قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

شتاب‌بخشی به توزیع نهاده‌های دامی کشور از مسیر چابهار/ تخلیه نخستین کشتی کنجاله سویا در بندر شهید بهشتی

مدیرکل پشتیبانی امور دام سیستان و بلوچستان از افزایش چشمگیر سرعت و حجم توزیع نهاده‌های دامی از طریق بندر شهید بهشتی چابهار خبر داد .
 شتاب‌بخشی به توزیع نهاده‌های دامی کشور از مسیر چابهار/ تخلیه نخستین کشتی کنجاله سویا در بندر شهید بهشتی



۴۴ دقیقه قبل / سایت عصرایران

حمله گسترده مگس میوه به باغات مرکبات مازندران/هشدار قرمز جهاد کشاورزی

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد: بر اساس آخرین داده‌های ایستگاه‌های پیش‌آگاهی و پایش‌های میدانی، جمعیت آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات مرکبات استان به طور چشمگیری افزایش یافته و به آستانه خسارت اقتصادی رسیده است.

به گزارش ایرنا، بر این اساس، روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با صدور هشدار سطح قرمز، از همه باغداران خواست تا نسبت به مبارزه فوری با این آفت اقدام کنند.

طبق این اطلاعیه، ارقام نارنگی زودرس و پیش‌رس بیشترین حساسیت را به این آفت داشته و هرگونه سهل‌انگاری در این زمینه، خسارت جبران‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

دستورالعمل فوری برای باغداران به این شرح است:

انجام عملیات مبارزه به روش «کاور اسپری» (مه‌پاشی سراسری) در اسرع وقت. سمپاشی حتماً در ساعات خنک روز (اوایل صبح یا هنگام غروب) انجام شود تا بیشترین اثرگذاری را داشته باشد. توصیه تخصصی

استفاده از طعمه‌های جلب‌کننده پروتئینی (هیدرولیزات پروتئین) همراه با حشره‌کش‌های مجاز و تأییدشده توسط کارشناسان حفظ نباتات الزامی است. رعایت دقیق دوره کارنس (فاصله زمانی تا برداشت) و استفاده از تجهیزات ایمنی فردی در حین سمپاشی ضروری است.

باغداران برای دریافت مشاوره تخصصی، اطلاع از روش‌های مبارزه و لیست سموم مجاز، می‌توانند به مراکز خدمات کشاورزی شهرستان یا مدیریت جهاد کشاورزی منطقه خود مراجعه کنند.

طبق آمار استان مازندران با داشتن حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود.

طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.

همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر وقتی نوشیدن آب مرگبار می شود؛ چه زمانی آب برای بدن خطرناک است؟ نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : ناتالی هارپ: دستیار یا «هم نشین محبوب» ترامپ؛ از این زن مرموز چه می دانیم؟ تماشاخانه چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / ببینید گرگان چه چیزی را از دست داد؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

هشدار قرمز درباره حمله گسترده مگس میوه به باغات مرکبات مازندران

ایران آنلاین:

  بر این اساس، روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با صدور هشدار سطح قرمز، از همه باغداران خواست تا نسبت به مبارزه فوری با این آفت اقدام  کنند.

به گزارش ایرنا،طبق این اطلاعیه، ارقام نارنگی زودرس و پیش‌رس بیشترین حساسیت را به این آفت داشته و هرگونه سهل‌انگاری در این زمینه، خسارت جبران‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

دستورالعمل فوری برای باغداران به این شرح است:

انجام عملیات مبارزه به روش «کاور اسپری» (مه‌پاشی سراسری) در اسرع وقت. سمپاشی حتماً در ساعات خنک روز (اوایل صبح یا هنگام غروب) انجام شود تا بیشترین اثرگذاری را داشته باشد.

توصیه تخصصی

استفاده از طعمه‌های جلب‌کننده پروتئینی (هیدرولیزات پروتئین) همراه با حشره‌کش‌های مجاز و تأییدشده توسط کارشناسان حفظ نباتات الزامی است. رعایت دقیق دوره کارنس (فاصله زمانی تا برداشت) و استفاده از تجهیزات ایمنی فردی در حین سمپاشی ضروری است.

باغداران برای دریافت مشاوره تخصصی، اطلاع از روش‌های مبارزه و لیست سموم مجاز، می‌توانند به مراکز خدمات کشاورزی شهرستان یا مدیریت جهاد کشاورزی منطقه خود مراجعه کنند.پ

 

انتهای پیام/




 چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران
۱۰ دقیقه قبل / سایت اکونگار

چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران

یک کارشناس حقوقی گفت: از منظر قانون کار و مقررات تأمین اجتماعی، تعهد کارفرما به پرداخت به‌موقع حق بیمه، اعم از پایه یا تکمیلی، تکلیفی قطعی و غیرقابل چشم‌پوشی است. کارگران نباید در بیمارستان‌ها نگران و سرگردان باشند.

 قیمت طلای دست دوم چند؟
۵۵ دقیقه قبل / سایت اکونگار

قیمت طلای دست دوم چند؟

قیمت طلا و انواع سکه امروز، جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵، اعلام شد. بر اساس نرخ‌های اعلام‌شده، هر گرم طلای ۱۸ عیار با عیار ۷۵۰، ۱۹۸ میلیون و ۵۲۷ هزار ریال قیمت دارد. همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار با عیار ۷۴۰، ۱۹۵ میلیون و ۸۸۰ هزار ریال معامله می‌شود.

 کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد
۱۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد

آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد و با برگزاری این آزمون ها، کنکور ۱۴۰۵ به ایستگاه پایانی رسید.

 شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با بیان اینکه کشور همواره بخشی از نیاز خود به برنج را از طریق واردات تأمین می‌کند، گفت: لغو ممنوعیت فصلی واردات در مقطع فعلی بیش از آنکه یک تصمیم تنظیم بازاری باشد، با هدف اطمینان از تأمین کالا در شرایط جنگی و جلوگیری از بروز مشکل در ماه‌های آینده اتخاذ شده است.

 فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی
۱۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی

شرکت فولاد مبارکه با الزام سازمان بورس مجبور به انتشار صورت‌های مالی خود در خصوص هزینه کرد‌های شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی شد. این هزینه‌ها در سال ۱۴۰۴ به رقم بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان رسیده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات، تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی، مراسمات ناجا و ... شده است. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به رقم خیره کننده ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیرو‌های فولاد و بازسازی پس از جنگ در حوزه مسئولیت اجتماعی هم‌خوانی دارد؟

 فیلم لحظه نجات معجزه‌ آسای 2 عابر پیاده از یک تصادف هولناک
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم لحظه نجات معجزه‌ آسای 2 عابر پیاده از یک تصادف هولناک

حوادث رکنا: برخورد شدید یک خودرو با اتوبوس در شهر کوجائلی ترکیه، در حالی رخ داد که 2 عابر تنها لحظاتی پیش از وقوع حادثه از محل دور شده بودند.