قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۱

استوری آرش رضاوند خبر ساز شد+ عکس

آرش رضاوند پس از انتشار تصویری از بدن ورزیده‌اش، با واکنشی جالب به تردیدها درباره واقعی بودن این عکس پاسخ داد.
 استوری آرش رضاوند خبر ساز شد+ عکس



سومین بار در تاریخ لیگ برتر؛ اولین گل خورده پرسپولیس گل به خودی بود!

 سومین بار در تاریخ لیگ برتر؛ اولین گل خورده پرسپولیس گل به خودی بود!
 سایت فوتبالی / ۱۱ دقیقه قبل
پایگاه خبری فوتبالی- برای سومین بار در تاریخ لیگ برتر، اولین گل خورده فصل پرسپولیس با گل به خودی یکی از بازیکنان این تیم رقم خورد.به گزارش فوتبالی، سرانجام قفل دروازه پرسپولیس شکست و دروازه این تیم در هفته دوم لیگ برتر باز شد. اما این گل نه توسط بازیکنان استقلال خوزستان، بلکه توسط یکی از بازیکنان پرسپولیس رقم خورد و یک گل به خودی دیگر برای این تیم ثبت شد.در حالی که بازی با نتیجه سه بر صفر به سود پرسپولیس در جریان بود، بازیکنان استقلال خوزستان روی یک پرتاب اوت و ضربه سر مدافعان تیم خوزستانی، توپ ...,لیگ برتر ایران,پرسپولیس,پیام نیازمند,سروش رفیعی,سوشا مکانی

پایگاه خبری فوتبالی- برای سومین بار در تاریخ لیگ برتر، اولین گل خورده فصل پرسپولیس با گل به خودی یکی از بازیکنان این تیم رقم خورد.

به گزارش فوتبالی، سرانجام قفل دروازه پرسپولیس شکست و دروازه این تیم در هفته دوم لیگ برتر باز شد. اما این گل نه توسط بازیکنان استقلال خوزستان، بلکه توسط یکی از بازیکنان پرسپولیس رقم خورد و یک گل به خودی دیگر برای این تیم ثبت شد.

در حالی که بازی با نتیجه سه بر صفر به سود پرسپولیس در جریان بود، بازیکنان استقلال خوزستان روی یک پرتاب اوت و ضربه سر مدافعان تیم خوزستانی، توپ به تیرک دروازه پرسپولیس اصابت کرد و در برگشت با برخورد به پیام نیازمند وارد دروازه سرخپوشان شد تا اولین گل خورده این تیم در فصل بیست و ششم توسط یکی از بازیکنان خودی و به سود استقلال خوزستان ثبت شود. برای دومین بار اولین گل خورده فصل با اشتباه دروازه‌بان پرسپولیس و گل به خودی سنگربان این تیم به ثبت می‌رسد.

البته این اولین بار نیست که اولین خورده فصل پرسپولیس با گل به خودی بازیکنان این تیم حاصل می‌شود. پیش از این در دو دوره دیگر هم چنین اتفاقی رخ داد و اولین گل فصل، نه با ضربه بازیکنان حریف، که با گل به خودی بازیکنان پرسپولیس صورت گرفت.

سوشا مکانی

در هفته اول لیگ برتر چهاردهم، پرسپولیس برابر نفت تهران به میدان رفت و این بازی با نتیجه یک بر یک به پایان رسید. در حالی که پرسپولیس با یک گل از حریف پیش بود، غلامرضا رضایی در دقیقه 26 در محوطه جریمه توپ را به سمت دروازه سوشا مکانی شلیک کرد. توپ پس از اصابت به تیرک دروازه و برخورد به سوشا مکانی وارد دروازه پرسپولیس شد تا این گل با اشتباه مکانی و گل به خودی این بازیکن به ثمر برسد.

سروش رفیعی

پرسپولیس در دو هفته اول لیگ بیست و سوم دروازه خود را بسته نگه داشت تا اینکه دروازه بیرانوند در بازی برابر ذوب آهن اصفهان باز شد. سروش رفیعی در میانه‌های زمین خودی توپی را دریافت کرد و بدون توجه به اینکه بیرانوند فاصله زیادی با دروازه دارد، توپ را به سمت دروازه خودی پاس داد. بیرانوند هرچه تلاش کرد، در مهار توپ موفق نبود تا اولین گل دریافتی پرسپولیس در این فصل با گل به خودی عجیب سروش رفیعی از فاصله‌ای دور رقم بخورد.



بهترین برد تاریخ پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

 بهترین برد تاریخ پرسپولیس برابر استقلال خوزستان
 سایت فوتبالی / ۱۶ دقیقه قبل
پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس با مهدی تارتار در دیدار برابر استقلال خوزستان بهترین پیروزی‌اش را در برابر این تیم را کسب کرد.به گزارش فوتبالی، سرخپوشان پایتخت در دیداری یک طرفه آبی‌پوشان خوزستان را با نتیجه 4 بر یک مغلوب کردند تا علاوه بر صدرنشینی در پایان هفته دوم، به بهترین پیروزی مقابل این تیم در تمامی رقابت‌ها دست یابند.پرسپولیس در دیدار برابر استقلال خوزستان توانست به دهمین پیروزی خود مقابل این تیم در لیگ برتر دست یابد و با همین برد خود را به عنوان یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی معرفی ...,لیگ برتر ایران,پرسپولیس,استقلال خوزستان

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس با مهدی تارتار در دیدار برابر استقلال خوزستان بهترین پیروزی‌اش را در برابر این تیم را کسب کرد.

به گزارش فوتبالی، سرخپوشان پایتخت در دیداری یک طرفه آبی‌پوشان خوزستان را با نتیجه 4 بر یک مغلوب کردند تا علاوه بر صدرنشینی در پایان هفته دوم، به بهترین پیروزی مقابل این تیم در تمامی رقابت‌ها دست یابند.

پرسپولیس در دیدار برابر استقلال خوزستان توانست به دهمین پیروزی خود مقابل این تیم در لیگ برتر دست یابد و با همین برد خود را به عنوان یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی معرفی کند.

اما نکته جالب توجه در این دیدار، نه برد سرخپوشان، که بهترین نتیجه این تیم در تقابل با حریف خوزستانی در تاریخ لیگ برتر بود. پرسپولیس تارتار در بازی دیروز موفق شد تا بهترین پیروزی مقابل استقلال خوزستان را در تمامی رقابت‌ها جشن بگیرد.

سرخپوشان تهرانی پیش از این 18 بار برابر استقلال خوزستان قرار گرفته بودند که تمامی مصاف‌های دو تیم در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر انجام شده است. پرسپولیس در این هفته توانست تعداد بردهای خود مقابل استقلال خوزستان را دو رقمی کند و دهمین برد خود مقابل این تیم را جشن بگیرد.

در سایر دیدارها، استقلال خوزستان تنها 2 بار موفق به برتری در مقابل حریف نامدار خود شده و شش بازی دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.

برد پرسپولیس در این بازی بهترین نتیجه سرخپوشان در تقابل استقلال خوزستان بود. پیش از این، بهترین برد پرسپولیس در تقابل با آبی‌پوشان خوزستان در لیگ بیست و پنجم رقم خورد که تیم اوسمار ویرا توانست حریف خود را با سه گل مغلوب کند.

همچنین، در دیدار رفت لیگ هفدهم، پرسپولیس در اهواز توانست حریف خود را با نتیجه سه بر یک از پیش رو بردارد و به یک پیروزی شیرین دست پیدا کند.



برنامه لیگ بعد از هفته سوم چرا اعلام نمی‌شود؟

 برنامه لیگ بعد از هفته سوم چرا اعلام نمی‌شود؟
 سایت افکارنیوز / ۳۹ دقیقه قبل
رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ با اشاره به فشردگی تقویم فوتبال ایران در فصل جدید، دلیل اعلام نشدن برنامه مسابقات از هفته چهارم به بعد را انتظار برای مشخص شدن برنامه نمایندگان ایران در رقابت‌های آسیایی عنوان کرد.

برنامه‌ریزی لیگ برتر ۱۸ تیمی در فصلی که تیم‌های باشگاهی و ملی ایران با تقویمی فشرده روبه‌رو هستند، به یکی از چالش‌های اصلی سازمان لیگ تبدیل شده است. سه هفته ابتدایی مسابقات پیش از این اعلام شده، اما باشگاه‌ها همچنان در انتظار مشخص شدن برنامه هفته چهارم به بعد هستند. 

امیرحسین روشنک درباره شرایط برنامه‌ریزی فصل جدید گفت: «ما در یک فصل ویژه و خاص قرار داریم. لیگ ۱۸ تیمی شده و شرایط خودش را دارد. این مسابقات بعد از جام جهانی و بعد از جنگ تحمیلی برگزار می‌شود و از طرف دیگر در میانه فصل جام ملت‌های آسیا را داریم. نمایندگان کشورمان هم در رقابت‌های آسیایی حضور دارند و از لحاظ تقویمی با سال بسیار فشرده‌ای مواجه هستیم.»

او ادامه داد: «این شرایط کار ما را نسبت به گذشته چند برابر سخت‌تر کرده و در بحث برنامه‌ریزی حساسیت بسیار زیادی وجود دارد. باید تمام عواملی را که روی برنامه مسابقات تأثیر می‌گذارند در نظر بگیریم.»

رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ درباره دلیل اعلام برنامه سه هفته ابتدایی توضیح داد: «ما سه هفته اول لیگ را اعلام کرده بودیم، در حالی که حتی می‌توانستیم برنامه نیم‌فصل را به طور کامل منتشر کنیم. اما دیروز قرعه‌کشی رقابت‌های آسیایی انجام شد و نمایندگان کشورمان از ۲۳ و ۲۴ شهریور در لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا سطح دو وارد مسابقات می‌شوند. بنابراین باید برنامه را به شکلی تنظیم می‌کردیم که این رقابت‌ها هم در آن لحاظ شود.»

روشنک افزود: «به همین دلیل منتظر ماندیم قرعه‌کشی انجام شود و برنامه مسابقات آسیایی مشخص شود تا برنامه‌ای اعلام کنیم که بعداً مجبور نباشیم مرتب آن را تغییر بدهیم. قبلاً هم گفته‌ام می‌توانیم برنامه یک نیم‌فصل را اعلام کنیم و بعد بارها روز و ساعت مسابقات را تغییر بدهیم، اما هدف ما این است که تا جای ممکن مطابق همان برنامه اعلام‌شده پیش برویم.»

او درباره زمان انتشار برنامه جدید لیگ گفت: «حالا که قرعه‌کشی انجام شده، فکر می‌کنم طی ۲۴ ساعت آینده بتوانیم برنامه چهار هفته بعدی را اعلام کنیم. این برنامه تا مقطعی خواهد بود که به بازی‌های آسیایی می‌رسیم و تیم امید در ناگویا حضور خواهد داشت. از طرف دیگر فیفادی تیم ملی را هم داریم که تیم ملی کشورمان باید مسابقات آماده‌سازی خود را برای جام ملت‌های آسیا برگزار کند.»

رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ ادامه داد: «برنامه نهایی این چهار هفته ان‌شاءالله تا امروز اعلام خواهد شد. در طول همین چهار هفته هم روی برنامه مسابقات بعد از فیفادی کار می‌کنیم و احتمالاً بتوانیم برنامه را تا هفته‌های دهم یا دوازدهم مشخص کنیم.»

روشنک با اشاره به پیچیدگی تنظیم برنامه لیگ گفت: «وقتی وارد جزئیات برنامه‌ریزی می‌شوید، عوامل بسیار زیادی وجود دارد که باید همه آنها در کنار هم دیده شوند. برنامه مسابقات داخلی، بازی‌های آسیایی باشگاه‌ها، تیم ملی، تیم امید و محدودیت‌های ورزشگاهی همه روی برنامه تأثیر دارند.»



رسوایی تورنمنت تشریفاتی

 رسوایی تورنمنت تشریفاتی
 سایت ایران آنلاین / ۱ ساعت قبل
k: چادرملو اردکان | گلگهر سیرجان | گل گهر | لیگ قهرمانان آسیا | فدراسیون فوتبال

به گزارش ایران ورزشی، پرونده سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ حالا ظاهراً به پایان رسیده است؛ گل‌گهر در قرعه‌کشی این رقابت‌ها شرکت کرد و به عنوان نماینده ایران شناخته شد، اما آنچه در این میان نباید به فراموشی سپرده شود، نحوه رسیدن فوتبال ایران به این نقطه است. فدراسیون فوتبال در سکوت خبری، اشتباهی را که خودش آغازگر آن بود پشت سر گذاشت و حالا ترجیح داده درباره یکی از عجیب‌ترین تصمیمات مدیریتی ماه‌های اخیر توضیح بیشتری ندهد. ابتدا قرار بود نماینده ایران در یک تورنمنت سه‌جانبه میان چادرملو، گل‌گهر و پرسپولیس مشخص شود، اما بعدتر مشخص شد فدراسیون پیش از برگزاری این مسابقات، نام گل‌گهر را به عنوان نماینده ایران به AFC معرفی کرده است؛ اتفاقی که عملاً کل آن فرایند را زیر سؤال برد.

در نهایت، آن تورنمنت هیچ نقشی در تعیین نماینده ایران پیدا نکرد. رأی استیناف دیدار جنجالی گل‌گهر و چادرملو نیز با نتیجه سه بر صفر به سود گل‌گهر صادر شد و با تغییر وضعیت جدول، این تیم در جایگاهی قرار گرفت که سهمیه آسیایی را کسب کند. به این ترتیب، مسابقاتی که قرار بود تکلیف نماینده ایران را روشن کند، عملاً به حاشیه‌ای بزرگ در پرونده‌ای تبدیل شد که از ابتدا با یک اشتباه مدیریتی شکل گرفته بود.

مسأله البته شایستگی گل‌گهر نیست. این تیم می‌تواند نماینده‌ای شایسته برای فوتبال ایران در آسیا باشد و کسی نمی‌تواند توانایی‌های فنی آن را زیر سؤال ببرد. مسأله، نحوه مدیریت پرونده و اتفاقاتی است که پیش از رسیدن گل‌گهر به این سهمیه رخ داد. اگر قرار بود در نهایت جدول لیگ و رأی کمیته استیناف تعیین‌کننده باشد، اساساً برگزاری آن تورنمنت سه‌جانبه چه ضرورتی داشت و چرا فدراسیون از ابتدا نام یک باشگاه را به AFC ارسال کرد؟ در مقطعی حتی معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر ورزش و جوانان نیز پیگیر این پرونده شدند و انتظار می‌رفت موضوع تا رسیدن به یک پاسخ روشن دنبال شود. حالا اما با مشخص شدن نماینده ایران و برگزاری قرعه‌کشی، به نظر می‌رسد همه‌چیز به سکوت سپرده شده است؛ گویی نه اشتباهی رخ داده، نه تورنمنتی برگزار شده و نه باشگاهی در این فرایند متضرر شده است.

چادرملو در این ماجرا حداقل حق داشت بداند چرا مسیری که فدراسیون برای تعیین نماینده ایران طراحی کرد، در نهایت هیچ اثری در تصمیم نهایی نداشت. اگر فدراسیون معتقد است تمام اقداماتش قانونی و درست بوده، پاسخ دادن به همین سؤال‌ها دشوار نیست. اما سکوت، نمی‌تواند اشتباه اولیه را پاک کند. گل‌گهر حالا نماینده ایران است و باید از این تیم حمایت کرد، اما حمایت از نماینده جدید نباید به معنای فراموش کردن یک فاجعه مدیریتی باشد؛ پرونده‌ای که با یک معرفی اشتباه آغاز شد، فوتبال ایران را درگیر یک تورنمنت بی‌حاصل کرد و در نهایت بدون آنکه نتیجه آن تورنمنت تعیین‌کننده باشد، با سکوت فدراسیون به پایان رسید.

انتهای پیام/


 یک ماجرای مرموز؛ لوگوی پیراهن سرگیف غیب شد! (عکس)

یک ماجرای مرموز؛ لوگوی پیراهن سرگیف غیب شد! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- برای پیراهن ایگور سرگیف در بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان اتفاقات عجیبی افتاد.به گزارش فوتبالی، بازی تیم‌های پرسپولیس و استقلال خوزستان از هفته دوم لیگ برتر از ساعتی پیش در ورزشگاه شهدای شهر قدس آغاز شد و با برتری چهار بر یک تیم میزبان به پایان رسید.پرسپولیس این بازی را با یک تغییر نسبت به بازی قبلی شروع کرد. ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی در حالی که در بازی قبلی مقابل شمس آذر نیمکت‌نشین محض بود در بازی مقابل استقلال خوزستان از ابتدا در ترکیب اصلی قرار گرفت.مهاجم ازبکستانی در ...,ایگور سرگیف,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر

 عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

پرسپولیس به دنبال دومین کلین‌شیت مقابل استقلال خوزستان است. زوج دفاعی فعلی کنعانی و زارع هستند و ابرقویی و ایری گزینه‌های جایگزین هستند.

 آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!

آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!

پایگاه خبری فوتبالی- گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان یک گل تاکتیکی و سرعتی بود. گلی که نظیر آن در فوتبال ایران کمتر دیده شده است.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس امروز و در دومین دیدارش در فصل جدید لیگ برتر موفق شد استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک شکست بدهد. با این برد پرسپولیس و استقلال در امتیاز 6 و تفاضل گل 5+ مساوی شدند اما پرسپولیس به دلیل گل زده بیشتر در صدر جدول قرار گرفت.گل‌های پرسپولیس را در این مسابقه محمد خدابنده‌لو (6)، علی علیپور (20)، ایگور سرگیف (48) و پوریا شهرآبادی (3+90) وارد ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مارکو باکیچ,اوستون اورونوف,تیوی بیفوما,پوریا شهرآبادی,پیشنهاد سردبیر

 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.

 کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

رافینیا 29 ساله کاپیتانی با لیاقت و شایستگی است، از آن دست کاپیتان‌هایی که ارزش خود را با عمل ثابت می‌کنند.

 حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی به تئوری‌های توطئه مطرح‌شده پس از جام جهانی واکنش تند نشان داد.

 شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید دانیال ایری مشتریان جدی داشته و همین باعث بروز یکسری حواشی شده است.

 سناریوی عجیبی که فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد؛ حضور دو بازیکن غیر مجاز در بازی بزرگ هفته سوم!

سناریوی عجیبی که فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد؛ حضور دو بازیکن غیر مجاز در بازی بزرگ هفته سوم!

دیدار حساس استقلال و سپاهان دو پرونده جنجالی در دل خود دارد.