قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

عشایر فارس ۸۰ درصد زکات دام را پرداخت کردند/رشد چشمگیر مشارکت در سرچهان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس با اشاره به نقش برجسته عشایر در پرداخت زکات گفت: پارسال ۱۳۰ میلیارد تومان زکات در استان فارس جمع‌آوری شد که حدود ۴۰ میلیارد تومان آن مربوط به زکات دام بوده و ۸۰ درصد این میزان توسط عشایر استان پرداخت شده است.
 عشایر فارس ۸۰ درصد زکات دام را پرداخت کردند/رشد چشمگیر مشارکت در سرچهان



۱۶ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

صالحی: برای شکستن محاصره باید اقدام نظامی کنیم

احسان صالحی، کارشناس مسائل سیاسی: محاصره دریایی و نشتی نفت در بخش جنوبی تنگه هرمز، صورتی از جنگ نظامی است و جمهوری اسلامی ایران باید با تثبیت معادله «پاسخ متقابل و تشدید در برابر تشدید»، مانع پیشروی دشمن شود.

ناوها و ناوپیکارهای آمریکایی که دست به عملیات محاصره دریایی می‌زنند، واحدهای کاملاً نظامی هستند. از این رو، همان منطقی که در جنگ ۴۰ روزه برقرار کردیم—مبنی بر اینکه «تنش و تشدید را با تشدید بیشتر پاسخ می‌دهیم»—باید در صحنه فعلی نیز برقرار باشد.

اگر نتوانیم این معادله را به صورت معتبر در برابر طرف مقابل تثبیت و برقرار کنیم، شرایط پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد شد و طرف مقابل مجاب می‌شود تا قدم‌های بعدی را بردارد.

 


۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

واکنش فارسی آلن ایر، دیپلمات سابق ارشد آمریکایی به اقدامات ترامپ: «ترسم نرسی به کعبه‌ای اعرابی؛ این ره که تو می‌روی به ترکستان است»

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آلن ایر، دیپلمات سابق ارشد آمریکایی که یکی از اعضای کلیدی تیم مذاکره‌کننده واشنگتن در توافق هسته‌ای ایران در سال ۲۰۱۵ بود، به تهدیدات اقتصادی ترامپ علیه ایران واکنش نشان داد.

او شعری به زنان فارسی در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر کرد: «ترسم نرسی به کعبه‌ای اعرابی؛ این ره که تو می‌روی به ترکستان است»


۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

واکنش سخنگوی دولت اصلاحات به اقدام توهین‌آمیز رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: کاش آن زمان که داعش قصد تجزیه عراق را داشت، ما از این امر جلوگیری نمی‌کردیم تا امروز پای خود را از گلیمشان درازتر نکنند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عبدالله رمضان‌زاده، سخنگوی دولت اصلاحات به اقدام توهین‌آمیز رئیس مجلس عراق که نقشه خلیج فارس را با نام جعلی منتشر کرده بود، واکنش نشان داد.

به گزارش انتخاب، رمضان‌زاده در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «کاش آن زمان که آدمخواران داعش قصد تجزیه عراق را داشتند ما با اعزام نیرو و تجهیزات از این امر جلوگیری نمی‌کردیم تا امروز سیاستمداران آن کشور گستاخ نشوند و پایشان را از گلیمشان درازتر نکنند!»




 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.