قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

محبوبیت ترامپ در پایین‌ترین حد خود قرار دارد

نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که میزان پایین محبوبیت رئیس جمهور آمریکا همچنان حزب او را در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای تحت فشار قرار می‌دهد و دموکرات‌ها در نبرد برای کنترل کنگره در رقابت با حزب جمهوری‌خواهان پیشتاز هستند.
 محبوبیت ترامپ در پایین‌ترین حد خود قرار دارد



 جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان
۲۸ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان

جامعه ایران پس از تجربه دو جنگ سهمگین 12 و 40 روزه،اکنون دروضعیتی خاص قراردارد.وضعیتی که با ادامه سایه تهدید نظامی وآغاز موجی از فشارهای اقتصادی،جامعه رادرموقعیت تعلیق قرار داده است.«گذرگاه» درنشست حاضر میزبان دکتر پرویز امینی،عضو هیئت علمی دانشگاه است تاازمنظر جامعه‌شناسی سیاسی، شرایط کنونی ایران راتبیین کند،و ضرورت‌ها و اولویت‌های گذر از این وضعیت برشمارد.

 آمریکا برای جنگ با ایران آماده است، اما با هکرهای ایرانی نه | چرا ثروتمندترین کشور جهان قادر به دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود نیست؟
۲۸ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

آمریکا برای جنگ با ایران آماده است، اما با هکرهای ایرانی نه | چرا ثروتمندترین کشور جهان قادر به دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود نیست؟

اکونومیست در گزارشی تازه می‌گوید آمریکا با وجود برخورداری از بزرگ‌ترین بودجه نظامی جهان، هنوز نتوانسته از یکی از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌های حیاتی خود در برابر حملات سایبری محافظت کند. در تابستان امسال، هکرها به تأسیسات آب و فاضلاب در دست‌کم هفت ایالت نفوذ کردند و مقام‌های آمریکایی گروه‌های وابسته به ایران را مظنون اصلی می‌دانند؛ در حالی که دولت ترامپ همزمان با افزایش ۴۴ درصدی بودجه نظامی، بودجه امنیت سایبری آب را به‌شدت کاهش داده است.

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | از ادعاهای ترامپ درباره احتمال توافق تا پاسخ قاطع تهران
۵۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | از ادعاهای ترامپ درباره احتمال توافق تا پاسخ قاطع تهران

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۷ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 ترامپ در باتلاق جنگ با ایران | محاسبات آمریکا به بن‌بست رسید
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ترامپ در باتلاق جنگ با ایران | محاسبات آمریکا به بن‌بست رسید

«شهرآرانیوز-گروه سیاست»، تحولات اخیر جنگ ایران و آمریکا نشان می‌دهد محاسبات اولیه دولت ترامپ برای تحمیل سریع خواسته‌های واشنگتن با مقاومت تهران و پیچیده‌تر شدن شرایط منطقه روبه‌رو شده و آمریکا اکنون با هزینه‌های سنگین نظامی و یک جنگ فرسایشی مواجه است.

 جنگ اقتصادی ترامپ و بازتولید فشار مرحله‌ای
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

جنگ اقتصادی ترامپ و بازتولید فشار مرحله‌ای

بررسی رسانه‌های سیاسی، دفاعی و امنیتی امریکا بیانگر این واقعیت است که تداوم جنگ و کنش متقارن امریکا علیه ایران نمی‌تواند به نتایج مطلوب عملیاتی منجر شود. علت اصلی چنین فرآیندی را می‌توان «بازتولید مقاومت» در اندیشه راهبردی ایران دانست.