قیمت طلا امروز




 سایت جهان نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

آغاز مذاکرات چهارجانبه ایران، قطر، پاکستان و آمریکا در ژنو؛ پشت درهای بسته گفت‌وگو‌ها پس از اجرای شرط هیات ایرانی شروع شد توقف مذاکرات در اعتراض به تهدیدات ترامپ | جهان نیوز

گفت‌وگوهای بین مقامات ایران و آمریکا با حضور میانجی‌گران قطری و پاکستانی در سوئیس در حال برگزاری است.
 آغاز مذاکرات چهارجانبه ایران، قطر، پاکستان و آمریکا در ژنو؛ پشت درهای بسته گفت‌وگو‌ها پس از اجرای شرط هیات ایرانی شروع شد  توقف مذاکرات در اعتراض به تهدیدات ترامپ | جهان نیوز



۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

دست نوشته احساسی قالیباف در عراق و آرزوی شهادت

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دفتر یادبود عتبه حسینی(ع) نوشت: در قطعه‌ای از بهشت و محل ریخته شدن خون مطهرترین بندگان مجاهد راه حق و حقیقت، در فضای آکنده از عطر آسمانی ملائک، از دردانه اهل‌بیت (ع) طلب می‌کنم که آخرین برگ زندگی مرا با شهادت رقم بزند و به کاروان دوستان عزیزم که بسیار دلتنگ ایشان هستم و امام شهید انقلاب، مرا ملحق نماید. ان‌شاءالله.


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

حضور قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس

رئیس مجلس شورای اسلامی در سومین روز سفر هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به عراق٬ با حضور در قبرستان وادی السلام نجف٬ بر مزار مطهر شهید ابومهدی المهندس و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

قالیباف رو چهارشنبه و در بدو ورود به بغداد نیز با حضور در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به مقام این شهدا ادای احترام کرد.


۲ ساعت قبل / سایت آوش

قالیباف: مسیر مبارزه ایران و عراق با آمریکا و اسرائیل ادامه خواهد داشت

محمدباقر قالیباف امروز جمعه(۳۰ مردادماه) در سومین روز سفر هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران پس از حضور در قبرستان وادی السلام نجف و ادای احترام به شهدای مقاومت عراق، در گفت‌وگویی با بیان اینکه ابتدا از طرف رهبر انقلاب و ملت شریف ایران از همه ملت شجاع و مبارز عراق که با حضورشان در تشییع پیکر مطهر امام شهید ایران اسلامی، درخشیدند و این پیوند همیشگی را مستحکم‌تر کردند و افتخار بزرگی آفریدید، قدردانی‌ می‌کنم، گفت: در روز و ایامی که ملت ایران غمگین بودند، حزن و اندوه داشتند، این حضور معنی دار و شجاعانه ملت عراق در نجف و کربلا تسلی خاطر هموطنان شد.

وی با اشاره به ایام اربعین امام حسین(ع) به میزبانی کشور عراق، افزود: مثل همیشه در ایام اربعین حسینی، ملت حسینی و عاشورایی عراق میزبان میلیون‌ها زائر از ایران و دیگر کشورها بودند و خوش درخشیدید و خوب میهمان نوازی کردید.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: شما مردم عراق در مراسم اربعین همه ظرفیت‌های مادی و معنوی خود را پای زوار و راهپیمایان اربعین آوردید، به همه شما خدا قوت می‌گویم و انشاءالله که مورد قبول حضرت حق و سیدالشهدا(ع) باشد و از طرف همه ملت ایران از شما عزیزان، بزرگواران، عشایر و موکب‌ها تقدیر و تشکر می‌کنم.

آمریکا و اسرائیل بداند که وحدت بین ایران و عراق هرگز گسستنی نیست

قالیباف با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل بداند که وحدت بین امت اسلامی و به ویژه بین دو ملت ایران و عراق هرگز گسستنی نیست، اظهار کرد: چرا که این پیوند برخاسته از سنت‌های الهی و قرآن کریم، محبت و پیروی از اهل بیت، فرهنگ شهدا و عاشورا و مکتب امیرالمومنین(ع) است و برای این باور این ملت جان و خون داد و مبارزه کرد.

وی تاکید کرد: رزمندگان ایران و عراق آن روزی که به هم نیاز داشتند به مانند زمان توطئه آمریکا و اسرائیل در موضوع داعش، در کنار هم قرار گرفتند و در جنگ تجاوزکارانه اخیر هم، ملت عراق در جنگ رمضان به پا خواستند و نماد این مبارزه خون شهید ابومهدی و شهید حاج قاسم عزیز است که در این سرزمین در هم آمیخته شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عراق و ایران در مقابل استکبار خواهند ایستاد و همانگونه که پوزه آمریکا را در جنگ رمضان به زمین زدند و طعم تلخ شکست را به آنها چشاندند، این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت.

قالیباف با بیان اینکه ما امروز با همه وجودمان درک می‌کنیم که جبهه مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی از هر زمان دیگری زنده تر و در میدان تر است، افزود: ما بر این باوریم که امام کبیر و امام شهیدمان تشکیل دهنده جبهه مقاومت بود، مسیر سیدالشهدا را انتخاب کرد.

وی گفت: این ما هستیم که همراه امام و شهدا راه سنت‌های الهی را با برادری و اخوت در کنار یکایک ملت و مرجعیت و رهبر عزیز انقلاب به پیش می‌بریم. 




 سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!

 اتحادیه اروپا به ادعای حمله ایران به اهداف آمریکایی در اروپا واکنش نشان داد
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

اتحادیه اروپا به ادعای حمله ایران به اهداف آمریکایی در اروپا واکنش نشان داد

مهر : سخنگوی روابط خارجی کمیسیون اتحادیه اروپا با تأکید بر اینکه از دیدگاه این اتحادیه، راه‌حل پایدار برای مشکلات تنها از طریق دیپلماسی امکان‌پذیر است، گفت که تلاش‌های کشورهای منطقه برای میانجیگری را نیز ارج می‌نهد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 پزشکیان: جنگ باید در یک مقطع به پایان برسد، بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند جنگ را پایان دهیم
۳۹ دقیقه قبل / سایت اکوایران

پزشکیان: جنگ باید در یک مقطع به پایان برسد، بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند جنگ را پایان دهیم

رئیس جمهور با تاکید بر این که منکر کمبودها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند که آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

 تحریم‌های آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

تحریم‌های آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است

وزارت امور خارجه با محکومیت شدید تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا طی بیانیه‌ای تاکید کرد که سیاست فشار واشنگتن، پیشتر نیز آزموده و شکست خورده است و خللی در عزم...

 آخرین اخبار جنگ؛ جنگ اقتصادی جایگزین تنش نظامی؛ تقابل تهران و واشنگتن وارد فاز تازه شد
۶ ساعت قبل / سایت فرارو

آخرین اخبار جنگ؛ جنگ اقتصادی جایگزین تنش نظامی؛ تقابل تهران و واشنگتن وارد فاز تازه شد

در حالی که مذاکرات تهران و واشنگتن متوقف مانده و اختلاف‌ها بر سر تنگه هرمز همچنان حل نشده است، آمریکا تلاش می‌کند فشار بر اقتصاد ایران را از مسیر محدود کردن صادرات نفت، تجارت خارجی و همکاری کشورهای دیگر با تهران افزایش دهد. هم‌زمان، ایران هشدار داده که محاصره دریایی آمریکا را اقدامی تجاوزکارانه تلقی می‌کند و کشورهای منطقه نیز برای بازگرداندن امنیت کشتیرانی به هرمز به تکاپو افتاده‌اند. اکنون این پرسش در مرکز تحولات قرار دارد که آیا فشار اقتصادی می‌تواند جایگزین جنگ نظامی شود یا بن‌بست هرمز بار دیگر تنش‌ها را تشدید خواهد کرد.