قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

دیبا زاهدی با این تصاویر زیبایی‌اش را به رخ کشید

دیبا زاهدی، بازیگر سریال‌های «آقازاده» و «گناه فرشته»، با انتشار تصاویری هنری در صفحه شخصی خود مورد توجه قرار گرفت.
 دیبا زاهدی با این تصاویر زیبایی‌اش را به رخ کشید



۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

محمدرضا گلزار دوباره با تصاویر دبی سوژه شد / تیپ و سبک زندگی لاکچری ستاره سینما زیر ذره‌بین کاربران / عکس‌های تازه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ محمدرضا گلزار، بازیگر و چهره شناخته‌شده سینما و تلویزیون، تصاویری تازه از حضور خود در دبی را در فضای مجازی منتشر کرده است؛ تصاویری که علاوه بر حال‌وهوای لوکس این سفر، توجه کاربران را به استایل‌های متنوع او جلب کرده است.

<!– پ

–>


۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

رونمایی بهنوش طباطبایی از هدیه‌ای مرموز و عاشقانه / یک گل زیبا و یک جمله شاعرانه حسابی خبرساز شد / ماجرای استوری جدید بازیگر 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ بهنوش طباطبایی، بازیگر سینما و تلویزیون، با انتشار یک استوری متفاوت و احساسی، توجه مخاطبانش را به خود جلب کرد.

طباطبایی در این استوری تصویری از یک گل زیبا را که روی یک پیانوی سفیدرنگ قرار گرفته، منتشر کرده و در کنار آن نوشته است: «درسته که سعدی می‌گه گل همین پنج روز و شش باشد، ولی دل که تو همین پنج شش روز گلستان می‌شه چی؟»

این جمله شاعرانه و حال‌وهوای خاص تصویر، استوری بهنوش طباطبایی را به یک پست کاملاً عاشقانه تبدیل کرده است؛ تا جایی که به نظر می‌رسد این گل هدیه‌ای از سوی فردی خاص و نزدیک به او بوده باشد. نکته جالب دیگر، قلب آبی‌رنگی است که طباطبایی روی تصویر و در کنار گل قرار داده و حال‌وهوای احساسی این استوری را بیشتر کرده است.

انتشار این استوری بار دیگر گمانه‌زنی‌ها درباره زندگی عاطفی بهنوش طباطبایی را میان کاربران فضای مجازی برانگیخته است؛ هرچند خود این بازیگر درباره اینکه این گل از سوی چه کسی به او هدیه شده، توضیحی نداده است.

 

<!– پ

–>


۶ ساعت قبل / سایت برترینها

بهاره رهنما با این استایل چند سال جوانتر شد

برترین‌ها: بهاره رهنما، بازیگر سینما و تلویزیون، بار دیگر با انتخاب یک استایل متفاوت مورد توجه قرار گرفت.

رهنما که علاقه زیادی به پوشیدن لباس‌های شلوغ و استفاده از جزئیات متنوع در استایل خود دارد، این‌بار نیز با یک تیپ اسپورت مقابل دوربین‌ها ظاهر شد. استایلی که ظاهر او را چند سال جوان‌تر نشان می‌دهد.




 آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس

توپچی‌ها فصل جدید لیگ برتر را با نمایشی مقتدرانه آغاز کردند و در خانه با سه گل از سد کاونتری گذشتند.

 فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟ | گلایه کاربران سه اپراتور اصلی از اختلالات و ناپایداری اینترنت
۸ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟ | گلایه کاربران سه اپراتور اصلی از اختلالات و ناپایداری اینترنت

اقتصادنیوز:از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

 چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ
۶ ساعت قبل / سایت جماران

چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ

به گزارش جماران، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، که طولانی ترین دوران تصدی این سمت را در تاریخ تجربه کرده، در آستانه یکی از

 سرمقاله شرق/ محاصره شدید اقتصادی بدون راهبرد و دیپلماسی؟ | آخرین خبر
۹ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

سرمقاله شرق/ محاصره شدید اقتصادی بدون راهبرد و دیپلماسی؟ | آخرین خبر

شرق/ «محاصره شدید اقتصادی بدون راهبرد و دیپلماسی؟» عنوان سرمقاله در روزنامه شرق به قلم محمدرضا عمادی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: «محاصره خردکننده اقتصادی» نامی است که دولت آمریکا برای راهبرد جدید خود در قبال ایران برگزیده است؛ راهبردی که ظاهرا قرار است با تشدید تحریم‌ها، محدودکردن صادرا

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد
۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است

نهادهای ترکیه ای با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، اهانت‌های دفتر نتانیاهو به اردوغان را محکوم کرده و آن را نشانه‌ای آشکار از ناتوانی رژیم تل آویو دانستند.