قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۱

نیویورک تایمز: احتمال جنایت جنگی در ایران/ ادعای بحرین: سقوط بقایای پهپاد‌های ایرانی به چند خانه و خودرو خسارت زد/ هشدار سردار موسوی به آمریکا: منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم/ حمله ارتش به ناوگان پنجم آمریکا در بحرین

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. روز شنبه ۲۲ فروردین، مذاکرات طولانی ایران و آمری...
 نیویورک تایمز: احتمال جنایت جنگی در ایران/ ادعای بحرین: سقوط بقایای پهپاد‌های ایرانی به چند خانه و خودرو خسارت زد/ هشدار سردار موسوی به آمریکا: منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم/ حمله ارتش به ناوگان پنجم آمریکا در بحرین



۲۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

اتحادیه اروپا خواستار ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک در قبال ایران شد

جوان آنلاین: «آنیتا هیپر» سخنگوی کمیسیون اروپا در امور خارجی پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه ایران در صورت تشدید درگیری‌ها، حمله به اهداف نظامی آمریکا در اروپا را بررسی می‌کند، از همه طرف‌ها خواست خویشتن‌داری کرده و تلاش‌های دیپلماتیک را ازسربگیرند.

سخنگوی روابط خارجی کمیسیون اتحادیه اروپا، در نشست خبری روزانه کمیسیون به پرسش‌ها درباره ایران پاسخ داد.

در پی گزارش روزنامه «فایننشال تایمز» مبنی بر اینکه ایران در صورت تشدید جنگ از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، گزینه‌های حمله به اهداف نظامی آمریکا در اروپا را بررسی می‌کند، از هیپر پرسیده شد که آیا اتحادیه اروپا این تهدید را جدی و معتبر می‌داند و آیا شواهدی از احتمال ایجاد تهدیدی از سوی ایران در داخل اروپا مشاهده کرده است یا خیر.

هیپر با اشاره به اینکه «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا، پیش‌تر با طرف ایرانی در تماس بوده است، گفت اطلاعات جدیدی برای ارائه درباره این موضوع ندارد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا درخصوص تشدید تحریم‌ها علیه ایران و انتظار واشنگتن از دیگر کشورها برای حمایت از تلاش‌ها جهت محدود کردن فعالیت‌های اقتصادی ایران نیز اظهار داشت که اتحادیه اروپا در این زمینه وارد گمانه‌زنی نخواهد شد.

هیپر گفت: از همه طرف‌ها می‌خواهیم خویشتن‌داری کنند و تلاش‌های دیپلماتیک شان را ازسربگیرند.

سخنگوی روابط خارجی کمیسیون اتحادیه اروپا با تأکید بر اینکه از دیدگاه این اتحادیه، راه‌حل پایدار برای مشکلات تنها از طریق دیپلماسی امکان‌پذیر است، افزود که تلاش‌های کشورهای منطقه برای میانجیگری را نیز ارج می‌نهد.


۵۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

جوان آنلاین: داده های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی ها فعالیت می کند نشان می دهد حرکت آنها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش، طی روز شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

پولیتیکو پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است. این در حالی است که ردیاب‌های بازار تصویر نه چندان خوش‌بینانه‌ای را نشان می‌دهند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بارها مدعی شده است که نفت آزادانه از طریق تنگه هرمز جریان دارد. اما کارشناسان می‌گویند که نمی‌توان به ارقام دولت ترامپ اعتماد کرد زیرا هیچ داده‌ای وجود ندارد که نشان دهد واقعاً حجم نفت از طریق تنگه هرمز در حال حرکت است.


۱ ساعت قبل / سایت مشرق

رسوایی جنگ علیه ایران چیزی نیست که در آمریکا فراموش شود

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی شید تی‌وی اظهارات جان آساف؛ سناتور آمریکایی را منتشر کرد که معتقد است:

"ترامپ به حلقه‌ای از دستیاران چاپلوس پناه برده که هر روز به او چیزی را می‌گویند که دوست دارد بشنود، نه چیزی را که لازم است بشنود!

تا پایان دوران حرفه‌ای‌ مقامات کاخ سفید، از آن‌ها به خاطر مشارکت در رسوایی جنگ علیه ایران یاد خواهد شد!"

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 گزافه گویی وزیر خزانه داری آمریکا علیه اقتصاد ایران
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

گزافه گویی وزیر خزانه داری آمریکا علیه اقتصاد ایران

وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد: ما شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال خواهیم کرد و این بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی در تاریخ خواهد بود.

 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.

 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۴۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.