قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

تنهایی استارمر

پیروزی اندی برنهام در انتخابات میان‌دوره‌ای میکرفیلد، همان ضربه‌ای بود که بحران را از درون محافل پارلمانی به سطح تصمیم فوری کشاند.
 تنهایی استارمر



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هشت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ دیپلمات اهل گویان پیشتاز رقابت‌ها برای جانشینی گوترش

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دومین رای گیری غیررسمی شورای امنیت سازمان ملل متحد در حالیکه تعداد نامزد‌های دبیرکلی سازمان ملل برای جانشینی «آنتونیو گوترش» دبیر کل کنونی این نهاد بین المللی به هشت نفر رسیده است، روز جمعه به وقت محلی برگزار شد و خانم «کارولین آلیسون فریدا رودریگز بیرکت» دیپلمات اهل گویان پیشتاز این رقابت‌ها قرار گرفت.

منابع مطلع روز جمعه گفتند: در دومین دور رای گیری غیرعلنی شورای امنیت درباره انتخاب دبیرکل جدید سازمان ملل، «رودریگز بیرکت» از «ربکا گرینسپن» معاون پیشین رئیس جمهوری کاستاریکا که در دور نخست پیشتاز بود، پیشی گرفته است.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سناتور اوساف: هیچ علاقه‌ای به نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ ندارم+ فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سناتور اوساف، سناتور ایالت جورجیا، در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تشکیل زوج انتخاباتی با مارک کلی درانتخابات ۲۰۲۸ اظهار داشت: مطلقاً هیچ علاقه‌ای به نامزدی برای ریاست‌جمهوری درسال ۲۰۲۸ ندارم و درحال حاضر نیز علاقه‌ای به گمانه‌زنی‌های مربوط به این انتخابات ندارم.

وی افزود: مارک کلی فردا درجورجیا در کنار من کارزار انتخاباتی خواهد کرد؛ زیرا او هم می‌داند که انتخابات میان‌دوره‌ای امسال تعیین‌کننده است.

اوساف تصریح کرد: برای تحلیل‌ها و گمانه‌زنی‌ها درباره انتخابات ریاست‌جمهوری چند سال آینده احترام قائلم، اما اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ سازوکار‌های نظارت و موازنه قدرت را احیا نکنیم، نمی‌دانم اصلاً در سال ۲۰۲۸ انتخابات آزاد و عادلانه‌ای خواهیم داشت یا نه.

وی تاکید کرد: انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ باید بالاترین اولویت و محور تمرکز ما باشد.

اوساف افزود: از مردم می‌خواهم وارد میدان شوند، کمک مالی کنند، برای گفت‌و‌گو بارأی‌دهندگان و تماس‌های انتخاباتی داوطلب شوند و اگر از تحولات کشور نگران یا خشمگین هستند، دست به عمل بزنند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی




 تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با متهم کردن رجب طیب اردوغان و ترکیه به تلاش برای گسترش نفوذ خود در سوریه و تهدید اسرائیل، هشدار داد تل‌آویو در برابر این تحرکات کوتاه نخواهد آمد.

 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 در پاسخ به اعلام جنگ اقتصادی ترامپ
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

در پاسخ به اعلام جنگ اقتصادی ترامپ

یک دولت می‌تواند اتباع و قلمرو خود را اداره کند. اما نمی‌تواند به یک شرکت خارجی که در خارج از قلمرو آن دولت و مطابق قوانین دولت متبوع خود فعالیت می‌کند، دستور دهد تجارت قانونی خود با کشور ثالث را قطع کند.

 پاسخ آتشین ترکیه به نتانیاهو
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ آتشین ترکیه به نتانیاهو

ترکیه روز جمعه اظهارات دفتر نخست‌وزیری اسرائیل علیه «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه را به‌شدت رد کرد و آن‌ها را فاقد «حقایق تاریخی و جدیت سیاسی» دانست.