قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۳/۲۹

حملات اسرائیل به منطقه نبطیه در جنوب لبنان دست‌کم ۱۶ شهید برجای گذاشت

خبرگزاری ملی لبنان از حملات هوایی و توپخانه گسترده اسرائیل به منطقه نبطیه در جنوب لبنان خبر داد.
 حملات اسرائیل به منطقه نبطیه در جنوب لبنان دست‌کم ۱۶ شهید برجای گذاشت



۴۳ دقیقه قبل / سایت مشرق

واشنگتن به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان است

به گزارش مشرق، حزب‌الله لبنان، امروز جمعه در بیانیه‌ای، اقدام جدید وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه آمریکا در بازگرداندن نام این جنبش به فهرست تحریم‌ها را محکوم کرد و آن را حلقه‌ای از سیاست‌های مستمر واشنگتن برای هدف قرار دادن مقاومت و محاصره سیاسی، مالی و امنیتی آن توصیف نمود.

در این بیانیه آمده است که آمریکا به جای الزام رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی از جنوب لبنان و توقف تجاوزات، به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان و تغییر مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی است. حزب‌الله تأکید کرد که "رابطه برادرانه" خود با جمهوری اسلامی ایران را مایه افتخار میداند و یادآور شد که ایران در بازسازی لبنان پس از جنگ ۲۰۰۶ نقش داشته است.

حزب‌الله در ادامه، ایالات متحده را فاقد «اهلیت اخلاقی و قانونی» برای صدور حکم درباره دیگران دانست و به سابقه جنایت‌های آمریکا در ویتنام، افغانستان، عراق، حمایت از نسل‌کشی در غزه و تجاوز به ایران اشاره کرد و آن را «ام‌الارهاب جهان» (سردمدار تروریست‌های جهان) خواند.

این جنبش در پایان تأکید کرد که تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ظالمانه، هرگز مقاومت را از دفاع از خاک و حاکمیت لبنان باز نخواهد داشت و مقاومت بخشی اصیل از تاریخ، حال و آینده لبنان باقی خواهد ماند.


۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

حزب الله لبنان: واشنگتن به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان است - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، حزب‌الله لبنان، امروز جمعه در بیانیه‌ای، اقدام جدید وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه آمریکا در بازگرداندن نام این جنبش به فهرست تحریم‌ها را محکوم کرد و آن را حلقه‌ای از سیاست‌های مستمر واشنگتن برای هدف قرار دادن مقاومت و محاصره سیاسی، مالی و امنیتی آن توصیف نمود. نماینده حزب الله: ایران رکن اساسی معادلات منطقه است

در این بیانیه آمده است که آمریکا به جای الزام رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی از جنوب لبنان و توقف تجاوزات، به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان و تغییر مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی است. حزب‌الله تأکید کرد که "رابطه برادرانه" خود با جمهوری اسلامی ایران را مایه افتخار میداند و یادآور شد که ایران در بازسازی لبنان پس از جنگ 2006 نقش داشته است.

حزب‌الله در ادامه، ایالات متحده را فاقد «اهلیت اخلاقی و قانونی» برای صدور حکم درباره دیگران دانست و به سابقه جنایت‌های آمریکا در ویتنام، افغانستان، عراق، حمایت از نسل‌کشی در غزه و تجاوز به ایران اشاره کرد و آن را «ام‌الارهاب جهان»  (سردمدار تروریست‌های جهان) خواند.

این جنبش در پایان تأکید کرد که تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ظالمانه، هرگز مقاومت را از دفاع از خاک و حاکمیت لبنان باز نخواهد داشت و مقاومت بخشی اصیل از تاریخ، حال و آینده لبنان باقی خواهد ماند.

انتهای پیام/  


۳ ساعت قبل / سایت مشرق

نواف سلام: از هیچ تلاشی برای عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان دریغ نمی‌کنیم

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری الجزیره، نواف سلام نخست وزیر لبنان امروز جمعه بدون محکوم کردن ادامه تجاوز و جنایت های رژیم صهیونیستی به کشورش در سخنانی اعلام کرد: ما خواهان آن هستیم که جنوب لبنان، تحت حاکمیت دولت باشد و شهروندان در امنیت به سر ببرند. متعهد به تلاش برای تشکیل دولتی هستیم که پایبند به قانون اساسی و سند وفاق ملی باشد.

نخست وزیر لبنان در این خصوص گفت: به تلاش برای تقویت توانمندی‌ های ارتش از طریق جلب حمایت‌ های عربی و بین‌ المللی ادامه می‌ دهیم. قدرت ارتش تنها در تسلیحات و تجهیزات آن نهفته نیست، بلکه در وحدت آن نیز هست. ارتش دارای هویتی واحد است؛ هویت لبنانی متحد. ما باید وحدت ارتش را حفظ کنیم و مانع از نفوذ آفت‌های فرقه‌گرایی به آن شویم.

نواف سلام سپس افزود: امروز ملت لبنان چاره‌ای جز داشتن یک ارتش، یک پرچم و یک دولت ندارد. بهترین ادای احترام به شهدایمان، بنا نهادن دولتی با نهادهای قدرتمند برای فرزندان آن‌هاست. در کنار ارتش ایستاده‌ایم و متعهد به تأمین تمام ملزومات موفقیت آن هستیم. ما از هیچ تلاشی برای تحقق عقب‌نشینی کامل اسرائیل و بازگشت اسیرانمان به شهرها و روستاهایشان دریغ نخواهیم کرد.

از سوی دیگر، وزیر دفاع لبنان نیز در سخنانی اعلام کرد که بر تعهد خود برای احیای حاکمیت دولت و دستیابی به خروج کامل نیروهای اشغالگر اسرائیلی تأکید می‌کند.




 فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها

دموکرات‌های آمریکا از برنامه‌ای گسترده برای تحقیق درباره دونالد ترامپ، اعضای خانواده او و دولتش خبر داده‌اند؛ تحقیقاتی که به گفته آنها، بیش از هر چیز بر اتها...

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود

یک روزنامه عبری زبان نوشت دولت دونالد ترامپ قصد دارد برای دومین سال پیاپی از سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به نیویورک و سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر جلوگیری کند.

 تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.