قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

ویدئو: مجسمه‌های نمادین جام جهانی در مکزیک پایین آورده شدند - پارس فوتبال

اعتراضات شدید معلمان مکزیکی به کاهش حقوق بازنشستگی و ثبات عجیب دستمزدهایشان از سال ۲۰۰۷ تاکنون، در آستانه شروع جام جهانی به اوج خود رسید و معترضان خشمگین با حمله به مجسمه‌های بادی و نمادین این تورنمنت، آن‌ها را پایین کشیدند.
 ویدئو: مجسمه‌های نمادین جام جهانی در مکزیک پایین آورده شدند - پارس فوتبال



 جریمه عجیب نیمار در برزیل
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

جریمه عجیب نیمار در برزیل

به گزارش ایلنا، طبق این قانون آزمایشی که قرار است در سایر رقابت‌ها از جمله لیگ برتر انگلیس نیز اجرا شود، در صورتی که بازی به دلیل نیاز دروازه‌بان به مراقبت‌های پزشکی متوقف شود، سرمربی باید بلافاصله یک بازیکن داخل زمین را انتخاب کند تا پس از استارت مجدد مسابقه، به مدت یک دقیقه زمین بازی را ترک کند.

چنانچه سرمربی ظرف مدت ۱۰ ثانیه بازیکنی را معرفی نکند، کاپیتان تیم موظف است فردی باشد که زمین را ترک می‌کند.

در جریان پیروزی ۳ بر صفر سانتوس برابر واسکو دا گاما در روز یکشنبه، این قانون برای نخستین بار در سری آ برزیل و در پی درخواست گابریل برزائو، دروازه‌بان این تیم برای دریافت خدمات پزشکی به اجرا درآمد.

از آنجا که سرمربی سانتوس ظرف ۱۰ ثانیه بازیکن دیگری را تعیین نکرد، داور به نیمار، کاپیتان تیم دستور داد زمین مسابقه را ترک کند.

وی متعاقباً به زمین بازگشت تا به تیمش برای دستیابی به یک پیروزی آسان کمک کند.

خداحافظی تلخ نیمار از بازی‌های ملی

نیمار اخیراً پس از دست و پنجه نرم کردن با مصدومیت از ناحیه عضله دوقلو در طول جام جهانی، تنها در دو مسابقه برای کشورش به میدان رفت.

او به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و در شکست ۲ بر ۱ برزیل مقابل نروژ در مرحله یک‌هشتم نهایی، گل تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و پس از بازی افشا کرد که قصد دارد از بازی‌های ملی خداحافظی کند.

این ستاره ۳۴ ساله پس از حذف تیمش از جام جهانی به‌شدت احساساتی شده بود و چند هفته پس از پایان تورنمنت، از او خواسته شد تأیید کند که آیا برنامه‌ای برای بازی دوباره در تیم ملی برزیل دارد یا خیر.

نیمار با تکرار همان پیام قبلی در اواخر جولای به خبرنگاران گفت: «گمان می‌کنم دوران حضورم در تیم ملی دیگر به پایان رسیده است. من در آنجا تاریخ‌سازی کردم و از این بابت بسیار خوشحالم. در آن پیراهن تجربیات زیادی کسب کردم، خون و جانم را دادم و همیشه برای این پیراهن زرد جنگیدم و مبارزه کردم، اما فکر نمی‌کنم دیگر مایل به ادامه آن باشم.»

نیمار دوران حرفه‌ای درخشانی را در سطح باشگاهی با سانتوس، بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن تجربه کرده، اما در رده ملی تنها یک جام معتبر بزرگ یعنی جام کنفدراسیون‌ها در سال ۲۰۱۳ را …



 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو - پارس فوتبال
۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو - پارس فوتبال

یک ماه پس از شکست آرژانتین مقابل اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۲۶، فدراسیون فوتبال این کشور ویدیویی احساسی منتشر کرد که در آن بخش‌هایی از مهم‌ترین لحظات این تیم در مسیر رسیدن به فینال به تصویر کشیده شده است؛ از جمله پیروزی تاریخی مقابل انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی.

فدراسیون آرژانتین تأکید کرد که تیم ملی این کشور با وجود انتقادات و تردیدهای فراوان، برای دومین دوره متوالی به فینال جام جهانی رسید.پیام کنایه‌آمیز به منتقدان

این ویدیو با تأکید بر روحیه جنگندگی بازیکنان آرژانتین آغاز می‌شود و سپس منتقدان این تیم را هدف قرار می‌دهد. در این پیام آمده است: «یک ماه پیش اتفاقی افتاد. چیزی که بسیاری نمی‌خواستند رخ دهد، اتفاق افتاد: آرژانتین بار دیگر در یک فینال بازی کرد.»

فدراسیون آرژانتین در ادامه نوشت: «ما در هر مسابقه‌ای که پشت سر گذاشتیم، بازگشتیم و با حذف انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی تاریخ‌سازی کردیم.»

واکنش به ادعای کارزار ضد آرژانتین

در بخش دیگری از این پیام، فدراسیون به ادعاها درباره وجود یک کارزار سازمان‌یافته علیه تیم ملی واکنش نشان داد و تأکید کرد که شکست در فینال چیزی از ارزش‌های این تیم کم نمی‌کند.

در این ویدیو گفته می‌شود: «این گروه با هدف رساندن یک فینال دیگر به مردم آرژانتین وارد مسابقات شد و مهم نبود کارزار ضد آرژانتین چقدر گسترده باشد؛ ما در نهایت به فینال رسیدیم.»

در ادامه آمده است: «اگر کسی به شما گفت اتفاقی افتاده، به او بگویید بله. اتفاقی که افتاد این بود که تیمی برای پیروزی همه توانش را گذاشت، تا پایان جنگید و با سربلندی زمین را ترک کرد.»

پیام فدراسیون در پایان با اشاره به اشک‌های لیونل مسی به جمله‌ای احساسی ختم می‌شود: «اشک‌های کاپیتان ما بار دیگر به ما یادآوری کرد که ممکن است پیروز شوی، اما هر اتفاقی هم که بیفتد، چیزی که هرگز نباید انجام دهی، دست کشیدن از تلاش است.»آینده مسی همچنان در هاله‌ای از ابهام

آرژانتین پس از پایان جام جهانی حالا باید خود را برای رقابت‌های پیش رو و تغییرات احتمالی در ترکیب تیم آماده کند. اشک‌های مسی پس از شکست در فینال نشان داد که این رقابت‌ها چه اهمیت ویژه‌ای برای او داشته است.

با این حال، کاپیتان آرژانتین …



 تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران

به گزارش ایلنا، در این هفته، پرسپولیس با یک نمایش هجومی و پیروزی پرگل مقابل استقلال خوزستان نشان داد که همچنان یکی از آماده‌ترین تیم‌های لیگ است. تراکتور نیز با یک برد بزرگ در اصفهان مقابل سپاهان، قدرت خود را به رخ کشید و استقلال با پیروزی خارج از خانه برابر نساجی، شروع قدرتمند خود را ادامه داد.

دروازه تیم منتخب هفته دوم به احمد گوهری رسید؛ گلر صنعت نفت آبادان که با واکنش‌های مطمئن خود مقابل فجرسپاسی، نقش مهمی در ثبت نخستین کلین‌شیت فصل تیمش داشت. گوهری در روزی که فشار زیادی روی دروازه‌اش بود، بارها مانع باز شدن دروازه نفتی‌ها شد.

در خط دفاع، تجربه و جنگندگی حرف اول را زد. محمد دانشگر در قلب دفاع تراکتور یکی از عوامل اصلی پیروزی ارزشمند تیمش در نقش جهان بود و با تمرکز بالا اجازه نداد مهاجمان سپاهان به موقعیت‌های خطرناک برسند. عارف آقاسی نیز در ترکیب استقلال با نمایش کم‌اشتباه خود، سهم مهمی در بسته ماندن دروازه آبی‌ها داشت.

علیرضا آرتا از چادرملو و مجید عیدی از پرسپولیس دیگر مدافعان منتخب هفته بودند. آرتا با عملکرد مطمئن مقابل آلومینیوم، پایه‌گذار نخستین کلین‌شیت فصل تیمش شد و عیدی نیز در دومین بازی خود با پیراهن پرسپولیس، علاوه بر وظایف دفاعی، در حملات هم تاثیرگذار ظاهر شد.

در میانه میدان، محمد خدابنده‌لو یکی از مهم‌ترین مهره‌های پرسپولیس بود. او با گل تماشایی خود مسیر پیروزی سرخ‌پوشان را هموار کرد و در گردش توپ و کنترل ریتم بازی نقشی کلیدی داشت.

در کنار او، تیبور هلیلوویچ ستاره خط میانی هفته بود. هافبک تراکتور با دو پاس گل مقابل سپاهان نشان داد که همچنان یکی از خلاق‌ترین بازیکنان لیگ است و توانایی تغییر جریان بازی را دارد.

امیرحسین حسین‌زاده نیز با یک نمایش فوق‌العاده در نقش جهان، نام خود را به عنوان یکی از ستاره‌های اصلی هفته ثبت کرد. دو گل او مقابل سپاهان نه تنها سه امتیاز مهمی برای تراکتور به همراه داشت، بلکه نشان داد این بازیکن آماده تبدیل شدن به یکی از چهره‌های تاثیرگذار فصل است.

در خط حمله، علی علیپور بدون رقیب‌ترین بازیکن هفته بود. مهاجم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان روی سه گل تیمش تاثیر مستقیم داشت و با گلزنی، پاس گل و حرکات موثر در خط حمله، کامل‌ترین نمایش یک مهاجم را …



 رونمایی از فرمت جدید پخش زنده لیگ فرانسه / برنامه‌های ویژه برای فصل تازه
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

رونمایی از فرمت جدید پخش زنده لیگ فرانسه / برنامه‌های ویژه برای فصل تازه

به گزارش ایلنا، در فاصله دو روز مانده تا بازگشت بزرگ لیگ ۱، سازمان فوتبال حرفه‌ای فرانسه تصمیم گرفت از ابعاد و جزئیات فصل جدید شبکه «Ligue1+» رونمایی کند. سازمان لیگ رسانه‌ها را به برنامه‌ای اختصاصی دعوت کرد تا جزئیات پخش و برنامه‌هایی که هواداران را در طول فصل ۲۰۲۷-۲۰۲۶ همراهی خواهند کرد، تشریح کند؛ برنامه‌هایی با یک هدف واضح که از چند ماه پیش اعلام شده بود: تثبیت دائمی این پلتفرم به عنوان خانه اصلی لیگ یک فوتبال فرانسه.

پس از نخستین فصل که با راه‌اندازی این سرویس جدید همراه بود، Ligue1+ حالا توسعه خود را ادامه می‌دهد و پوشش آن قرار است جایگاه پررنگ‌تری در زندگی روزمره علاقه‌مندان به فوتبال فرانسه پیدا کند. این پلتفرم در این فصل هر ۹ مسابقه از هر هفته لیگ ۱ را به صورت زنده و کامل پخش خواهد کرد؛ یک تحول بزرگ که موقعیت آن را نزد مخاطبان به‌شدت تقویت می‌کند. سازمان لیگ قصد دارد با ارائه یک تجربه گسترده‌تر شامل مجلات خبری، تحلیل‌ها، محتواهای ویدئویی جذاب و برنامه‌های ویژه باشگاه‌ها، از چهارچوب ساده پخش مسابقات فراتر برود.

برای همراهی در این مرحله جدید، سازمان لیگ بخش مهمی از تیم تحریریه و کارشناسان خود را گرد هم آورده است؛ چهره‌هایی که برای بینندگان کاملاً شناخته‌شده هستند در کنار نیروهای جدیدی که برای تقویت این مجموعه فراخوانده شده‌اند.

خاویر دومرگ، بنوآ چروا، گیوم هوارائو، سوان بورسلیو، لزلی بوترل و اسمعیل بوعبدالله از جمله چهره‌های حاضر در این مراسم بودند تا جزئیات اهداف فصل جدید را بازگو کنند. ترکیب تیم بر پایه‌ای چشمگیر از بازیکنان سابق و متخصصان فوتبال فرانسه شکل گرفته است؛ افرادی نظیر عادل رامی، ژرمی کلمان، کلمان گرنیر، بنجامین نیوه، ژوهان ژورو، سلیمان دیاوارا، پیر بوبی، فیلیپه ساد، شارلوت لورجره و فرانسوا کلرک. در کنار آن‌ها، روزنامه‌نگاران و مجریانی چون تیبو ژیانگرانده، دافید آویلو، سباستین دوپوئی، فلیکس روآ، آلیسیا دوبی، حمزه رحمانی، وینسنت پتی‌پز، تیموتی میمون و چندین چهره دیگر شبکه در طول هفته‌های مسابقات فعال خواهند بود؛ ساختاری که طراحی شده تا دیدگاه‌های متعددی را حول محور بازی‌ها ارائه دهد و جذابیت بیشتری به برنامه‌های Ligue1+ ببخشد.

کارشناسان جدید و برنامه‌ای پربار

پلتفرم Ligue1+ با ورود چند …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 گزارش زنده: پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1
سایت ورزش ۳

گزارش زنده: پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1

استقلال خوزستان با گل به خودی پیام نیازمند اولین گل خورده فصل پرسپولیس را ثبت کرد.
 اولین جام برای بارسا: حمزه دارد یامال می‌شود
سایت ورزش ۳

اولین جام برای بارسا: حمزه دارد یامال می‌شود

بارسلونا در بازی دوستانه جام خوان گامپر موفق شد الاهلی مصر را 2-1 شکست دهد.
 بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!
سایت ورزش ۳

بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!

بارسلونا به احتمال زیاد در تلاشی غیرمنتظره برای جذب لائوتارو مارتینز اقدام خواهد کرد.
 بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار
سایت فوتبالی

بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آستانه تغییر مهمی در برنامه نقل‌وانتقالاتی خود برای خط حمله قرار گرفته است. به گزارش فوتبالی، طبق ادعای کریستیان کامینو از TNT، اگر پرونده جذب خولیان آلوارز تا فردا به نتیجه نرسد، مدیران بارسلونا آماده‌اند گزینه‌های جایگزین را جدی‌تر دنبال کنند و یکی از مهم‌ترین نام‌ها در این فهرست لائوتارو مارتینز، کاپیتان اینتر، است.این خبر در شرایطی منتشر شده که اتلتیکومادرید موضع بسیار محکمی درباره آینده آلوارز اتخاذ کرده است. مدیرعامل باشگاه مادریدی پیش‌تر اعلام کرده بود که ...,بارسلونا,اینتر,اتلتیکو مادرید,لائوتارو مارتینز,خولیان آلوارز,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات
 صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان
سایت افکارنیوز

صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان

رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) با برگزاری پنج بازی به پایان می‌رسد.
 پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!
سایت فوتبالی

پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه چهار بر یک استقلال خوزستان را شکست داد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان بودند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواستند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند. پرسپولیس در این مساب ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!
سایت ورزش ۳

پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!

تیم فوتبال پرسپولیس با چهار گل موفق شد استقلال خوزستان را شکست دهد.
 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)
سایت فوتبالی

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر