قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۳/۲۵

مجوز جذب ۳۳ هزار دانشجو معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی

وزیر آموزش و پرورش از صدور مجوز جذب ۳۳ هزار دانشجومعلم در کشور خبر داد.
 مجوز جذب ۳۳ هزار دانشجو معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی



۵ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

برنامه‌ محوری در فعالیت‌های رسانه‌ای ضروری است

صفحه سیاست-

حجت‌ الاسلام‌ سید علی عماد روز پنجشنبه در دیدار با فعالان فرهنگی و مذهبی استان زنجان با تأکید بر ضرورت شناسایی و ساماندهی فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی حوزه، افزود: اگر جلسات فعالان فرهنگی و مذهبی ادامه یابد، باید دبیر یا دبیرانی آشنا با رسانه و حکمرانی رسانه از میان طلاب برای فعال‌سازی این شبکه تعیین شوند.

عماد با اشاره به ضرورت تقویت فعالیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی اظهار داشت: برای ادامه این جلسات باید یک یا دو نفر از میان طلاب به‌ ویژه طلاب زنجانی مقیم قم که با قلمرو رسانه و حکمرانی رسانه آشنا هستند، به‌ عنوان دبیر انتخاب شوند تا شبکه فعالان رسانه‌ای را سامان دهند.

وی اظهار داشت: در قم دو کار مهم در زمینه شناسایی اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی انجام شده و اکنون مشخص است که حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر از فعالان در چه سکوهایی فعالیت می‌کنند، حوزه فعالیت آنها چیست، چه تعداد دنبال‌کننده دارند و به چه موضوعاتی بیشتر اهتمام می‌ورزند.

مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت ادامه داد: اگر بناست در این حوزه کار مؤثری انجام شود، باید نقشه و فونداسیون درستی برای آن طراحی کنیم، چراکه زیرساخت مناسب، زمینه فعالیت‌های بعدی را فراهم می‌کند و همه امور نیز نباید بر عهده مسئولان باشد، بلکه بخشی از کار را خود فعالان می‌توانند سامان دهند.

وی با بیان اینکه شناسایی جامعه فعالان رسانه‌ای باید به صورت دقیق انجام شود، گفت: باید مشخص باشد چه کسانی در حوزه خبرنگاری و چه کسانی در فضای مجازی فعال هستند و هر فرد چه کاری انجام می‌دهد که این شناخت می‌تواند زمینه‌ ساز برنامه‌ریزی و فعالیت مؤثرتر باشد.

عماد با اشاره به ظرفیت رسانه در معرفی چهره‌ای واقعی از روحانیت، افزود: یکی از بهترین تصاویری که می‌توان از روحانیت ارائه کرد، تصویر انسانی دین دار و در عین حال ارتباط‌گرفته با جامعه است، ما می‌توانیم با ادبیات و شیوه تعامل مناسب با جامعه، چنین تصویری را تولید و تقویت کنیم، حتی یک پادکست خوب می‌تواند اثرگذاری قابل توجهی داشته باشد.

وی رسانه را ابزار مهم انتقال پیام عنوان کرد و گفت: رسانه هنر هفتم است و پیامبران نیز به نوعی پیام‌ رسان حقیقت بوده‌اند، بنابراین باید فرصت‌های موجود را شناسایی کنیم و ببینیم چگونه می‌توان از ظرفیت رسانه برای پیشبرد اهداف استفاده کرد و فعالان حاضر در این عرصه نیز متخصصان این حوزه هستند و باید از تجربه و توان آنها بهره گرفت.

عماد با اشاره به تحولات سکوهای اجتماعی در سال‌های اخیر افزود: باید بررسی کنیم از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۵، همزمان با شکل‌گیری و توسعه این سکوها، میزان رشد آنها چقدر بوده و آیا این رشد صرفا حاصل عملکرد ما بوده یا عوامل دیگری از جمله محدودیت‌های ایجاد شده نیز در آن مؤثر بوده است؟همچنین باید کاستی‌ها و ظرفیت‌های موجود را به صورت دقیق شناسایی کنیم.

وی بر مستندسازی فعالیت‌های رسانه‌ای تأکید کرد و گفت: کسانی که این دایره را طراحی کرده‌اند و فعالان رسانه‌ای حاضر هستند، می‌توانند در ادامه مسیر کمک کنند و به راهبردهای عملیاتی مناسبی برسیم؛ اما این کار باید مستند باشد و تا حد امکان از گزارش‌های شفاهی فاصله بگیریم.

عماد ادامه داد: در سکوهایی مانند «ایتا» کانال‌ها و گروه‌هایی وجود دارند که هم از نظر اعضا و هم از نظر فرهیختگی و تأثیرگذاری ظرفیت بالایی دارند و باید آنها را به صورت دقیق شناسایی و مستند کرد.

وی با بیان اینکه نقد مسئولان نیز باید مبتنی بر مستندات و در چارچوب درست انجام شود، تاکید کرد: اگر بخواهیم عملکرد یک مسئول را نقد کنیم، دو راه وجود دارد، می‌توانیم کلی صحبت کنیم یا اینکه با مستندات دقیق، او را با عملکرد خودش مواجه کنیم.

عماد افزود: اگر می‌خواهیم به مسئولی بگوییم این کار موجب ناامیدی شده یا این سخن درست نبوده است، باید مستند و بدون تقطیع و برش سخنان و عملکرد او را بررسی کنیم.

مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت با تأکید بر اینکه هدف از نقد باید اصلاح و کمک به حل مسائل باشد، افزود: اگر ظرفیتی برای اصلاح وجود دارد، باید دلسوزانه آن را در قالب یک بسته مستند و قابل بررسی ارائه کرد تا مسئول مربوطه بتواند آن را ببیند و درباره آن تصمیم بگیرد.

در پایان فعالان فرهنگی و مذهبی دیدگاههای خود را درباره موضوعات مختلف مطرح کردند.

 




 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۲۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 13 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.

 گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»
۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»

اخبار روز ایران و خاورمیانه در نورنیوز

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت | آخرین خبر

فرارو/متن پیش رو در فرارو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست جنگ‌ها کوره‌های آزمونی هستند که اغلب تغییرات در «فیزیک» دنیای پیرامون ما را آشکار می‌سازند: اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی ندارد و قدرت چگونه اعمال می‌شود. توماس فریدمن در یادداشتی در نیویورک تایمز نوشت: «اگر قرار بود کت