قیمت طلا امروز




 سایت تکناک / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

نسخه سفارشی بوگاتی میسترال با الهام از رمان شازده کوچولو رونمایی شد + تصویر

نسخه سفارشی و تک‌نمونه بوگاتی میسترال با نام Le Retour du Jeune Prince یا «بازگشت شازده کوچولو» رونمایی شد.
 نسخه سفارشی بوگاتی میسترال با الهام از رمان شازده کوچولو رونمایی شد + تصویر




 اخبار جدید

 ایران از هوش مصنوعی برای دنبال‌کردن ناوها استفاده می‌کند - اکونیو
۱۲ ساعت قبل / سایت اکونیوز

ایران از هوش مصنوعی برای دنبال‌کردن ناوها استفاده می‌کند - اکونیو

اقتصاد ایران: یک گزارش منتشرشده از سوی شرکت آمریکایی آنتروپیک مدعی شده است که یک گروه مرتبط با ایران با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی، داده های دریایی، تص

 اوپن‌ای‌آی ثبت‌نام اشتراک پرو را متوقف کرد
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

اوپن‌ای‌آی ثبت‌نام اشتراک پرو را متوقف کرد

دنیای اقتصاد: اوپن‌ای‌آی به‌دلیل افزایش تقاضا برای محصول جدیدش، ثبت‌نام اشتراک ماهانه ۲۰۰ دلاری پرو را به‌طور موقت متوقف کرد. به گزارش تک‌کرانچ، مدیر محصول این شرکت، در پلتفرم ایکس، تقاضا برای مدل «آسترا» را «بی‌سابقه» توصیف کرده و گفته است افزایش استفاده از این محصول فشار زیادی به زیرساخت‌های اوپن‌ای‌آی وارد کرده است. با این حال، اشتراک‌های دیگر و همچنین خدمات API همچنان در دسترس هستند. اوپن‌ای‌آی هنوز زمان مشخصی برای ازسرگیری ثبت‌نام اشتراک پرو اعلام نکرده است.

 مبارزه با «پولشویی» با فناوری ایرانی؛کشف ارتباطات پنهان میان تراکنش‌ها
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

مبارزه با «پولشویی» با فناوری ایرانی؛کشف ارتباطات پنهان میان تراکنش‌ها

فناوران ایرانی با ساخت یک سامانه نرم افزاری با تلفیق قدرت هوش مصنوعی و فناوری گراف، پاسخی قاطع به چالش‌های پولشویی نوین در کشور دادند.

 متن‌های بی‌صاحب
۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

متن‌های بی‌صاحب

فردین علیخواه، جامعه‌شناس، در متنی به چگونگی استفاده روزانه از هوش مصنوعی اشاره کرده و در عین حال به بازدهی و نتیجه استفاده از این ابزار پرداخته است. بخش‌هایی از یادداشت او در ادامه می‌آید.

 کلاد؛ زیر آتشبار چینی‌ها
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کلاد؛ زیر آتشبار چینی‌ها

دنیای اقتصاد: گزارش جدیدی که روز پنج‌شنبه از سوی شرکت آنتروپیک منتشر شد، از تداوم حملات «استخراج دانش» یا تقطیر که Distillation خوانده می‌شود، توسط شرکت‌های هوش مصنوعی مستقر در چین خبر می‌دهد؛ حملاتی که همزمان با تشدید رقابت در صنعت هوش مصنوعی، طی ماه‌های اخیر ابعاد گسترده‌تری پیدا کرده‌اند. به گزارش تک‌کرانچ، در این گزارش آمده است: «در چند ماه گذشته، آزمایشگاه‌های غیرمجاز روش‌های پیچیده‌تری برای دور زدن سیستم‌های دفاعی ما و استخراج قابلیت‌های مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی آمریکا توسعه داده‌اند.» به گفته آنتروپیک، این حملات برخی از ارزشمندترین توانایی‌های کلاد را هدف قرار داده‌اند؛ از جمله قابلیت‌های عامل‌محور (Agentic)، استفاده از ابزارها، برنامه‌نویسی، تحلیل داده و استدلال منطقی.

 بازار شام  اپ‌ها
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار شام اپ‌ها

احتمالا شما هم بین اسکرول کردن‌ها و چرخیدن در اکسپلورر، با ویدئوهایی مشابه این موضوع برخورد کرده‌اید که فردی در زمان بسیار کوتاهی و بدون هزینه می‌تواند یک سایت یا یک فروشگاه آنلاین بسازد. آیا واقعا همین‌طور است؟ در گذشته شما برای تاسیس یک فروشگاه آنلاین به سواد و تخصص نوشتن یا خواندن کد احتیاج داشتید. با ظهور فناوری‌های‌ های‌تک، هوش مصنوعی و ماشین‌های متفکر تولید متن، این نیاز رفته‌رفته کمرنگ شد. اما آیا همه چیز به همین سادگی است؟

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026