قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

اولین تصویر شروین حاجی‌پور در یک فیلم

شروین حاجی پور خواننده و ترانه‌سرا در اولین تجربه بازیگری‌اش مقابل دوربین علی بهراد رفت.
 اولین تصویر شروین حاجی‌پور در یک فیلم



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

«اودیسه» نولان در خانه سینما بررسی می‌شود

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی خانه سینما، سلسله نشست‌های نقد و بررسی «سینمای جهان» به همت انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی ایران با همکاری خانه سینما برگزار می‌شود.

این برنامه روز چهارشنبه ۴ شهریور ساعت ۱۷:۳۰ با نمایش بخش‌هایی از فیلم سینمایی «اودیسه» ساخته کریستوفر نولان در سالن سیف الله داد خانه سینما آغاز می‌شود.

همراه با نمایش بخش‌هایی از فیلم، بهمن نامور مطلق از منظر اسطوره شناختی و شهرام مکری از منظر زیبایی شناختی تصویر درباره این فیلم صحبت خواهند کرد.

دبیر این سلسله نشست‌ها میثم یزدی استادیار گروه سینما و نمایش دانشگاه هنر و معماری است و حضور در این نشست برای علاقه‌مندان آزاد است. انتهای پیام/


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

زندایا چهره جدید «پرادا پارادوکس» شد؛ روایتی از هویتی که مدام تغییر می‌کند

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا؛ برند ایتالیایی پرادا در فصل جدید مجموعه عطرهای «پرادا پارادوکس» (Prada Paradoxe)، زندایا را به‌عنوان چهره جدید این مجموعه معرفی کرده است؛ مجموعه‌ای که بر مفاهیمی مانند هویت، تغییر و بیان فردی زنان تمرکز دارد.

«پرادا پارادوکس» با الهام از مفهوم تناقض و چندوجهی بودن هویت زنان شکل گرفته و در روایت تازه خود، زنانگی را مفهومی ثابت و یکدست نمی‌داند بلکه آن را هویتی در حال تغییر و تکامل معرفی می‌کند.

در این مجموعه، نسخه جدید «پرادا پارادوکس؛ سوییت کمیستری ادو پرفیوم» با ترکیبی میوه‌ای و گلی، تضاد میان لطافت و جسارت را در قالب رایحه به تصویر می‌کشد.

این عطر از ترکیب آکورد انگور فرنگی سیاه، اسانس شکوفه پرتقال و رایحه خامه‌ای شیر نرولی ساخته شده است.

«پرادا پارادوکس رادیکال اسنس» نیز با رایحه‌ای گلی و چوبی، تفسیری جسورانه‌تر از این مجموعه ارائه می‌دهد و با رایحه‌ای عمیق‌تر بر مفهوم خودبیانگری و حفظ فردیت در جریان تغییرات تاکید دارد.

در ادامه «پرادا پارادوکس ویرچوال فلاور ادو پرفیوم» با رایحه‌ای تازه و گل‌دار بر تجربه حسی و تفاوت میان واقعیت و برداشت فردی از آن تمرکز دارد.

«پرادا پارادوکس اینتنس» نیز نسخه‌ای قوی‌تر از رایحه اصلی این مجموعه است که با افزایش شدت نت‌های عطری بر مفهوم تضاد و زنانگی تاکید می‌کند.

مجموعه جدید «پرادا پارادوکس» در نهایت تصویری از زنی ارائه می‌دهد که در مسیر تغییر و تجربه‌های تازه، هویت و فردیت خود را حفظ می‌کند. مفهومی که حضور زندایا نیز به‌عنوان چهره این کمپین، آن را نمایندگی می‌کند.

انتهای پیام/


۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

«اودیسه» نولان با حضور شهرام مکری و نامور مطلق در خانه سینما بررسی می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا به نقل از روابط عمومی خانه سینما؛ سلسله نشست‌های نقد و بررسی «سینمای جهان» به همت انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی ایران با همکاری خانه سینما برگزار می‌شود.

این برنامه روز چهارشنبه ۴ شهریورساعت ۱۷:۳۰ با نمایش بخش‌هایی از فیلم سینمایی «اودیسه» ساخته کریستوفر نولان در سالن سیف الله داد خانه سینما آغاز می‌شود.

همراه با نمایش بخش هایی از فیلم «بهمن نامور مطلق» از منظر اسطوره شناختی و «شهرام مکری» از منظر زیبایی شناختی تصویر صحبت خواهند کرد.

دبیر این سلسله نشست‌ها دکتر« میثم یزدی؛ استادیار گروه سینما و نمایش دانشگاه هنر و معماری» و حضور در این نشست برای علاقمندان آزاد است.

انتهای پیام/




 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۲۳ ساعت قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 «صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

«صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶ شهریور به رادیو بازمی‌گردد.

 شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...

ماجرای بنزین این روزها حسابی سر زبان‌ها افتاده و مردم را نگران کرده است. امروز در همین راستا سخنگوی دولت تاکید بر شفاف‌سازی داشت.

 ماجرای تغییر سنگ مزار اکبر عبدی و اهدای یادگاری‌هایش به موزه چیست؟
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای تغییر سنگ مزار اکبر عبدی و اهدای یادگاری‌هایش به موزه چیست؟

بخشی از وسایل شخصی زنده‌یاد اکبر عبدی برای نگه‌داری به یک موزه‌ در اردبیل سپرده شده است.

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.