قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۱۸

تکذیب حمله یا انفجار در خارگ/ تهاجم هوایی دشمن صهیونیستی به پتروشیمی کارون/ زخمی شدن چندین شهرک نشین در کرانه باختری

منابع محلی از موج جدید شلیک موشک‌های ایران به سمت مواضع دشمن خبرداده اند.
 تکذیب حمله یا انفجار در خارگ/ تهاجم هوایی دشمن صهیونیستی به پتروشیمی کارون/ زخمی شدن چندین شهرک نشین در کرانه باختری



۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادعای ترامپ: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد | اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، اسرائیل و خاورمیانه را نابود می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ مدعی شد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و سراسر خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ترامپ عنوان کرد: ما نیرو‌های دریایی و هوایی ایران را نابود کرده‌ایم. رسیدن به توافق آسان نیست، زیرا سران ایران را نیز از بین برده‌ایم و معلوم نیست چه کسی رهبر ایران است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تحمیل جنگ علیه ملت ایران گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم و اگر لازم باشد این کار را ۱۰۰ بار دیگر هم تکرار می‌کنیم.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند


۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعای جنجالی تانکر ترکرز درباره جزیره خارک/ احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ترس ناتو از حمله ایران به بلغارستان

به گزارش خبر فوری، آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا، احتمال جنگ و تحولات منطقه در روز 30 مرداد 1405 را بخوانید:

اسرائیل هیوم: در اسرائیل درباره فعال شدن ماده ۵ ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌شود

اسرائیل هیوم گزارش داد که محافل نظامی این رژیم اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

ادعای تانکر ترکرز: تولید نفت خام در ایران کاهش یافته/ ایران فشاری برای صادرات ندارد

تانکر ترکرز: دلیل اینکه دیگر در خارک شاهد بارگیری‌های زیادی نیستیم، این است که تولید نفت خام ایران در ماه‌های اخیر به سطحی کاهش یافته که فقط اندکی بالاتر از میزان مصرف/پالایش داخلی این کشور است. این یعنی ایران در حال حاضر فشار چندانی برای صادرات نفت ندارد.

اولین اقدام ناتو در بلغارستان از ترس حمله احتمالی ایران

خبرگزاری bta بلغارستان: شورای وزیران بلغارستان در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رومن رادف، نخست وزیر با مارک روته، دبیرکل ناتو، گفتگوی تلفنی داشت.

طبق گزارش‌های رسانه‌های خارجی، این دو در مورد فضای امنیتی اروپا با تمرکز بر خطر احتمالی اقدامات تهاجمی ایران گفتگو کردند.

روته شخصاً حمایت کامل ناتو را تأیید کرد و از آمادگی نیروهای دفاعی اتحاد برای پاسخ به حمله احتمالی خبر داد. در بیانیه مطبوعاتی آمده است که هرگونه حمله به یک کشور عضو ناتو به طور قطعی به عنوان حمله‌ای علیه اتحاد تلقی خواهد شد و تمام اقدامات ناشی از پیمان آتلانتیک شمالی متعاقباً انجام خواهد شد./ خبرفوری

 

در حال تکمیل ...


۹ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در قنیطره در جنوب سوریه

به نقل از شبکه المیادین، نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

این حملات شامل ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی موقت، بازرسی غیرنظامیان و وسایل نقلیه، یورش به خانه‌ها، بازداشت و بازجویی از سوری‌ها و تخریب زمین‌های کشاورزی آنها با بولدوزر است.

در چارچوب حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، ۲ روز قبل نیز رژیم اشغالگر اسرائیل با هشت حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد که منجر به خسارات مادی به زیرساخت‌های این فرودگاه شد.

از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.




 مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
۱۸ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

مصر هنوز ممکن است به عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در پیمان دفاعی متقابل خود بپیوندد. اما در حال حاضر، قاهره به رویکرد محتاطانه خود...

 گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به کربلا با استقبال تولیت عتبه عباسیه به زیارت حرم حضرت اباالفضل عباس(ع) مشرف شد.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم