قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

سامانه ۱۳۷ قم محور اصلی مدیریت افراد گمشده در مراسم تشییع رهبر شهید

مدیرکل بازرسی شهرداری قم گفت: سامانه ۱۳۷ شهرداری به‌عنوان مرکز اصلی دریافت، ثبت و پیگیری گزارش‌های مربوط به افراد گمشده در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی در قم تعیین شده‌است.
 سامانه ۱۳۷ قم محور اصلی مدیریت افراد گمشده در مراسم تشییع رهبر شهید



۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

امام شهید غرق در خدمت‌رسانی و خدمت به مردم بود/انقلاب منزوی هدف دشمن - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، آیت‌الله مهدی سلیمانی پیش از ظهر امروز در جمع خادمان جدیدالورود آستان مقدس امامزاده علی بن باقر(ع) ضمن عرض تسلیت شهادت امام حسن عسگری و بیان روایتی از آن امام شهید اظهار داشت: خداوند در قرآن می‌فرماید خدای شما کسی است که مرگ و حیات را خلق کرده است و ابتدا حیات را خلق کرد و هرکس حیات پیدا کرد به ناچار برای او ممات را نیز خلق کرده است. 

وی افزود: خداوند متعال هدف از خلق حیات و ممات با هدف آزمودن انسان‌ها است و اگرچه ممکن است ما کثرت عمل داشته باشیم اما کثرت عمل ممکن است مطلوب نباشد و چه بسا غالب این کثرت اعمال، عمل بد باشد. 

امام جمعه منطقه اردهال کاشان امام خمینی را معمار و بیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: فرق اعمال افرادی نظیر امام خمینی و امام شهید ما با سایر افراد در نوع اعمال آنان بود. 

وی گفت: افتخار ما وجود رهبر و امام شهیدی بود که علاوه بر کثرت عمل غرق در خدمت به مردم و خدمت‌رسانی بود و ما نیز باید اینگونه باشیم و از خدای متعال درخواست داریم توفیق کسب سجایای اخلاقی را نصیب ما کند. 

آیت‌الله سلیمانی با بیان اینکه مغز عبادت دعا است، تصریح کرد: یکی از حراست‌های مهم، حفاظت از خود و مدیریت شخصیت است؛ در جامعه ما مدیر کم است و یکی از علل برخی نابسامانی‌ها نبود مدیر است و در مقطعی عنوان شد که مدیر از خارج کشور بیاورند و ما را وابسته کنند که این نقشه، خنثی شد. 

وی ضمن اشاره به خدمات جمهوری اسلامی تاکید کرد: کشورهای دارای منابع گازی نظیر قطر اقدام به صادرات این منابع دارند در حالی که سه میلیون نفر بیشتر جمعیت ندارند اما مردم برای پخت و پز از کپسول استفاده می‌کنند اما جمهوری اسلامی تنها پنج درصد از این منابع را صادرات می‌کند و مابقی در اختیار خود مردم قرار دارد. 

امام جمعه منطقه اردهال کاشان با بیان اینکه خادمان باید از شخصیت خودشان حفاظت و مدیریت کنند چراکه لباس خادمی سلطانعلی بن امام محمد باقر(ع) افتخار است، افزود: امروز وضعیت بدحجابی جامعه به دلیل عدم مدیریت شخصیت توسط افراد است و این بی‌مدیریتی منجر به بی‌حجابی می‌شود. 

وی منزوی بودن را یکی از اهداف دشمن دانست و خاطرنشان کرد: دشمن قصد دارد با منزوی کردن انقلاب اسلامی از دست صاحبان آن خارج کنند لذا اگر ما فعال نباشیم زحمات نسلی که تلاش کردند و با امام راحل بودند، از بین می‌رود. عهد زائران با امام شهید امت؛ تا پای جان پای رهبرمان هستیم+ فیلم

به گزارش تسنیم؛ در این دوره 55 نفر از علاقه مندان به خدمت در آستان مقدس حضرت سلطانعلی بن امام محمد باقر(ع) جذب و دوره آموزش‌های ابتدایی برای این خادمان جدیدالورود برگزار شد.

انتهای پیام/801  




 مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روزهای اخیر به بن‌بست رسیده است.

 نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند
۴۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند

نخست وزیر عراق اعلام کرد: هیچ قصد یا امکانی برای درگیری نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

 جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟
۲۴ دقیقه قبل / سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟

از نظر کارشناسان موفقیت یا شکست کارزار فشار اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران، بیش از اینکه به توانایی های گریز از تحریم ایران وابسته باشد، به نحوه واکنش کشورهای...

 چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد

شرکت افست در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده در کنفرانس اطلاع‌رسانی اعلام کرد که قرارداد و نرخ فروش کتب درسی سال مالی جدید هنوز از سوی وزارت آموزش‌وپرورش ابلاغ نشده و از تداوم درآمد سود سپرده‌های بانکی تا زمان تأمین مواد اولیه و بررسی بازارهای جدید برای ایجاد منابع درآمدی جایگزین خبر داد.

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۲۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.