قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۴/۰۳

پاکستان: دور جدید مذاکرات فنی ایران و آمریکا هفته آینده برگزار می‌شود/ یک خط ارتباطی مستقیم میان واشنگتن و تهران ایجاد می شود تا از بروز مشکلات جلوگیری شود

وزارت امور خارجه پاکستان امروز(چهارشنبه) اعلام کرد که بر اساس توافق انجام‌شده، یک خط ارتباط مستقیم میان ایالات متحده آمریکا و ایران ایجاد خواهد شد تا از بروز مشکلات و سوءتفاهم‌های احتمالی جلوگیری شود.
 پاکستان: دور جدید مذاکرات فنی ایران و آمریکا هفته آینده برگزار می‌شود/ یک خط ارتباطی مستقیم میان واشنگتن و تهران ایجاد می شود تا از بروز مشکلات جلوگیری شود



۱۳ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

یک فرمانده سپاه: افسران دیپلماسی نیاز به حمایت دارند/ مذاکره قدرتمند از حمایت خیابان قدرت می‌گیرد

سردار عباس بایرامی در مراسم چهلم امام شهید که در مسجد شهدای رودسر برگزار شد، با اشاره به ضرورت وحدت در جامعه بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: ما موظف به خنثی‌سازی عملیات روانی دشمن هستیم.

وی افزود: دشمن با مشاهده انسجام، در برابر توان هسته‌ای، موشکی، نظام و وحدت ملی ایران شکست خورد و پس از آن دست نیاز به مذاکره دراز کرد، در حالی که مردم هم مطالبه‌گر مذاکره‌اند و هم از آن حمایت می‌کنند، اما نباید در پازل دشمن بازی کرد.

بایرامی با بیان اینکه سه‌گانه «خیابان، دیپلماسی و دولت» باید در کنار هم دیده شود، ادامه داد: مذاکره قدرتمند از حمایت خیابان و افزایش تاب‌آوری اجتماعی قدرت می‌گیرد و اگر دشمن بخواهد از مسیرهایی مانند محاصره دریایی یا ایجاد موانع در معیشت فشار بیاورد، راه مقابله با آن تقویت تاب‌آوری اجتماعی، مطالبه‌گری از مسئولان و افزایش هم‌افزایی ملی است.

 


۴۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

تیم ملی تکواندو ایران قهرمان پرزیدنت کاپ شد

کد خبر: 787377 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۰:۲۳:۰۰ اعتمادآنلاین |

به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، رقابت‌های تکواندو پرزیدنت‌کاپ پاکستان طی سه روز برای نمایندگان ایران در بخش کیوروگی برگزار شد و ملی‌پوشان کشورمان با هدایت پیام خانلرخانی در بخش مردان و مهروز ساعی در بخش زنان در ۱۶ وزن زنان و مردان با کسب ۱۶ مدال، شامل هفت نشان طلا، یک نقره و هشت برنز به کار خود پایان دادند.

در روز نخست این رقابت‌ها، پنج مدال طلا توسط ابوالفضل زندی، نسترن ولی‌زاده، رادین زینالی، حنا زرین‌کمر و آرین سلیمی و سه مدال برنز توسط امیرسینا بختیاری، یلدا ولی‌نژاد و فاطمه احمدی برای ایران به دست آمد.

در روز دوم نیز مهدی حاجی موسایی با کسب مدال طلا، شاپرک نجفی با مدال نقره و ساغر مرادی با مدال برنز روی سکو رفتند.

در سومین و آخرین روز مسابقات نیز دانیال بزرگی با کسب مدال طلا و ساینا کریمی، ناهید کیانی، سارا صوفی و محمدحسین یزدانی با کسب مدال برنز، پنج نشان دیگر برای ایران به ارمغان آوردند.

بدین ترتیب، ابوالفضل زندی، نسترن ولی‌زاده، رادین زینالی، حنا زرین‌کمر، آرین سلیمی، مهدی حاجی موسایی و دانیال بزرگی هفت مدال طلای ایران را کسب کردند؛ شاپرک نجفی صاحب مدال نقره شد و امیرسینا بختیاری، یلدا ولی‌نژاد، فاطمه احمدی، ساغر مرادی، ساینا کریمی، ناهید کیانی، سارا صوفی و محمدحسین یزدانی نیز هشت مدال برنز را به نام خود ثبت کردند.

رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان از روز ۲۶ مرداد آغاز شد و نمایندگان ایران در سه روز رقابت، موفق به کسب ۱۶ مدال شدند. تیم ملی تکواندو ایران با کسب ۷ مدال طلا، یک نقره و ۸ برنز و مجموع ۱۶ مدال، عنوان قهرمانی هشتمین دوره رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ آسیا در پاکستان را به خود اختصاص داد.

در جدول نهایی رده‌بندی، کره جنوبی با کسب ۵ مدال طلا، ۴ نقره و ۶ برنز و مجموع ۱۵ مدال در جایگاه دوم ایستاد و قزاقستان با ۲ طلا، ۳ برنز و مجموع ۵ مدال رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

  اخبار مرتبط یک طلا، یک نقره و یک برنز برای ایران در پرزیدنت‌کاپ ایران یکه‌تاز پرزیدنت‌کاپ با 8 مدال


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

میزبانی پاکستان از وزیر خارجه سوریه پس از 19 سال - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «اسعد حسن الشیبانی»، وزیر خارجه دولت موقت سوریه، در رأس یک هیئت بلندپایه وارد اسلام‌آباد شد. این نخستین سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان در 19 سال گذشته و همچنین نخستین سفر یک مقام ارشد دیپلماتیک سوریه به این کشور پس از سقوط حکومت بشار اسد است.

وزارت خارجه پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که الشیبانی هنگام ورود به اسلام‌آباد از سوی معاون دبیر وزارت خارجه پاکستان در امور غرب آسیا مورد استقبال قرار گرفته است.

وزیر خارجه دولت موقت سوریه به دعوت اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان، برای یک سفر دو روزه به اسلام‌آباد رفته است. قرار است مقام‌های دو کشور درباره روابط دوجانبه، راه‌های گسترش همکاری‌ها و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کنند.

دولت پاکستان این سفر را گامی مهم برای تقویت روابط و همکاری میان دو کشور دانسته است. این نخستین سفر یک وزیر خارجه سوریه به پاکستان از زمان سفر «ولید معلم»، وزیر خارجه پیشین سوریه، در ماه می 2007 محسوب می‌شود. تاکید پاکستان بر تعمیق همکاری‌ها با حکومت جدید سوریه پاکستان:حمله اسرائیل در دمشق موجب افزایش تنش در منطقه می‌شود

همچنین الشیبانی نخستین وزیر خارجه سوریه است که پس از سقوط حکومت بشار اسد در سال 2024 و روی کار آمدن دولت موقت در دمشق به پاکستان سفر می‌کند.

این سفر در حالی است که پاکستان روز چهارشنبه حمله هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوالظهور در استان ادلب در شمال‌غرب سوریه را به‌شدت محکوم کرد.

اسلام‌آباد این حمله را اقدامی «تحریک‌آمیز» و نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانست و هشدار داد که چنین اقداماتی می‌تواند صلح و ثبات منطقه را بیش از پیش تضعیف کند.

دولت پاکستان همچنین بر حمایت کامل خود از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تأکید کرده و گفته بود در کنار مردم سوریه ایستاده و از صلح و رفاه این کشور حمایت می‌کند.

انتهای پیام/  




 بیت‌کوین آماده جهش بیشتر قیمت است؟
۵۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیت‌کوین آماده جهش بیشتر قیمت است؟

صندوق‌های قابل معامله در بورس بیت‌کوین (ETF) آمریکا، ۵۱۷.۲ میلیون دلار ورود خالص سرمایه ثبت کردند که بیشترین میزان سرمایه‌گذاری روزانه در این صندوق‌ها از چهارم ماه مه تاکنون محسوب می‌شود.

 قیمت جهانی طلا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت جهانی طلا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405

آخرین قیمت طلا در بازار جهانی اعلام شد.

 گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها
۲۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها

یک رسانه آمریکایی نوشت که امارات در حال حاضر به دنبال قطع کامل روابط اقتصادی و سیاسی با تهران نیست.

 دامن‌های پولکی؛ درخشش جسورانه‌ای که هر روز محبوب‌تر می‌شود - چی بپوشم
۵۲ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

دامن‌های پولکی؛ درخشش جسورانه‌ای که هر روز محبوب‌تر می‌شود - چی بپوشم

دامن‌های پولکی دیگر فقط برای مهمانی‌های شبانه نیستند. این آیتم‌های درخشان، کم‌کم وارد استایل‌های روزمره و نیمه‌رسمی شده‌اند.

 درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱
۳۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱

رهبران بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، نروژ و هلند در یک بیانیه مشترک، تصمیم دولت اسرائیل برای انتشار مناقصه‌های ساخت و ساز مربوط به پروژه شهرک ساز...

 قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است
۴۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.