قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۷

موافقت آمریکا با کاهش تحریم‌‌های ایران

الحدث به نقل از منابع مدعی شد که پیام پاکستان به ایران در رابطه با موافقت آمریکا با کاهش تحریم‌‌های ایران بوده است.
 موافقت آمریکا با کاهش تحریم‌‌های ایران



۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

رویداد۲۴| همزمان با تشدید فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، یک رسانه آمریکایی در گزارشی نوشته است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در شرایط کنونی تمایلی به بازگشت به یک جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد و تلاش می‌کند فشار بر تهران را از مسیر اقتصادی افزایش دهد.

به نقل از نیویورک تایمز، ترامپ روز چهارشنبه از آغاز آنچه خود کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی علیه یک کشور خواند، خبر داد و تهدید کرد کشور‌هایی که به ایران امکان دسترسی به تجارت و شبکه‌های مالی بین‌المللی را بدهند، با پیامد‌های اقتصادی سنگینی از سوی واشنگتن روبه‌رو خواهند شد.

به نوشته نیویورک‌تایمز، در میان تهدید‌های اخیر دولت ترامپ، یک پیام مهم نیز نهفته است؛ اینکه رئیس‌جمهور آمریکا نمی‌خواهد بار دیگر وارد یک جنگ نظامی گسترده شود. این رویکرد در اظهارات اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، نیز آشکارتر شده است.

بسنت روز پنجشنبه اعلام کرد واشنگتن قصد دارد شدیدترین تحریم‌های تاریخ خود علیه ایران را اعمال کند. او همچنین از چین خواست در اجرای این سیاست با آمریکا همکاری کند.


۱۰ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد

روزنامۀ واشنگتن‌پست با اشاره به تهدیدهای شدید ترامپ برای افزایش تحریم‌های اقتصادی علیه ایران «در ابعادی بی‌سابقه» نوشت که او گزینۀ چندانی برای جامۀ عمل پوشاندن به این تهدیدها ندارد.

‌ادوارد فیشمن، همکار ارشد و مدیر مرکز ژئواقتصاد شورای روابط خارجی، گفت ترامپ اغلب چنین تهدیدهایی مطرح می‌کند اما در عمل اقدام چندانی پشت آن نیست.

‌فیشمن اشاره کرد که ایران از سال 2018 زیر تحریم‌های آمریکا قرار دارد؛ بنابراین تنها راه باقی‌مانده برای ترامپ، تشدید تحریم‌ها علیه شرکای ایران از جمله چین، امارات و ترکیه است.

‌گزینه‌های دیگر شامل هدف قرار دادن بانک‌ها و پالایشگاه‌هایی است که مقادیر کمی انرژی از ایران می‌خرند، یا تحریم بانک‌های حامل دارایی‌های ایران در خارج از کشور.

‌فیشمن تاکید کرد که ترامپ کار زیادی نمی‌توان بکند، مگر اینکه واقعاً بخواهد تمام دنیا را تهدید کند که در صورت معامله با ایران، از دسترسی به اقتصاد آمریکا محروم خواهند شد.


۳۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

واکنش چین به درخواست آمریکا برای کمک به تحریم‌های ضدایرانی

به گزارش تجارت نیوز، چین امروز جمعه اعلام کرد که «تحریم‌ ها و فشارهای» آمریکا مناقشه در غرب آسیا را حل نخواهد کرد؛ این اظهارات پس از آن بیان شد که واشنگتن اخیرا از کشورها از جمله پکن خواست تا به تلاش‌ ها برای منزوی کردن اقتصاد ایران بپیوندند.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پاسخ به پرسشی درباره تهدیدهای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، به خبرنگاران گفت: تحریم و فشار به حل این مسئله کمکی نخواهد کرد.

وی سپس در ادامه افزود: چین از همه طرف‌ های ذی‌ربط می‌ خواهد تا مسئولانه رفتار کرده و مشکلات را تنها را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌ و فصل کنند.

سخنگوی وزارت خارجه چین بار دیگر بر لزوم اتخاذ «اقدامات مسئولانه» از سوی همه طرف‌ها برای حل‌ و فصل درگیری ها تأکید و اعلام کرد: پکن با تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی که هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارند و فاقد مجوز شورای امنیت سازمان ملل هستند، مخالف است.

منبع: خبرگزاری مهر




 قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد
۱۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک شود امتناع مشترک از این است که پایتخت های بیگانه سرنوشت کشورهای ما را رقم بزنند.

 انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق

مسئله انفجار دفتر سازمان ملل در عراق، هنوز مورد توجه رسانه‌ها و محافل سیاسی است. شورای امنیت [سازمان ملل]، در جلسه دیشب‌ آن را محکوم‌ کرده و خواستار ادامه حضور سازمان ملل در عراق و توجه بیشتر آمریکا به امینت‌ آنجا شد. [کوفی‌عنان]، دبیرکل سازمان از بی‌توجهی‌ آمریکا به امنیت در عراق و آن دفتر انتقاد کرده و گفته، آمریکا و انگلیس، به وظیفه خود عمل نکرده‌اند.

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس
۱۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس

رئیس‌مجلس در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا در واکنش به اقدام مشکوک رئیس‌مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس با نام جعلی گفت: اینجانب در این...

 ببینید|مصدق مردم را از خیابان به خانه فرستاد؛کودتای 28 مرداد پیروز شد! - تسنیم
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|مصدق مردم را از خیابان به خانه فرستاد؛کودتای 28 مرداد پیروز شد! - تسنیم

در روز 28 مرداد، هنگامی که کودتا آغاز شد، خیابان‌ها از هواداران دولت و نیروهای اجتماعی حامی نهضت خالی بود.

 سرلشکر عبداللهی: هر تهدیدی علیه ایران با پاسخی کوبنده و ویرانگر روبه‌رو می‌شود
۳۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سرلشکر عبداللهی: هر تهدیدی علیه ایران با پاسخی کوبنده و ویرانگر روبه‌رو می‌شود

سرلشکر عبداللهی عنوان کرد: : نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.