قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

فرنگی‌کاران تا جهانی اعزام ندارند/ امیدها به مجارستان می‌روند - پارس فوتبال

مربی تیم ملی کشتی فرنگی با اعلام نهایی شدن ترکیب ۹ وزن برای مسابقات جهانی، گفت: اولویت کادر فنی موفقیت در جهانی ۲۰۲۶ است و نفرات اصلی به تورنمنت مجارستان اعزام نخواهند شد.
 فرنگی‌کاران تا جهانی اعزام ندارند/ امیدها به مجارستان می‌روند - پارس فوتبال



۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که تیم فوتبال المپیک ایران حدود یک ماه دیگر باید در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ناگویا ژاپن شرکت کند، حسین عبدی این فرصت را دارد تا در کنار دعوت از بازیکنان زیر 23 سال که پیشتر در فهرست اولیه قرار گرفته بودند، 3 بازیکن بزرگسال هم همراه با خود به این مسابقات ببرد و تیمش را تقویت کند.

تا این لحظه اسامی قطعی تیم فوتبال امید ایران برای حضور در رقابت‌های آسیایی ناگویا 2026 اعلام نشده و به طبع، نام سه بازیکن بزرگسال هم از سوی فدراسیون فوتبال انتشار پیدا نکرده، اما گفته می‌شود امیرحسین حسین‌زاده به‌طور قطعی یکی از آنهاست.

محمدحسین میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر شب گذشته عنوان کرد طبق درخواستی که حسین عبدی، سرمربی تیم المپیک ایران داشته، امیرحسین حسین‌زاده (مهاجم تراکتور) در لیست بازیکنان بزرگسال در این رقابت‌ها جای دارد.

او در ادامه از احتمال غیرمنتظره برای دعوت از گلر تیم ملی ایران در جام جهانی هم صحبت کرد: «گفته می‌شود شاید علیرضا بیرانوند هم راهی ناگویا شود.»

اکنون خبرگزاری فارس گزارش داده که علیرضا بیرانوند مثل حسین‌زاده به‌طور قطعی در لیست تیم فوتبال امید ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا 2026 هستند، اما این موضوع می‌تواند برای گلر تیم ملی و تراکتور یک اتفاق ویژه را رقم بزند.

چندی پیش مهدی علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک گفته بود مدال‌آوران بازی‌های آسیایی در صورت مشمول بودن سربازی، فارغ از رنگ مدال، طبق قانون «سرباز قهرمان» از خدمت سربازی معاف می‌شوند.

با این شرایط، اگر بیرانوند همراه با تیم المپیک ایران به ناگویا برود و هر مدالی کسب کند، از خدمت سربازی معاف خواهد شد؛ آن هم در شرایطی که طی سالیان اخیر چالش زیادی پیرامون وضعیت نظام وظیفه داشته و حتی گفته می‌شود به‌طور قطعی در زمستان سال جاری باید به خدمت سربازی برود.

کسب مدال آسیایی ناگویا برای بیرانوند، یک اتفاق ویژه خواهد بود، اما نکته جالب توجه اینجاست که در حال حاضر محمد خلیفه گلر فیکس تیم المپیک ایران به شمار می‌رود و از آمادگی بالایی برخوردار است؛ دروازه‌بانی که در این تابستان راهی استقلال شد، اما به دلیل بسته بودن پنجره آبی‌ها نتوانست برای این تیم به میدان برود.

محمد خلیفه که در لیست رزرو جام جهانی 2026 هم بود، پس از دو سال درخشان در لیگ برتر، فصل جدید را هم با دو کلین‌شیت پیاپی مقابل استقلال خوزستان و چادرملو اردکان آغاز کرده و نمایش مطمئنی در جمع شاگردان پیروز قربانی داشته، اما مطرح کردن بحث بیرانوند برای حضور در تیم امید، احتمالا با گلایه او هم مواجه شود.

خلیفه بلافاصله پس از بازگشت از جام جهانی، بدون استراحت راهی اردوی تیم المپیک ایران در ترکیه شد و طی دو سال اخیر پای ثابت تمرینات و بازی‌های امیدها بوده، اما ممکن است حسین عبدی در صورت دریافت تایید نهایی از تراکتور، بیرانوند را در رقابت‌های قهرمانی آسیا 2026 استفاده کند.


۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

ادعای میثاقی؛ حسین‌زاده و بیرانوند به ناگویا می‌روند!

پایگاه خبری فوتبالی- احتمالا امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند همراه با تیم ملی امید راهی بازی‌های آسیایی ناگویا خواهند شد .

به گزارش فوتبالی، تیم امید ایران در اواخر شهریور جهت شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویا باید ایران را ترک کند. شاگردان حسین عبدی تا حدودی برای این مسابقات آماده هستند و البته سرمربی تیم امید قصد دارد از سهمیه بازیکنان بزرگسال هم استفاده کند .

طبق ادعای محمدحسین میثاقی در برنامه دیشب فوتبال برتر، ظاهرا حسین عبدی تصمیم خود را گرفته و قصد دارد از امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند استفاده کند . 

میثاقی در این باره گفت: “حسین عبدی به جمع‌بندی نهایی رسیده است. امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند گزینه‌های عبدی برای تیم امید هستند البته حضور این دو بازیکن به نظر باشگاه تراکتور بستگی دارد .”

لیگ برتر ایران جهت آماده‌سازی تیم امید وقفه‌ای یک‌هفته‌ای خواهد داشت و باید دید آیا جواد نکونام و مدیران باشگاه تراکتور با حضور امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند در تیم امید موافقت می‌کنند یا نه .

نکته این است که هر دوی این بازیکنان جزو بازیکنان مهم و کلیدی تراکتور هستند و این تیم باید به زودی در مسابقات لیگ نخبگان آسیا هم شرکت کند.


۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بهمنی ادعای حسینی را رد کرد؛ توپ‌های این فصل، توپ‌های فصل قبل است!

پایگاه خبری فوتبالی- سخنگوی سازمان لیگ اعلام کرد توپی که در دو هفته ابتدایی فصل جدید مورد استفاده قرار گرفته همان توپ‌های سال گذشته است .

به گزارش فوتبالی، روز سه شنبه و در مهم‌ترین دیدار هفته دوم لیگ برتر که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شد تیم تراکتور توانست با دو گل از سد میزبانش سپاهان بگذرد .

سپاهان در حالی شکست خورد که بازی تا دقیقه 83 بدون گل بود. اما شوت امیرحسین حسین زاده در این دقیقه با واکنش عجیب سید حسین حسینی وارد دروازه سپاهان شد و دقایقی بعد حسین زاده گل دوم خودش و تراکتور را هم زد .

حسینی که روی گل اول سایه توپ را زد و توپ وارد دروازه شد، خیلی زود تبدیل به سوژه بحث و شوخی اهالی فوتبال در فضای مجازی شد. هواداران سپاهان هم از این اتفاق بسیار ناراحت بودند. اما در پایان مسابقه اتفاق عجیبی افتاد .

حسینی در میکسدزون ورزشگاه به خبرنگاران گفت: «گل اول روی اشتباه بنده بود و من همینجا از تمام هواداران سپاهان و کادر فنی تیم عذرخواهی می‌کنم. تراکتور موقعیت خاصی نداشت. توپ تغییر مسیر داد و باعث شد من اشتباه کنم. حالا این حرف بهانه است ولی توپ‌ها جدید است. لیگ شروع شده و تازه دیروز این توپ‌ها به دست ما رسیده است. تا بخواهد جا بیفتد کمی زمان لازم است .»

البته حسینی خودش بابت این اشتباه عذرخواهی کرد و گفت این حرف‌ها بهانه است. به همین دلیل کسی پیگیر ادعای او درباره جدید بودن توپ‌ها نشد. اما ساعتی پیش این ادعا توسط سخنگوی سازمان لیگ رد شد .

حجت‌الله بهمنی درباره توپ‌ها این فصل گفت: «توپی که در مسابقات این فصل استفاده می‌شود همان توپی است که در لیگ گذشته استفاده می‌شد. توپ‌های جدید در حال ورود به ایران است و در مرحله ترخیص قرار دارد. به محض این که ترخیص شد در اختیار باشگاه‌ها قرار می‌گیرد .»

نکته این است که توپ فصل جدید در مراسم قرعه کشی لیگ برتر رونمایی شد و شاید به همین دلیل حسینی تصور می‌کرد توپ‌های این فصل جدید است. اما همان طور که بهمنی گفت هنوز از توپ‌های جدید در مسابقات این فصل استفاده نشده است و در واقع حسینی این اشتباه را با همان توپ‌های فصل گذشته مرتکب شده است.




 صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!
۱۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

یک پاس گل و لحظاتی بعد هم یک گل تماشایی شروع توفانی ستاره ایرانی در بازی اروپاییِ امشب برای لخ پوزنان بود.

 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۲۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
۲۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.