قیمت طلا امروز




 سایت جهان نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

حواشی عقب‌نشینی نتانیاهو از حمله به بیروت | جهان نیوز

تهدید ایران به آغاز دوباره درگیری‌ها در صورت حمله به بیروت، منجر به فشار ترامپ به نتانیاهو برای توقف حملات به پایتخت لبنان شد و اسرائیل از حمله به این شهر عقب‌نشینی کرد، این موضوع انتقادهای تند از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به دنبال داشته است.
 حواشی عقب‌نشینی نتانیاهو از حمله به بیروت | جهان نیوز



 نتانیاهو در قبال ترکیه کاملاً از کنترل خارج شده است
۱ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

نتانیاهو در قبال ترکیه کاملاً از کنترل خارج شده است

به گزارش اصلاحات نیوز؛

ایهود باراک، سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، در قبال ترکیه را به باد انتقاد گرفت و تصریح کرد تشدید پیشدستانه تنش‌ها با آنکارا اقدامی بی‌پروا و احمقانه است و به وضوح نشان می‌دهد انگیزه‌های سیاسی و انتخاباتی در پشت این سیاست قرار دارد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، باراک در ادامه افزود: نمی‌توان در خصوص تمامی جزئیات صحبت کرد، اما تشدید پیشدستانه تنش‌ها با ترکیه از سوی نتانیاهو بی‌ملاحظه و احمقانه است؛ دشوار است مشخص کنیم کدام بخش آن احمقانه‌تر است.

وی همچنین گفت این سیاست به وضوح نشان می‌دهد هدف سیاسی آن است که رژیم صهیونیستی از طریق مجموعه‌ای از تنش‌های امنیتی که افکار عمومی را نگران می‌کند، به سمت انتخابات حرکت کند.

باراک اظهار داشت: ترکیه، ایران یا سوریه در دوران اسد نیست. هیچ مشکل راهبردی با ترکیه وجود ندارد که نتوان آن را از طریق مذاکرات محرمانه و با هماهنگی آمریکا و استفاده از نفوذ واشنگتن در ترکیه و سوریه حل کرد، شدت آن را کاهش داد یا برای مدت طولانی به تعویق انداخت.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پایان گفت: نتانیاهو کاملاً از کنترل خارج شده است.

از سوی دیگر، یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس حمله اخیر این رژیم به پایگاه هوایی «ابوظهور» در سوریه را اقدامی «تحریک‌آمیز و خطرناک» توصیف و تصریح کرد نخست‌وزیر این رژیم بار دیگر برای بقای سیاسی خود، در حال تدارک جنگی دیگر است.

گولان تأکید کرد، حمله به سوریه اقدامی تحریک‌آمیز است که رژیم صهیونیستی را به رویارویی با ترکیه نزدیک‌تر و شکاف میان تل‌آویو و متحدانش، از جمله آمریکا عمیق‌تر می‌کند.

وی ضمن انتقاد از نتانیاهو گفت، بار دیگر منافع سیاسی نخست‌وزیر بر امنیت اسرائیل حکمفرما شده و نظامیان بهای آن را خواهند پرداخت.

یائیر گولان، نتانیاهو را شخصیتی «افراطی و غیرقابل اعتماد» دانست و گفت نمی‌توان با چنین فردی یک راهبرد پایدار منطقه‌ای ایجاد کرد.

وی در پایان اظهار داشت اسرائیل به رهبری نیاز دارد که بداند چگونه از قدرت برای دستیابی به امنیت استفاده کند، نه اینکه جنگ دیگری برای بقای سیاسی خود ایجاد کند.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست
سایت توسعه برند

تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست

توسعه برند؛ ابوذر محمدی، مدیرعامل پله، در همایش پلتفرم‌های آنلاین طلا «زرآتی» با اشاره به تغییرات اقتصادی ایران، چهار بازیگر اصلی این بازار را مردم، نهادهای تصمیم‌ساز، بازار سنتی و بازار دیجیتال دانست و تأکید کرد تنظیم‌گری هوشمند می‌تواند بهترین مسیر برای افزایش رفاه، شفافیت و اعتماد در اقتصاد دیجیتال باشد.
 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی
سایت عصر خبر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان
 ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی
سایت تابناک

ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی

اکبر معززی با لحنی پر از حسرت و صمیمیت، از روزهای سخت تولید فیلم «ایران» به کارگردانی ناصر تقوایی می‌گوید. روزهایی که سینما با خون‌دل ساخته می‌شد؛ روزهای بدو...
 هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

درحالی برای 4 استان شمال و شمال شرق هشدار بارندگی صادر شده که همزمان بیشنه دمای جنوب به 46 درجه می‌رسد.
 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم
سایت اعتماد آنلاین

ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور …

بنت ادعا کرد: «اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد. حملهٔ نیابتی‌های ایران در داخل مرزهای اسرائیل، منجر به تلافی در داخل مرزهای ایران خواهد شد.»