قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۳/۱۶

ویدیو| درگیری فیزیکی عجیب و اخراج در بازی دوستانه پرتغال! - پارس فوتبال

شیلی و پرتغال در بازی دوستانه به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری پرتغال به پایان رسید. اتفاق عجیب بازی در وقت های تلف شده نیمه اول رخ داد. جایی که کار رافائل لیائو و رومان به درگیری فیزیکی کشید و هر دو اخراج شدند.
 ویدیو| درگیری فیزیکی عجیب و اخراج در بازی دوستانه پرتغال! - پارس فوتبال



۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

جلسه ۶ ساعته: میلان در پرونده لیائو کوتاه نمی‌آید!

به گزارش "ورزش سه"، با وجود این جلسه طولانی، میلان همچنان قیمت درخواستی خود برای رافائل لیائو، وینگر پرتغالی، را تغییر نداده و همچنان برای این بازیکن ۵۰ میلیون یورو می‌خواهد. میلان به‌شدت به دنبال پیدا کردن مشتری برای لیائو است. او هفت سال گذشته را در سن‌سیرو سپری کرده و حالا می‌خواهد جدا شود.

لیائو در پایان فصل ناامیدکننده ۲۶-۲۰۲۵ به‌وضوح اعلام کرده بود که تمایل دارد برای تجربه یک چالش جدید راهی خارج از ایتالیا شود، اما در این مقطع از بازار نقل‌وانتقالات، هنوز انتقال او از سن‌سیرو نهایی نشده است.

در همین حال، ژرژ مندز بعدازظهر و عصر چهارشنبه چندین ساعت را در دفتر مرکزی میلان سپری کرد. در آن روز مدیران روسونری مشغول نهایی کردن جزئیات انتقال دیگو مورِیرا بودند.

طبق گزارش گاتزتا دلو اسپورت، نهایی کردن جزئیات انتقال مورِیرا کمی بیشتر از حد انتظار طول کشیده و همین موضوع احتمالاً یکی از دلایل حضور طولانی مندز در کازا میلان در روز چهارشنبه بوده است.

با این حال، گزارش‌هایی نیز منتشر شده که نشان می‌دهد میلان و مندز در حال همکاری برای فراهم کردن شرایط فروش لیائو هستند. مندز و باشگاه میلان طی سال‌های اخیر در چندین انتقال با یکدیگر همکاری داشته‌اند. گاتزتا دلو اسپورت گزارش داده است که مندز اکنون تلاش می‌کند پیشنهادی پیدا کند که خواسته‌های مالی میلان را برآورده کند. روسونری همچنان خواهان دریافت ۵۰ میلیون یورو برای فروش لیائو است و جلسات اخیر مبلغ را کاهش نداده است.

در گزارش روز پنجشنبه نیز آمده است که گالاتاسرای تاکنون نزدیک‌ترین باشگاه به برآورده کردن خواسته مالی میلان بوده، اما پیشنهاد این باشگاه تنها کمی بیشتر از ۴۰ میلیون یورو بوده است.


۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پیروزی پرسپولیس در دیدار تدارکاتی مقابل آریو اسلامشهر

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  تیم فوتبال پرسپولیس امروز در دیداری تدارکاتی با بازیکنان ذخیره خود، به مصاف تیم آریو اسلامشهر رفت و این تیم را با نتیجه ۴ بر ۲ شکست داد.

امیرحسین محمودی ('۳۲)، مهدی تیکدری ('۷۹ - پنالتی)، پوریا شهرابادی ('۸۷) و محمدحسین صادقی ('۹۲) در این بازی برای تیم تارتار گلزنی کردند.

بازیکنان اصلی پرسپولیس که در دیدار روز گذشته مقابل استقلال خوزستان بازی کردند، امروز به ریکاوری پرداختند. سرخپوشان روز گذشته در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه ۴ بر یک استقلال خوزستان را شکست داده بودند.

انتهای پیام/




 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا

 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا
۱۵ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا

پس از برکناری کوین لامور، موج مخالفت‌ها با ریاست جانی اینفانتینو شدت گرفته و چند فدراسیون ملی و مقام ارشد فوتبال حمایت خود از ادامه ریاست او در فیفا را پس گرفته‌اند.