قیمت طلا امروز




 سایت جهان نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۹

مردم رشت ۱۰۰ شب در میدان +تصاویر | جهان نیوز

مردم رشت در یکصدمین شب حضور در میدان با تاکید بر خونخواهی رهبرشهید و پیکار با دشمن، با پیکر مطهر شهید امنیت جواد جعفرزاده مداع کردند.
 مردم رشت ۱۰۰ شب در میدان +تصاویر | جهان نیوز



۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ / سایت سیتنا

گزارش تصویری سیتنا از نشست فنی ایرانسل درباره نحوه محاسبه مصرف اینترنت

به گزارش خبرنگار سیتنا، نشست فنی ایرانسل شامگاه سه‌شنبه ۲۷ مردادماه ۱۴۰۵، همزمان با آخرین روز مهلت تعیین‌شده از سوی وزیر ارتباطات برای شفاف‌سازی درباره نحوه محاسبه مصرف اینترنت، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان فنی این اپراتور و نمایندگان رسانه‌های کشور برگزار شد.

در این نشست، ایرانسل ضمن تشریح سازوکار محاسبه مصرف بسته‌های اینترنت، با انجام تست‌های عملی در مقابل خبرنگاران، میزان کسر حجم در ترافیک بین‌الملل، ترافیک داخلی و پیام‌رسان‌های داخلی را به‌صورت عملی به نمایش گذاشت. گزارش تصویری سیتنا از این نشست را ببینید:

عکاس: سهند بیژن‌نیا    


۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ / سایت سیتنا

گزارش تصویری سیتنا از نشست خبری پست بانک ایران

به گزارش خبرنگار سیتنا، حمید بنائیان، مدیرعامل پست بانک ایران، امروز چهارشنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵ در نشست خبری با اصحاب رسانه که در هتل ارم برگزار شد، به تشریح برنامه‌ها و سیاست‌های این بانک پرداخت. در این نشست، برنامه پست بانک برای افزایش سهم از بازار پول، توسعه بانکداری شرکتی، گسترش خدمات الکترونیکی و حمایت از اقتصاد دیجیتال تشریح شد.

مدیرعامل پست بانک ایران همچنین از هدف‌گذاری برای رساندن منابع بانک به ۳۴۰ همت و برنامه این بانک برای تبدیل شدن به یک بانک جامع با سرمایه ۹۰ همتی در افق سه‌ساله خبر داد.

گزارش تصویری سیتنا از این نشست را ببینید:

عکاس: سهند بیژن‌نیا


۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶ / سایت سیتنا

گزارش تصویری سیتنا از نشست تخصصی «ظرفیت‌های تنظیم‌گری در اقتصاد دیجیتال پساجنگ»

به گزارش خبرنگار سیتنا، نشست تخصصی «ظرفیت‌های تنظیم‌گری در اقتصاد دیجیتال پساجنگ» با محوریت بررسی چالش‌ها و فرصت‌های حقوقی اکوسیستم نوآوری، با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مرکز پژوهش‌ها، وزارت اقتصاد، وزارت ارتباطات و کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال، یکشنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵ در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد.

گزارش تصویری سیتنا از این نشست را ببینید:

عکاس: سهند بیژن‌نیا




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۵۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۵۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم
۵۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم

رئیس جهمور آمریکا لفاظی های جدیدی علیه کشورمان داشته است.

 فرصت نفتی برای ایران
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]