حتی سیم‌خاردار، به‌عنوان ابتدایی‌ترین ابزار دفاعی، نیز بر کشور تحریم بود، اما همین محاصره و تنگنا به مبدأ یک نهضت بزرگ خودباوری و خودکفایی تبدیل شد.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش افزود: از روزگار تحریم ابتدایی‌ترین تجهیزات تا امروز که به همت جوانان، متخصصان و نخبگان مؤمن و انقلابی، پیچیده‌ترین فناوری‌ها و تجهیزات دفاعی در داخل کشور طراحی و تولید می‌شود، راهی به بلندای یک حماسه پیموده شده است.

وی تصریح کرد: ثمره این مسیر، دستیابی ایران اسلامی به بازدارندگی پایدار و اقتداری است که تبلور آن را در جنگ تحمیلی دوم و سوم و ایستادگی سرافرازانه ملت ایران در برابر جبهه استکبار جهانی شاهد بودیم.

دریادار سیاری همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه صنعت دفاعی کشور، گفت: در این مسیر پرافتخار، نام چهار وزیر شهید دفاع، شهیدان چمران، فکوری، نامجو و امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده، همچون قله‌های درخشان جهاد و ایثار، برای همیشه بر تارک این حماسه خواهد درخشید.

وی ادامه داد: امروز صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران ثمره مجاهدت نسلی است که تهدید را به فرصت، تحریم را به خودکفایی و نیاز را به قدرت تبدیل کرد.

رئیس ستاد ارتش خاطرنشان کرد: جنگ تحمیلی دوم و سوم نشان داد که بازدارندگی ایران اسلامی، برآمده از قدرتی درون‌زا و متکی بر ایمان، دانش، فناوری و سرمایه عظیم انسانی کشور است؛ همان جوانان و نخبگانی که امروز مرزهای دانش و فناوری دفاعی را درمی‌نوردند و ایران قوی را از یک آرمان به واقعیتی راهبردی نزدیک‌تر می‌کنند.

سیاری در پایان، ضمن تبریک روز صنعت دفاعی به مسئولان و جهادگران مؤمن و انقلابی صنعت دفاعی کشور، از خداوند متعال توفیق روزافزون آنان را در ظل عنایات حضرت ولی‌عصر(عج) و تحت زعامت فرمانده معظم کل قوا، حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، مسئلت کرد.

منبع: فارس


۱ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

سرلشکر حاتمی: صنعت دفاعی پشتوانه اقتدار کشور است

به گزارش جام جم آنلاین، امیر سرلشکر امیر حاتمی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، در پیامی به سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، روز صنعت دفاعی را تبریک گفت.

سرلشکر حاتمی در این پیام، روز صنعت دفاعی را فرصتی برای پاسداشت تلاش‌های دانشمندان، متخصصان و کارکنان صنعت دفاعی کشور دانست و بر نقش دانش بومی، خودباوری ملی و اراده جهادی در مسیر پیشرفت و خودکفایی تأکید کرد. تأکید بر نقش صنعت دفاعی در تقویت بازدارندگی

فرمانده کل ارتش در ادامه پیام خود با اشاره به عملکرد وزارت دفاع در سال‌های گذشته اظهار کرد: این مجموعه با طراحی، ساخت و ارتقای طیف گسترده‌ای از تجهیزات و سامانه‌های دفاعی مورد نیاز نیروهای مسلح، نقش مؤثری در تقویت قدرت بازدارندگی و ارتقای توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران ایفا کرده است.

وی افزود: بخش مهمی از این دستاوردها در میدان‌های واقعی نبرد و جنگ‌های اخیر، کارآمدی و قابلیت‌های خود را نشان داده‌اند و به نمادی از توان و ظرفیت صنعت دفاعی بومی کشور تبدیل شده‌اند. صنعت دفاعی؛ نماد خودباوری و توان ایرانی

سرلشکر حاتمی تأکید کرد آنچه امروز در نتیجه تلاش متخصصان صنعت دفاعی در اختیار نیروهای مسلح قرار گرفته، صرفاً مجموعه‌ای از تجهیزات و سامانه‌های دفاعی نیست.

به گفته وی، این دستاوردها تجلی اعتماد به توان ایرانی، خودکفایی، دانش بومی و اراده ملتی است که تصمیم گرفته امنیت و اقتدار کشور خود را با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی تأمین کند.

فرمانده کل ارتش همچنین پیوند میان توان رزمی نیروهای مسلح و ظرفیت‌های صنعت دفاعی را یکی از جلوه‌های قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران دانست. همکاری ارتش و وزارت دفاع برای تقویت توان دفاعی

سرلشکر حاتمی در بخش دیگری از پیام خود بر اهمیت همکاری و هم‌افزایی میان ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تأکید کرد.

وی این همکاری را یکی از ارکان تقویت بنیه دفاعی کشور دانست و بر استمرار آن برای تأمین نیازهای نیروهای مسلح، ارتقای تجهیزات، انتقال تجربه و استفاده از ظرفیت‌های علمی و صنعتی کشور تأکید کرد. گرامیداشت شهدای صنعت دفاعی

فرمانده کل ارتش در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، از جمله وزیر شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده و دیگر شهدای عرصه صنعت دفاعی، تحقیقات و پشتیبانی نیروهای مسلح یاد کرد.

وی تلاش‌های شهدا و متخصصان صنعت دفاعی را بخشی از مسیر تقویت توان دفاعی و بازدارندگی کشور دانست. «ملتی که سپر دفاعی می‌سازد، تسلیم نمی‌شود»

سرلشکر حاتمی در بخش پایانی پیام خود با تأکید بر اتکا به توان داخلی تصریح کرد: «ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد و برای حفظ عزت و استقلال خود و با اتکال به قدرت لایزال الهی از آن استفاده می‌کند، نه‌تنها تسلیم نمی‌شود، بلکه بدون تردید پیروز خواهد شد.»

فرمانده کل ارتش همچنین روز صنعت دفاعی را به سرپرست وزارت دفاع، مدیران، متخصصان، دانشمندان و کارکنان این وزارتخانه و مجموعه صنایع دفاعی کشور تبریک گفت و برای آنان در مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران آرزوی موفقیت کرد.




 چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ
۸ ساعت قبل / سایت جماران

چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ

به گزارش جماران، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، که طولانی ترین دوران تصدی این سمت را در تاریخ تجربه کرده، در آستانه یکی از

 CNN:واشنگتن به دنبال همراه‌کردن کشورهای جهان با فشارهای اقتصادی علیه تهران است
۳۷ دقیقه قبل / سایت روزنو

CNN:واشنگتن به دنبال همراه‌کردن کشورهای جهان با فشارهای اقتصادی علیه تهران است

یک دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا با دفاع از رویکرد اقتصادی دولت دونالد ترامپ علیه ایران مدعی شد واشنگتن به دنبال همراه‌کردن کشورهای جهان با فشارهای اق...

 هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟
۸ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن فشار بر تهران را افزایش می‌دهد و مذاکرات برای پایان دادن به جنگ بین دو کشور همچنان متوقف مانده، «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران را اعلام کرد.

 گاردین: ترامپ پس از ناکامی حملات نظامی، فشار اقتصادی بر ایران و چین را تشدید می‌کند
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گاردین: ترامپ پس از ناکامی حملات نظامی، فشار اقتصادی بر ایران و چین را تشدید می‌کند

روزنامه «گاردین» گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پس از آنکه حملات نظامی نتوانست تهران را به ارائه امتیازاتی در مذاکرات وادار کند، به سمت تشدید فشارهای اقتصادی بر ایران و شرکای تجاری آن حرکت کرده است.

 سردار سپاه : خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار سپاه : خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به میدان دیپلماسی، گفت: افسران و سربازان عرصه دیپلماسی نیاز به حمایت دارند.

 واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ

واکنش سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ ؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست اس