قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۳/۱۸

ادامه چالش ویزا در جام جهانی؛ برترین داور آفریقا از آمریکا دیپورت شد! - پارس فوتبال

رسانه کشور سومالی از بازگشت یک داور جام جهانی ۲۰۲۶ از آمریکا خبر داد.
 ادامه چالش ویزا در جام جهانی؛ برترین داور آفریقا از آمریکا دیپورت شد! - پارس فوتبال



1
 رونمایی لیگ برتر از اصلاحات بزرگ VAR
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

رونمایی لیگ برتر از اصلاحات بزرگ VAR

به گزارش ایلنا، این کمیته پنج نفره که در فصل ۲۳-۲۰۲۲ پایه‌گذاری شد، تمامی تصمیمات مهم داوری را در بالاترین سطح مسابقات ارزیابی کرده و به آن‌ها رای می‌دهد. با وجود اینکه آرای صادره به طور منظم در اختیار باشگاه‌ها و داوران قرار می‌گرفت، اما تا پیش از فصل گذشته، احکام کامل این هیئت محرمانه نگه داشته می‌شد.

سازمان لیگ توضیح داد که این تصمیم با هدف تضمین «شفافیت کامل در خصوص ارزیابی تصمیمات اتخاذشده توسط داوران مسابقه» گرفته شده است.

لیگ برتر در تشریح عملکرد این مرکز اعلام کرد: «هدف اصلی هیئت بررسی صحنه‌های کلیدی، ارزیابی اتفاقات حساس مسابقات لیگ برتر از جمله پنالتی‌ها، کارت‌های قرمز، تصمیمات آفساید و سایر موقعیت‌هایی است که در حوزه اختیارات داور قرار می‌گیرد.»

«هر تصمیم کادر داوری بر اساس نظر این هیئت که متشکل از سه بازیکن یا مربی سابق به همراه نمایندگانی از لیگ برتر و اتحادیه داوران است، به عنوان تصمیم درست یا نادرست طبقه‌بندی می‌شود.»

انتشار مکالمات داوران و پخش صدای دوربین روی لباس

این اقدام یکی از سه تغییر ایجادشده در رابطه با وی‌ای‌آر و داوران برای فصل جدید لیگ برتر است.

علاوه بر این، در طول این فصل، مکالمات مستقیم میان داوران داخل زمین و اتاق وی‌ای‌آر در جریان صحنه‌های مهم، در حساب کاربری شبکه اجتماعی «مرکز مسابقات لیگ برتر» منتشر خواهد شد و صدای ضبط‌شده در طول بازی توسط دوربین‌های روی لباس داوران در مسابقات منتخب نیز به آن اضافه می‌شود.

سازمان لیگ در ادامه افزود: «لیگ برتر همراه با اتحادیه داوران حرفه‌ای، به رایزنی با نهاد قانون‌گذار فوتبال (ایفاب) ادامه خواهد داد تا اجازه پخش ارتباطات بیشتری از کادر داوری در جریان مسابقات داده شود.»

تغییر نهایی به هواداران این امکان را می‌دهد که صدای ضبط‌شده در طول بازی را از طریق دوربین روی لباس داور بشنوند. فصل گذشته، ویدیوهای کوتاهی از این دوربین‌ها به صورت زنده پخش می‌شد و اکنون این قابلیت به فایل‌های صوتی نیز گسترش یافته است.

سازمان لیگ تأیید کرد که فایل‌های صوتی «تنها در مسابقاتی که از دوربین روی لباس داور استفاده می‌کنند – که تقریباً ۱ تا ۲ بازی در هر هفته است – و فقط برای صحنه‌های منتخب به کار گرفته خواهد شد. طبق محدودیت‌های تعیین‌شده توسط ایفاب، این موارد شامل صدای زنده یا صدای اتاق وی‌ای‌آر نخواهد بود.»

فصل ۲۷-۲۰۲۶ لیگ برتر از روز جمعه با دیدار آرسنال، مدافع عنوان قهرمانی، در برابر تیم تازه‌ صعودکرده کاونتری سیتی آغاز می‌شود. انتهای پیام/


1
 هوینس علیه اینفانتینو: دخالت ترامپ آغاز پایان جام جهانی است!
۵۸ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

هوینس علیه اینفانتینو: دخالت ترامپ آغاز پایان جام جهانی است!

پایگاه خبری فوتبالی - اولی هوینس، رئیس افتخاری بایرن مونیخ، با انتقاد شدید از جیانی اینفانتینو، ماجرای لغو محرومیت فولارین بالوگان در جام جهانی را یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات رئیس فیفا دانست.

به گزارش فوتبالی، فیفا در ماه‌های اخیر با انتقادهای زیادی درباره شیوه مدیریت و تصمیم‌گیری‌های خود مواجه شده و بحث استقلال نهادهای فوتبالی و احتمال دخالت چهره‌های سیاسی در تصمیمات ورزشی نیز مورد توجه قرار گرفته است. هوینس در گفت‌وگو با بیلد با اشاره به حواشی مربوط به بالوگان گفت:

«آقای اینفانتینو در دوران فعالیتش در فوتبال اشتباهاتی داشته، اما این یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات او بود.»

رئیس افتخاری بایرن سپس به نقش احتمالی دونالد ترامپ در این پرونده اشاره کرد و نسبت به پیامدهای ورود سیاست به تصمیمات فوتبالی هشدار داد:

«اگر به فردی مثل دونالد ترامپ اجازه دهید تصمیم بگیرد یا بر این موضوع تأثیر بگذارد که یک بازیکن محروم شود یا نه، این آغاز پایان داستان جام جهانی است.»

هوینس در پایان تأکید کرد پذیرش چنین رویه‌ای با اصول ورزش حرفه‌ای سازگار نیست:

«اگر چنین چیزی را بپذیریم، دیگر این ورزش من نیست. از نظر من، این موضوع کاملاً غیرقابل قبول بود.»


1
 هفته دوم لیگ برتر؛ از اعتراض‌های داوری تا قهر خبرنگاران!
۱ ساعت قبل / سایت آوش

هفته دوم لیگ برتر؛ از اعتراض‌های داوری تا قهر خبرنگاران!

پیکان و گل‌گهر؛ تساوی بدون گل با طعم اعتراض

پیکان و گل‌گهر در دیداری کم‌گل به تساوی بدون گل رسیدند؛ مسابقه‌ای که در دقایق پایانی می‌توانست به سود تیم سیرجانی تمام شود، اما ضربه احمدرضا زنده‌روح به تیر دروازه پیکان برخورد کرد تا گل‌گهر برای دومین هفته متوالی از رسیدن به سه امتیاز در لحظات پایانی بازبماند.

سیدمهدی رحمتی، سرمربی گل‌گهر، پس از مسابقه به فشردگی برنامه لیگ اعتراض کرد و برگزاری بازی‌ها در فاصله چهار روز را عامل آسیب به کیفیت مسابقات دانست. در سوی مقابل، ساکت الهامی معتقد بود پیکان در مجموع عملکرد بهتری داشته و می‌توانسته برنده بازی باشد. استقلال در قائمشهر؛ برد، گل آزادی و یک حاشیه بزرگ

استقلال با پیروزی مقابل نساجی، شروع شش امتیازی خود را تثبیت کرد و پس از چهار سال بار دیگر در قائمشهر به پیروزی رسید. با این حال، اتفاقات این مسابقه فقط به نتیجه داخل زمین محدود نشد. حضور یاسر آسانی در ترکیب استقلال بار دیگر پرونده جنجالی این بازیکن را زنده کرد. پس از اعتراض مس شهربابک در هفته نخست، نساجی نیز نسبت به حضور او موضع گرفت و پیگیر موضوع شد؛ مسئله‌ای که می‌تواند در ادامه فصل ابعاد حقوقی بیشتری پیدا کند.

از سوی دیگر، دو صحنه بحث‌برانگیز داوری نیز مورد اعتراض نساجی قرار گرفت؛ یکی در نیمه نخست که بازیکنان این تیم اعتقاد به پنالتی داشتند و دیگری در نیمه دوم که اعتراض به اخراج بازیکن استقلال با دخالت VAR به نتیجه نرسید.

استقلال اما در نهایت با گل علیرضا آزادی به سه امتیاز رسید. آزادی تنها دو دقیقه پس از ورود به زمین گل زد و پس از ۵۰۷ روز دوباره در لیگ برتر موفق به گلزنی شد. در پایان مسابقه نیز صالح حردانی با طبل به سمت هواداران استقلال رفت و از آنها خواست تشویق ایسلندی را اجرا کنند.

اما حاشیه اصلی پس از مسابقه شکل گرفت؛ جایی که غیبت سهراب بختیاری‌زاده در نشست خبری پیش و پس از بازی باعث اعتراض خبرنگاران قائمشهری شد و آنها نشست اوزجان بیزاتی، مربی ترکیه‌ای استقلال، را تحریم کردند. مجتبی حسینی، سرمربی نساجی، نیز معتقد بود اتفاقات دیدار هفته اول مقابل استقلال تکرار شده و تیمش بار دیگر از روی ضربه کرنر گل خورده است. آلومینیوم و چادرملو؛ اعتراض تند اخباری و کنایه قربانی

دیدار آلومینیوم و چادرملو بدون گل تمام شد؛ نتیجه‌ای که برای آلومینیوم با توجه به پیروزی هفته نخست قابل قبول بود، اما چادرملو همچنان در حسرت اولین برد فصل باقی ماند.

سعید اخباری، سرمربی چادرملو، پس از بازی با اشاره به اتفاقات مربوط به از دست رفتن سهمیه آسیایی این باشگاه، صحبت‌هایی کنایه‌آمیز و تند مطرح کرد و گفت امیدوار است افرادی که باعث از بین رفتن روحیه تیم شده‌اند، بتوانند با وجدان خود کنار بیایند و شب راحت بخوابند. در سوی دیگر، پیروز قربانی نیز از عملکرد داوری انتقاد کرد. سرمربی آلومینیوم با کنایه به زمان پنج‌ثانیه‌ای که در برخی قوانین مطرح است، گفت در این مسابقه این زمان عملاً به پنج دقیقه تبدیل شده و داوری به سرعت بازی کمک نکرده است. سپاهان ـ تراکتور؛ برد بزرگ تبریزی‌ها در نقش جهان

مهم‌ترین نتیجه هفته دوم در اصفهان رقم خورد؛ جایی که تراکتور موفق شد سپاهان را شکست دهد و با کسب دومین پیروزی متوالی، شش امتیازی شود. محرم نویدکیا که سپاهان را در هفته نخست به پیروزی رسانده بود، این بار برابر تیم جواد نکونام شکست خورد. بازی البته با حواشی مختلفی همراه بود.

بخشی از هواداران تراکتور علیه شجاع خلیل‌زاده شعار دادند، اما مدافع تراکتور پس از گل دوم تیمش به سمت همان هواداران رفت و شادی گل مشترکی را با آنها انجام داد. شهریار مغانلو نیز پس از دریافت کارت زرد به دلیل خطا روی آرش رضاوند، توضیحاتی به داور مسابقه ارائه کرد اما بنیادی‌فر تصمیم خود را تغییر نداد.

در پایان مسابقه، هادی عقیلی، مربی سپاهان، با ناراحتی شدید در رختکن تیمش خطاب به بازیکنان گفت: «باید روی پیراهن سپاهان غیرت داشته باشید.» پرسپولیس؛ صدرنشینی با پیروزی پرگل و شکایت از داوری

پرسپولیس در هفته دوم یکی از پرگل‌ترین پیروزی‌های هفته را به دست آورد و با شکست استقلال خوزستان به صدر جدول رسید؛ هرچند مسابقه برای سرخپوشان بدون حاشیه نبود.

استقلال خوزستان به دلیل بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی، نتوانست از بازیکنان جدید خود استفاده کند. در سوی مقابل، ایگور سرگیف یکی از گل‌های پرسپولیس را به ثمر رساند، اما افتادن لوگوی پیراهن او در ابتدای نیمه دوم به یکی از سوژه‌های رسانه‌ای مسابقه تبدیل شد.

اورونوف نیز بار دیگر در دقیقه ۳۳ با اجازه کادر فنی راهی رختکن شد؛ اتفاقی که در هفته نخست نیز رخ داده بود و به سرعت شایعات مختلفی را به دنبال داشت. این بار اما او در نیمه دوم به زمین برگشت تا بخشی از حواشی پایان پیدا کند. حضور هواداران نیز کمتر از انتظار بود و سکوهای خالی در ورزشگاه به چشم می‌خورد. در پایان، باشگاه پرسپولیس نسبت به عملکرد حسن اکرمی، داور مسابقه، اعتراض کرد و شکایت خود را به کمیته داوران ارائه داد. کارت‌های زرد اکرمی در دقایق پایانی و اعتراض بازیکنان و کادر فنی استقلال خوزستان از جمله اتفاقات بحث‌برانگیز مسابقه بود. فجرسپاسی و صنعت نفت؛ بازی سرد، امتیازهای مساوی

فجرسپاسی و صنعت نفت نیز در یکی از کم‌هیجان‌ترین مسابقات هفته به تساوی بدون گل رسیدند. هر دو تیم در هفته نخست نیز مساوی کرده بودند و با این نتیجه، دومین امتیاز فصل خود را به دست آوردند. احمد گوهری با نمایش خوب خود فرصت‌های فجرسپاسی را مهار کرد و یکی از عوامل اصلی ثبت کلین‌شیت صنعت نفت بود. یادگار رستمی نیز یکی از بازیکنان فعال فجر بود، اما تلاش‌های او برای باز کردن دروازه حریف نتیجه‌ای نداشت. ملوان؛ بازگشت از شکست در روز اخراجی

ملوان در یکی از جذاب‌ترین اتفاقات هفته توانست با وجود یک بازیکن کمتر، نتیجه مسابقه را تغییر دهد و به پیروزی برسد. مشکلات زیرساختی ورزشگاه سیروس قایقران حتی روی کیفیت پوشش تلویزیونی مسابقه نیز اثر گذاشت و به دلیل انجام تعمیرات، واحد سیار نتوانست در ورزشگاه مستقر شود. رضا مرزبان با ورود به زمین به عنوان بازیکن تعویضی، تبدیل به تعویض طلایی مازیار زارع شد و گل‌های پیروزی ملوان را به ثمر رساند.

قائم اسلامی‌خواه نیز پس از اخراج امیررضا افسرده به شدت به تصمیم تیم داوری اعتراض کرد، اما ملوان در ادامه اخراج دیگری نداشت. عبدالله ویسی، سرمربی ذوب‌آهن، پس از مسابقه اعتراف کرد که انگیزه ملوان ۱۰ نفره از تیم خودش بیشتر بوده است. مس شهربابک ـ خیبر؛ بازی عجیب ۹ نفره‌ها

یکی از پراتفاق‌ترین مسابقات هفته در شهربابک برگزار شد؛ جایی که خیبر خرم‌آباد با وجود دریافت دو کارت قرمز، توانست با امتیاز از زمین خارج شود.

محسن سفیدچغایی که فصل گذشته برای خیبر بازی می‌کرد، پیش از شروع مسابقه به سمت نیمکت تیم سابقش رفت. خطای صفرزاده روی او یکی از اتفاقات منجر به اخراج بازیکن خیبر بود.در ادامه، محسن اسکینی، دستیار فراز کمالوند، به دلیل اعتراض به تصمیم داور اخراج شد و محمد ابراهیمی، دیگر عضو کادر فنی خیبر نیز کارت زرد گرفت.

محمدی‌مهر هم با دریافت دو کارت زرد در فاصله‌ای کوتاه از زمین اخراج شد تا خیبر دقایق پایانی را ۹ نفره ادامه دهد.

مدیر رسانه خیبر در نشست خبری اعلام کرد که طبق دستور مالک باشگاه، فراز کمالوند درباره داوری صحبت نخواهد کرد و فقط به سوالات فنی پاسخ خواهد داد.

کمالوند نیز عملکرد بازیکنانش را در شرایط ۹ نفره «شاهکار» توصیف کرد. فولاد ـ شمس‌آذر؛ پنالتی بحث‌برانگیز و تقسیم امتیاز

فولاد در اهواز مقابل شمس‌آذر به تساوی رسید و نتوانست از امتیاز میزبانی استفاده کند.ابوالفضل رزاق‌پور یکی از بهترین بازیکنان فولاد بود و علاوه بر نجات دروازه تیمش، چند موقعیت نیز برای هم‌تیمی‌هایش ایجاد کرد. امیرحسین جولانی با گل خود فولاد را به پیروزی نزدیک کرد، اما سورگی با گلزنی برای شمس‌آذر نتیجه را تغییر داد.

اعلام پنالتی به سود شمس‌آذر با اعتراض حمید مطهری همراه شد، اما داور از تصمیم خود عقب‌نشینی نکرد. حامد لک ابتدا ضربه سورگی را مهار کرد، اما مهاجم شمس‌آذر در برگشت موفق شد توپ را وارد دروازه فولاد کند. هفته دوم؛ لیگ هنوز گرم نشده، حاشیه‌ها داغ شده‌اند

هفته دوم لیگ برتر نشان داد که فصل جدید فوتبال ایران فقط در زمین مسابقه دنبال نمی‌شود. پرونده حضور یاسر آسانی، اعتراض‌های داوری، شکایت پرسپولیس، غیبت سرمربی استقلال در نشست خبری، تحریم خبرنگاران، انتقادهای تند مربیان و مشکلات زیرساختی ورزشگاه‌ها، همگی نشان می‌دهد که فوتبال ایران در همان هفته‌های ابتدایی با مجموعه‌ای از مسائل روبه‌رو شده است.در جدول نیز تراکتور و استقلال با شروعی شش امتیازی خود را در جمع مدعیان قرار داده‌اند و پرسپولیس نیز با پیروزی پرگل، به صدر جدول رسیده است. در مقابل، تیم‌هایی مانند چادرملو، فجرسپاسی، صنعت نفت و چند تیم دیگر هنوز در انتظار نخستین پیروزی فصل هستند.

با ورود لیگ به هفته سوم، حالا باید دید کدام‌یک از این حواشی ادامه پیدا می‌کند و کدام پرونده‌ها، از یاسر آسانی و اعتراض‌های داوری گرفته تا اختلافات رسانه‌ای استقلال، وارد مرحله جدی‌تری خواهند شد.

 


1
 اقدام فوری پرسپولیس؛ نامه شکایت سرخ‌ها به کمیته داوران ارسال شد
۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

اقدام فوری پرسپولیس؛ نامه شکایت سرخ‌ها به کمیته داوران ارسال شد

به گزارش آفتاب نیوز،

باشگاه پرسپولیس خبر داد که این باشگاه دقایقی قبل با ارسال نامه‌ای رسمی به کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نسبت به عملکرد حسن اکرمی در بازی مقابل استقلال خوزستان معترض شده است. این دیدار از هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر برگزار شد که در آن حسن اکرمی به عنوان داور وسط، قضاوت این مسابقه را بر عهده داشت.

باشگاه پرسپولیس در نامه ارسالی خود با اشاره به صحنه‌های بحث‌برانگیزی که در جریان بازی مقابل استقلال خوزستان رخ داد، خواستار بررسی دقیق این موارد توسط کمیته داوران شد. اقدامی که نشان‌دهنده نارضایتی شدید باشگاه پرسپولیس از نحوه قضاوت اکرمی در جریان این دیدار حساس بوده است.

باشگاه پرسپولیس همچنین ابراز امیدواری کرد که کمیته داوران با بازبینی صحنه‌های مشکوک، تصمیمات لازم را برای جلوگیری از تکرار اینگونه اشتباهات در ادامه فصل اتخاذ کند.


1
 جنجال بزرگ داوری در بازی پرسپولیس؛ توپ کامل از خط رد شد؟
۳ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

جنجال بزرگ داوری در بازی پرسپولیس؛ توپ کامل از خط رد شد؟

در جریان این صحنه، بازیکنان پرسپولیس معتقد بودند توپ به‌طور کامل از خط دروازه عبور نکرده است و به همین دلیل گل نباید پذیرفته می‌شد. با این حال، تصاویر جدید منتشرشده از زاویه متفاوت نشان می‌دهد تمام توپ از خط عبور کرده و گل استقلال خوزستان صحیح بوده است.

این تنها صحنه بحث‌برانگیز مسابقه نبود و کارشناسان داوری چند اتفاق دیگر از جمله برخوردهای داخل محوطه جریمه و تصمیمات داور را نیز بررسی کرده‌اند. در یکی از کارشناسی‌ها نیز تأکید شده که گل استقلال خوزستان از نظر عبور توپ از خط، صحیح بوده است.

پرسپولیس در نهایت با چهار گل از سد استقلال خوزستان عبور کرد و شروع قدرتمندی در هفته دوم لیگ برتر داشت، اما جنجال صحنه گل استقلال خوزستان همچنان یکی از سوژه‌های اصلی پس از مسابقه است