قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

نیما اندرز پدیده نوجوانان ایران در جام جهانی ۲۰۲۳ در لیست خرید استقلال

نیما اندرز، پدیده فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۳ نوجوانان که در آبان ۱۴۰۳ به لگانس اسپانیا پیوست، یکی از بازیکنانی است که استقلالی‌ها طی روزهای گذشته شرایط جذب او را بررسی کرده‌اند.
 نیما اندرز پدیده نوجوانان ایران در جام جهانی ۲۰۲۳ در لیست خرید استقلال



۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

مدیر آکادمی استقلال: دلالان به دنبال اغوای بازیکنان جوان ما هستند

با شروع هر فصل فوتبالی موضوع تاثیر دلالان و ایجنت‌ها بر بازار نقل و انتقالات داغ می‌شود و بسیاری از تیم‌ها که شرایط مالی مناسبی ندارند ستاره‌ها یا استعدادهای جوان خود را از دست می‌دهند. بر اساس اظهارات رییس آکادمی استقلال، دلالان پا را از وسوسه کردن بازیکنان رده بزرگسالان فراتر گذاشته و به سراغ رده‌های پایین‌تر هم می‌روند.

ناصر فریادشیران، رییس آکادمی باشگاه استقلال در گفت‌وگو با ایسنا گفت: متاسفانه ایجنت‌ها به بازیکنان جوان و فوتبال پایه رو آورده‌اند. دو تیم شهرستانی در لیگ برتر وجود دارند که بازیکنان پایه را اغوا می‌کنند و پس از عقد قرارداد داخلی، بازیکن را به تیم دیگر قرض می‌دهند. این رفتار منسوخ شده است. یکی از سرمربیان این تیم‌ها منشوری است و پرونده دارد اما مجوز فعالیت او همچنان باطل نشده و فعالیت می‌کند. نمی‌دانم چه کسی برای آنها مجوز صادر می‌کند.

وی با بیان اینکه «بهترین کسی که می‌تواند به بازیکنان کمک کند کادر فنی است،» گفت: صرفا جهت اطلاع می‌گویم که دلال‌ها بیشتر به دنبال منافع خودشان هستند و نه پیشرفت بازیکنان. در باشگاه، برق سه‌فاز برای آنها وصل کرده‌ام و اجازه ندارند وارد آکادمی شوند! آنها اجازه ندارند با بازیکنان ما در قهوه‌خانه جلسه بگذارند و به همه بازیکنان تاکید کرده‌ام که در صورت صحبت با ایجنت‌ها به سرعت از باشگاه اخراج خواهند شد. در هر چهار رده پایه و حتی نونهالان این اتفاق افتاده است. حتی با خانواده بازیکنان جوان ما مذاکره می‌کنند و آنها را فریب می‌دهند و اگر لازم باشد روزی اسم آنها را خواهم گفت.

فریادشیران در ادامه گفت: بازیکنانی مانند علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مرتضی پورعلی‌گنجی در زمان حضورشان در تیم‌های پایه حرف گوش دادند و به اهداف خود رسیدند. چند بازیکن جوان ما مانند عماد زارعی، مهدی قایدی و علیرضا محبعلی راهی تیم بزرگسالان شدند و با تیم تمرین می‌کنند و قطعا روزی جزو ستاره‌های تیم به حساب می‌آیند. روند باشگاه و آقای بختیاری‌زاده جوان‌گرایی است و این موضوع صرفا به علت بسته بودن پنجره نیست و در آینده از این نوع اتفاقات زیاد خواهد افتاد.

رئیس آکادمی استقلال در پایان خاطرنشان کرد: یکشنبه هفته آینده همایشی برگزار می‌کنیم تا آداب حرفه‌ای‌گری را به بازیکنان آموزش دهیم. از زمانی که باشگاه زیر نظر هلدینگ فعالیت می‌کند، حساب همه بازیکنان پایه تسویه شده و هرکسی که ادعا دارد از استقلال مطالبه دارد دروغ می‌گوید.

 


۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

نایب قهرمان المپیک برای استقلال وزنه می‌زند

پایگاه خبری فوتبالی- علی داوودی در فصل جدید برای استقلال روی تخته می‌رود.

به گزارش فوتبالی، باشگاه استقلال که برای نخستین بار در فصل جدید لیگ برتر وزنه‌ برداری تیمداری می‌کند، با جذب چند چهره سرشناس ملی‌پوش در حال بستن ترکیب خود برای حضور در این رقابت‌ها است.

علی داوودی، نایب‌قهرمان المپیک توکیو، میرمصطفی جوادی و عبدالله بیرانوند سه وزنه‌برداری هستند که قرار است در فصل جدید برای استقلال روی تخته بروند.


۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پاسخ استقلال به پیام خداحافظی ستاره مراکشی

به گزارش "ورزش سه"، پس از جدایی منیر الحدادی از استقلال و بازگشت این مهاجم مراکشی به فوتبال اسپانیا، باشگاه استقلال با انتشار پیامی از عملکرد بازیکن فصل گذشته خود قدردانی کرد.

در پیام آبی‌ها آمده است: «برای منیر الحدادی، از بازیکنان ارزشمند فصل گذشته تیم استقلال که به دلیل مشکلات خانوادگی نتوانست در فصل جاری هم در جمع استقلالی‌ها باشد، آرزوی موفقیت و درخشش در ادامه مسیر فوتبالی‌اش را داریم.»

باشگاه استقلال همچنین به تلاش این بازیکن در مدت حضورش در جمع آبی‌پوشان اشاره کرد و نوشت: «او در تمامی مسابقاتی که برای استقلال به میدان رفت، با تمامی توان بازی کرد و گل‌ها و پاس‌گل‌هایش از یاد هواداران استقلال نمی‌رود.»

این پیام ساعاتی پس از خداحافظی احساسی منیر منتشر شد. مهاجم مراکشی در صفحه شخصی خود از هم‌تیمی‌ها، اعضای کادر فنی، کارکنان باشگاه و هواداران استقلال تشکر کرده و نوشته بود شرایط باعث شد دوران حضورش در ایران زودتر از چیزی که انتظار داشت به پایان برسد.

الحدادی پس از پایان همکاری با استقلال، با قراردادی دوساله به آلباسته پیوست تا دوران حرفه‌ای خود را در فوتبال اسپانیا ادامه دهد. پیام رسمی آبی‌ها نیز آخرین قاب از همکاری دو طرف بود، همکاری‌ای که به دلیل مشکلات خانوادگی منیر به پایان رسید.




 خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس
۱۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

مهاجم الجزایری با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، از هواداران آبی‌پوش تهران قدردانی کرد و از جدایی خود خبر داد.

 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد
۱۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.