قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم/ از این لحظه منتظر تحقق شروط خواهیم بود

حضرت آیت‌الله سیّدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی: بنده علی‌الاصول، نظر دیگری داشتم ولی از باب تعهدی که رئیس‌جمهور محترم به‌عنوان رئیس شورای‌عالی امنیّت ملّی از طرف خود و سایر اعضا در پاسداشت حقوق ملّت ایران و جبهه مقاومت به بنده دادند و تصریح به قبول مسئولیت آن نمودند اجازه آن را صادر نمودم. از این لحظه ما یعنی شما ملّت سرافراز و این خادم ناچیز منتظر تحقق شروط گفته شده خواهیم بود.
 در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم/ از این لحظه منتظر تحقق شروط خواهیم بود



۳۰ دقیقه قبل / سایت عصرایران

تقویم روز

شنبه - سی و یکم مرداد 1405 تاریخ خورشیدی

1405/05/31

شنبه - 31 مرداد 1405 تاریخ میلادی

2026-08-22

Saturday - August 22, 2026 تاریخ قمری

۱۴۴۸/۰۳/۰۹

السبت - ۰۹ ربیع الاول ۱۴۴۸ برج فلکی

اسد

جعبه‌ابزار دیجیتال عصر ایران: www.asriran3.com پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر استقلال؛ دو برد، دو چهره و یک سؤال بزرگ نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : تقویم روز بیشتر بخوانید: ویل دورانت در جلد هشتم «تاریخ تمدن» چه می‌گوید؟ خلاصه تاریخ ایران از تمدن عیلام تا امروز میراث زرین قرن نوزدهم؛ سفر به دنیای اشیای کلاسیک در سه گام تماشاخانه یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

چیستان: می توانم سریع رشد کنم و منبع خوشبختی یا منبع غم و اندوه شما باشم، می توانم آرام از بین بروم یا به سرانجام برسم. من چی هستم؟

در لغت به معنی پیچیدگی و پوشیدگی است و و در اصطلاح به معنی کلام موزونی است که نام چیزی در آن برده نشود ولی اوصاف آن طوری برشمرده شود که خواننده با خواندن آن اوصاف پی به نام آن چیز ببرد. طراح چیستان سعی می‌کند تا با بیان اجزای حسی و مادی یک پدیده و معرفی برخی از ویژگی‌های آن مخاطب را برای شناسایی آن به تلاش و تکاپوی فکری وادارد.

علت نام گذاری این صنعت به «چیستان» در فارسی، این است که جملات پرسشی معمولاً به صورت سؤال و با عبارت «چیست آن» یا «چیست» آغاز می‌شوند. چیستان: می توانم سریع رشد کنم و منبع خوشبختی یا منبع غم و اندوه شما باشم، می توانم آرام از بین بروم یا به سرانجام برسم. من چی هستم؟

.

.

.   . بیشتر بدانید: چیستان: روزها می دود ولی شب ها، جلوی درب خانه نگهبان است!

 

هنوز پاسخ را پیدا نکردی؟ بهتره بیشتر فکر کنی! شما در معما یا چیستانی که امروز با آن روبرو هستید می توانید ضریب هوشی خود را محک بزنید.

باید بدانید که پاسخگویی به معما در یک لحظه میزان اطلاعات عمومی شما را نشان می دهد.    .

.

.

.

.   . پاسخ چیستان:  می توانم سریع رشد کنم و منبع خوشبختی یا منبع غم و اندوه شما باشم، می توانم آرام از بین بروم یا به سرانجام برسم. من چی هستم؟ جواب درست چیستان  «کفش»


۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری جام جم

پیام قاطع فرمانده نیروی دریایی ارتش به دشمن: اجازه نزدیک شدن به خاک ایران را نمی‌دهیم

به گزارش جام جم آنلاین، امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش، در آیین گرامیداشت شهید جاویدالاثر عماد هرمزی از شهدای نیروی دریایی ارتش در مصلای نوشهر، با گرامیداشت یاد شهدای نیروهای مسلح اظهار کرد: شهدای نیروهای مسلح جان خود را برای مردم و ایران اسلامی فدا کردند و امروز نیز همرزمان آنان با همان روحیه و انگیزه در مسیر دفاع از کشور ایستاده‌اند.

وی با اشاره به حملات دشمن و شهادت جمعی از نیروهای مسلح افزود: دشمن اگر شهیدی از ایران گرفت، ناجوانمردانه این کار را انجام داد، اما باید بداند که فرزندان ایران اسلامی با تمام توان در میدان حضور دارند و در برابر تهدیدات عقب‌نشینی نخواهند کرد. پیشینه هزاران ساله قدرت دریایی ایران

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در ادامه با اشاره به پیشینه تاریخی قدرت دریایی ایران گفت: ارتباط ایرانیان با دریا موضوعی جدید نیست و سابقه آن به هزاران سال پیش بازمی‌گردد.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به سابقه تاریخی مناطق جنوبی کشور اظهار کرد: مناطقی که امروز در آبادان و دیگر نقاط جنوب کشور قرار دارند، در طول تاریخ محل حضور و فعالیت ایرانیان بوده‌اند و در مقاطع مختلف نقش مهمی در دفاع از کشور ایفا کرده‌اند.

وی افزود: همان مناطقی که در گذشته در عرصه دریا نقش‌آفرین بودند، در هشت سال دفاع مقدس نیز درخشیدند و امروز سیستان و بلوچستان و هرمزگان نیز در حوزه دریایی و دفاع از امنیت کشور نقش مهمی دارند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با اشاره به اهمیت راهبردی آبراه‌های کشور گفت: تنگه‌ها و آبراه‌های راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت ویژه‌ای دارند و نیروی دریایی با حضور مقتدرانه در این مناطق، مأموریت دفاع از منافع ملی و امنیت کشور را دنبال می‌کند. «تنگه احد ولایت»؛ تأکید بر اهمیت انجام مأموریت

امیر دریادار ایرانی با اشاره به تعبیر «تنگه احد ولایت» اظهار کرد: یکی از درس‌های مهم واقعه احد این است که وقتی تکلیفی بر عهده انسان گذاشته می‌شود، باید آن را به‌درستی انجام داد و از مسیر تعیین‌شده خارج نشد.

وی ادامه داد: یکی از تکالیفی که بر عهده نیروهای مسلح قرار گرفته، حفظ اشراف و تسلط بر مناطق دریایی و جلوگیری از نزدیک شدن تهدیدات به مرزهای کشور است.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش افزود: به لطف خدا و تلاش فرزندان این ملت، این مأموریت با جدیت دنبال می‌شود و اجازه نمی‌دهیم دشمن از خطوط و مرزهای کشور عبور کند. دشمن اجازه نزدیک شدن به خاک ایران را ندارد

امیر دریادار ایرانی با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح گفت: یکی از تکالیف ما این است که دشمن نتواند به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران نزدیک شود و اگر بخواهد چنین اقدامی انجام دهد، با پاسخ نیروهای مسلح مواجه خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروز فرزندان ملت ایران در دریا ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمن قدمی از قدم بردارد.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش تأکید کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تمام توان در میدان هستند و اگر دشمن با تمام قوا وارد میدان شود، ما نیز با تمام قوا ایستاده‌ایم. روایت فرمانده نیروی دریایی از شهید عماد هرمزی

امیر دریادار ایرانی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد شهید عماد هرمزی اظهار کرد: این شهید از جمله نیروهایی بود که ماه‌ها از خانواده خود دور بود و حتی حدود ۱۰ ماه مرخصی نرفته بود.

وی افزود: شهید هرمزی و دیگر شهدای نیروی دریایی با وجود دوری طولانی از خانواده، با آمادگی کامل وظایف خود را انجام می‌دادند و انجام مأموریت را بر دیگر امور مقدم می‌دانستند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با اشاره به روحیه نیروهای دریایی گفت: این میزان از ایمان، تعهد و آمادگی نشان می‌دهد که نیروهای دریایی جمهوری اسلامی ایران برای انجام مأموریت و دفاع از کشور آمادگی دارند. همرزمان شهدا برای ادامه راه آنان هم‌قسم هستند

امیر دریادار ایرانی با اشاره به حضور نیروهای نیروی دریایی در این مراسم گفت: همه ما هم‌قسم هستیم که راه شهدا را ادامه دهیم.

وی تصریح کرد: مسئولیت امروز ما سنگین‌تر است؛ چرا که باید در برابر خون عزیزانی که جان خود را برای کشور فدا کردند، مسئول باشیم و با قدرت از ایران اسلامی دفاع کنیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: شهدای ما امروز از نظر فیزیکی در میان ما نیستند، اما راه، آرمان و روحیه آنان همچنان در میان همرزمانشان زنده است. تأکید بر نقش مردم در قدرت ملی

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در ادامه با تأکید بر نقش مردم در اقتدار کشور اظهار کرد: قدرت و اراده مردم ایران اسلامی امروز دشمن را زمین‌گیر کرده است.

وی افزود: انسجام و ایستادگی مردم اجازه نداده است دشمن به اهداف خود دست پیدا کند.

امیر دریادار ایرانی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی گفت: دشمن به دنبال ضربه زدن به این انسجام است و اگر بتواند میان مردم و نظام فاصله ایجاد کند، به هدف خود نزدیک خواهد شد.

وی تأکید کرد: حفظ وحدت و انسجام کشور یک وظیفه همگانی است و در برابر دشمن، وحدت و همدلی مردم بزرگ‌ترین سرمایه کشور محسوب می‌شود. نیروی دریایی در مسیر شهدا

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به شهدای ناو دنا و دیگر شهدای نیروی دریایی گفت: شهدای نیروی دریایی ماه‌ها از خانواده‌های خود دور بودند و با وجود همه دشواری‌ها، مأموریت خود را انجام دادند.

وی افزود: امروز همرزمان این شهدا در دریا و دیگر مناطق مأموریتی ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد خون شهدا فراموش شود.

امیر دریادار ایرانی در پایان تأکید کرد: مسئولیت نیروهای مسلح در قبال شهدا، حفظ آمادگی، دانش، ایمان و روحیه جهادی و ادامه مسیر آنان است.

وی خاطرنشان کرد: اگر علم و مسئولیت دفاع از کشور را بر عهده گرفته‌ایم، باید شایستگی انجام این مسئولیت را نیز داشته باشیم و کشتی کشور را در مسیر درست به پیش ببریم.




 ترامپ و روز «‌دی» اقتصادی علیه ایران
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

ترامپ و روز «‌دی» اقتصادی علیه ایران

ترامپ پس از آنکه در میدان نظامی به پیروزی سریع و قاطع دست نیافت و راه مذاکره با تهران نیز به گشایشی نرسید، اکنون ظاهرا به جبهه‌ای قدیمی اما با شدتی تازه و در عین حال بی‌سابقه پناه برده است؛ جنگ اقتصادی علیه ایران که رئیس‌جمهور آمریکا از آن به‌عنوان روز «دی» اقتصادی (D-Day) علیه ایران یاد می‌کند.

 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده

آرمان امروز : در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مورد توافق و تأکید قرار گرفت. در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مشهور به ابن‌فندق در [ ]

 سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تشریح آخرین وضعیت صنعت دفاعی کشور عنوان کرد: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی از تیرماه سال گذشته تا تیرماه امسال دو برابر شده و در برخی محصولات راهبردی و اولویت‌های مورد نیاز جنگ، میزان تولید در جریان جنگ بیش از سه برابر افزایش یافته است.

 انهدام خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

انهدام خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

آرمان امروز : فرمانده پایگاه دریابانی میناب از شناسایی و انهدام ۶ کیلومتر خط لوله انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی خبر داد. سرهنگ سید داوود میرعالی، فرمانده پایگاه دریابانی میناب، شامگاه پنجشنبه از شناسایی و انهدام ۶ کیلومتر خط لوله انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خطوطی که قاچاقچیان آن [ ]

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد