قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۳/۲۵

دولت به نصب پلاک ملی روی خودروهای لوکس مناطق آزاد چراغ سبز نشان داد

معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری اعلام کرد: امکان نصب پلاک ملی خودروهای لوکس مناطق آزاد وتردد آنها در سراسر کشور فراهم شد.
 دولت به نصب پلاک ملی روی خودروهای لوکس مناطق آزاد چراغ سبز نشان داد



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

دوغارون و سرخس می‌توانند الگوی مناطق آزاد جدید کشور باشند

در نشست شورای مدیران منطقه آزاد دوغارون، بر ضرورت تسریع در راه‌اندازی این منطقه، تسهیل فرآیندهای تجاری، جذب سرمایه‌گذاری و استفاده از ظرفیت‌های مرزی برای توسعه اقتصادی خراسان رضوی و شرق کشور تأکید شد.

در این نشست که، جمعی از مسئولان استانی، شهرستانی، سرمایه گذاران و معاونین و مدیران منطقه حضور داشتند ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری این منطقه مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی دوغارون برای توسعه مبادلات تجاری با کشورهای همسایه، به‌ویژه افغانستان، تأکید شد.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های منطقه آزاد دوغارون اظهار کرد: فرصت‌های طلایی دوغارون با مشارکت دستگاه‌های کشوری و لشکری مستقر در محدوده منطقه می‌تواند به‌صورت کامل متبلور شود.

حسین فروزان افزود: زنجیره ظرفیت‌های عظیم اقتصادی استان خراسان رضوی با ایجاد دو منطقه آزاد دوغارون و سرخس تکمیل شده است و این دو منطقه می‌توانند به الگویی مناسب برای دیگر مناطق آزاد جدید کشور تبدیل شوند.

فروزان همچنین با تأکید بر اهمیت جوان‌گرایی در مدیریت کشور گفت: به‌کارگیری جوانان در سطوح مدیریتی می‌تواند زمینه بازآفرینی امید و تقویت انگیزه در جامعه را فراهم کند.

وی با اشاره به ضرورت نگاه بلندمدت در سیاست‌گذاری اقتصادی تصریح کرد: توسعه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری باید با آینده‌نگری همراه باشد و تصمیمات امروز مناطق آزاد باید در راستای ایجاد زیرساخت‌های پایدار برای فعالیت اقتصادی در سال‌های آینده اتخاذ شود.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، کاهش هزینه‌های صادرات را از الزامات توسعه فعالیت‌های اقتصادی در مناطق آزاد دانست و گفت: هزینه‌های صادرات در مناطق آزاد باید کاهش یابد تا رغبت تولیدکنندگان برای حضور در بازارهای خارجی و افزایش صادرات بیشتر شود.

فروزان همچنین درباره نحوه واگذاری اراضی در مناطق آزاد اظهار کرد: واگذاری زمین باید از طریق فراخوان عمومی و با هدف فراهم کردن زمینه استقرار صنایع کوچک و بزرگ انجام شود و طرح‌های ارائه‌شده از سوی بخش خصوصی نیز بر اساس ظرفیت و ارزش اقتصادی مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.

وی تأکید کرد: مناطق آزاد باید در مسیر فرآیندهای اقتصادی و تبادلات تجاری نقش تسهیل‌گر داشته باشند و با کاهش موانع و تسریع فرآیندها، زمینه حضور مؤثرتر بخش خصوصی، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را فراهم کنند.

فرماندار تایباد نیز در این نشست با اشاره به موقعیت راهبردی منطقه آزاد دوغارون اظهار کرد: موقعیت ویژه این منطقه می‌تواند نقش بسزایی در توسعه اقتصادی استان خراسان رضوی داشته باشد.

جمشیدی افزود: استقرار دستگاه ایکس‌ری و 24 ساعته شدن فعالیت گمرک می‌تواند روند مبادلات تجاری را تسریع کرده و زمینه افزایش حجم تجارت و فعالیت‌های اقتصادی در مرز دوغارون را فراهم کند.

نماینده مردم تایباد در مجلس شورای اسلامی نیز با تأکید بر اهمیت توسعه منطقه آزاد دوغارون گفت: توسعه این منطقه علاوه بر رونق اقتصادی شهرستان تایباد و استان خراسان رضوی، می‌تواند به توسعه اقتصادی محور شرقی کشور نیز منجر شود.

سالاری افزود: دوغارون از ظرفیت و فرصت بی‌نظیری برای افزایش تبادلات تجاری با کشورهای همسایه، به‌ویژه افغانستان، برخوردار است و باید از این ظرفیت در مسیر توسعه اقتصادی کشور به بهترین شکل استفاده کرد.

نماینده مردم تایباد در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف خاطرنشان کرد: عزم ملی و همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های دولتی باید مسیر راه‌اندازی و فعال‌سازی منطقه آزاد دوغارون را سرعت ببخشد.

انتهای پیام/




 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟

در دولت ترامپ بحث‌هایی داخلی درباره تغییر نام ناو کلاس «فورد» و احتمال نام‌گذاری آن به نام ترامپ مطرح شده است.

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد

ترامپ مدعی شد اگر برای سومین دوره ریاست‌جمهوری نامزد شود، با اختلاف 25 امتیاز پیروز خواهد شد.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.