قیمت طلا امروز




 سایت ایبنا / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

صف وام ازدواج از کمبود منابع ناشی می‌شود

ویدیو/ سید فرید موسوی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به طولانی شدن صف دریافت وام گفت: این مسئله محدودیت منابع در شبکه بانکی و فاصله بین حجم تقاضا و ظرفیت پرداخت را نشان می‌دهد.
 صف وام ازدواج از کمبود منابع ناشی می‌شود



 کارت ریالی گردشگری برای اتباع خارجی وارد شبکه بانکی شد
۲ ساعت قبل / سایت بنکر

کارت ریالی گردشگری برای اتباع خارجی وارد شبکه بانکی شد

دستورالعمل جدید ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری به منظور استفاده آسان اشخاص خارجی برای انجام امور درمانی، زیارتی، بررسی زمینه های سرمایه گذاری، بازرگانی و اشتغال به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ شد.



 فوری: بورس ۶ میلیونی شد
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

فوری: بورس ۶ میلیونی شد

شاخص بورس از مرز تاریخی ۶ میلیون واحد عبور کرد.

 مقاومت پزشکیان در مقابل عزل وزیر دروغگو/ آقای میدری آن همه پاورپوینت و ادعای نظریه پردازی این بود؟
۲۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

مقاومت پزشکیان در مقابل عزل وزیر دروغگو/ آقای میدری آن همه پاورپوینت و ادعای نظریه پردازی این بود؟

علی رغم همه فشار‌ها به مردم و توافقات با مجلس رئیس جمهور نسبت به تغییر وزیر رفاه مقاومت دارد، وی تلاش دارد تا با حفظ میدری به بهانه شرایط بحرانی از اصلاح کاب...

 وزیر صمت: تامین آب صنایع از خلیج فارس و دریای عمان دنبال می‌شود
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

وزیر صمت: تامین آب صنایع از خلیج فارس و دریای عمان دنبال می‌شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اقدامات صنایع برای کاهش فشار بر منابع طبیعی گفت: صنایع کشور در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تامین آب مورد نیاز از دریای عمان و خلیج فارس فعال شده‌اند تا ضمن تداوم تولید، فشار کمتری بر منابع زیستی و آبی کشور وارد شود.

 قیمت نفت به اوج یک ماهه صعود کرد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

قیمت نفت به اوج یک ماهه صعود کرد

قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی، تحت تاثیر عدم قطعیت ژئوپلیتیکی در خاورمیانه، افزایش یافت و دومین افزایش هفتگی متوالی را به ثبت رساند.

 دلار سوخت محرکه رشد بورس تهران
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

دلار سوخت محرکه رشد بورس تهران

رشد اخیر بورس تهران را نمی‌توان صرفاً با افزایش تقاضا یا بهبود انتظارات توضیح داد. یکی از مهم‌ترین متغیرهای پشت این حرکت، کاهش فاصله میان نرخ ارز بازار آزاد و نرخ ارزی است که شرکت‌های بورسی امکان فروش و تسعیر درآمدهای خود بر مبنای آن را دارند؛ شکافی که کاهش آن در مقاطع مختلف سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴، انتظارات سودآوری صنایع بزرگ و صادرات‌محور را تقویت کرد و به یکی از محرک‌های اصلی صعود بازار سهام تبدیل شد.

 قیمت تتر امروز
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 0.17 درصدی، به 188,845 (یکصد و هشتاد و هشت هزار و‌ هشتصد و چهل و پنج) تومان رسید.