قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۴

راهبرد اجماعی

هرچه احتمال دستیابی ایران و آمریکا به یک تفاهمنامه افزایش می‌یابد، یک پرسش نیز با شدت بیشتری در فضای رسانه‌ای و سیاسی مطرح می‌شود؛ آیا چنین توافقی محصول اجماع در ساختار تصمیم‌گیری کشورمان است است یا نتیجه ابتکار بخشی از  نظام حکمرانی. این پرسش در ظاهر درباره سرنوشت یک توافق احتمالی است اما در واقع به چگونگی تصمیم‌سازی در کشورمان و نسبت میان میدان، دیپلماسی و رهبری بازمی‌گردد.
 راهبرد اجماعی



۶ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ (در صورت لزوم) صد بار هم به ایران حمله می‌کردم

ترامپ درباره حمله به ایران ادعاهای زیر را کرد:

- ما هیچ گزینه دیگری نداشتیم (و باید حمله می کردیم).

- من این کار را بارها و بارها، حتی ۱۰۰ بار، تکرار می‌کردم.

- آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

- ایران به کشورهایی که تقریباً بی‌طرف هستند، مانند عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، کویت و بحرین، حمله کرده است.

- ما نیروی دریایی و هوایی ایران را تضعیف کردیم و به همین دلیل، بستن یک توافق با ایران کار آسانی نیست، زیرا ما رهبری ایران را تضعیف کرده‌ایم.

 


۸ ساعت قبل / سایت خبرفوری

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملا نبندد.

برای افزایش فشار بر ایران، آمریکا به همراهی امارات نیاز دارد. امارات در آن سوی خلیج فارس قرار دارد و با وجود اختلافات مکرر میان دو دولت، پیوندهای عمیق تجاری، تاریخی و فرهنگی با همسایه بزرگ‌تر خود، ایران، دارد.


۸ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعای جنجالی تانکر ترکرز درباره جزیره خارک/ احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ترس ناتو از حمله ایران به بلغارستان

به گزارش خبر فوری، آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا، احتمال جنگ و تحولات منطقه در روز 30 مرداد 1405 را بخوانید:

اسرائیل هیوم: در اسرائیل درباره فعال شدن ماده ۵ ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌شود

اسرائیل هیوم گزارش داد که محافل نظامی این رژیم اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

ادعای تانکر ترکرز: تولید نفت خام در ایران کاهش یافته/ ایران فشاری برای صادرات ندارد

تانکر ترکرز: دلیل اینکه دیگر در خارک شاهد بارگیری‌های زیادی نیستیم، این است که تولید نفت خام ایران در ماه‌های اخیر به سطحی کاهش یافته که فقط اندکی بالاتر از میزان مصرف/پالایش داخلی این کشور است. این یعنی ایران در حال حاضر فشار چندانی برای صادرات نفت ندارد.

اولین اقدام ناتو در بلغارستان از ترس حمله احتمالی ایران

خبرگزاری bta بلغارستان: شورای وزیران بلغارستان در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رومن رادف، نخست وزیر با مارک روته، دبیرکل ناتو، گفتگوی تلفنی داشت.

طبق گزارش‌های رسانه‌های خارجی، این دو در مورد فضای امنیتی اروپا با تمرکز بر خطر احتمالی اقدامات تهاجمی ایران گفتگو کردند.

روته شخصاً حمایت کامل ناتو را تأیید کرد و از آمادگی نیروهای دفاعی اتحاد برای پاسخ به حمله احتمالی خبر داد. در بیانیه مطبوعاتی آمده است که هرگونه حمله به یک کشور عضو ناتو به طور قطعی به عنوان حمله‌ای علیه اتحاد تلقی خواهد شد و تمام اقدامات ناشی از پیمان آتلانتیک شمالی متعاقباً انجام خواهد شد./ خبرفوری

 

در حال تکمیل ...




 ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱۸ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم

 تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

آیت‌الله سید حسن خمینی با صدور پیامی ضمن استدعای غفران واسع برای ارواح همه مؤمنین و مؤمنات، از کسانی که در مراسم بزرگداشت و تدفین مادر همسر ایشان شرکت کردند و همچنین با پیام‌های خود تسلیت‌بخش بازماندگان شدند، تشکر کرد.

 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم
۱۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.