قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

اعتراف افسر سابق آمریکا به تولید سلاح‌های تهاجمی در آزمایشگاه‌های زیستی واشنگتن در اوکراین

ایرنا/  افسر پیشین واحد اطلاعات نیروی دریایی آمریکا و تحلیلگر مسائل نظامی اعلام کرد آزمایشگاه‌های زیستی واشنگتن در اوکراین احتمالاً سلاح‌های تهاجمی تولید کرده‌اند. اسکات ریتر در گفت‌وگو با خبرگزاری تاس اعلام کرد: آزمایشگاه‌های زیستی آمریکا در اوکراین احتمالاً با انجام پژوهش‌های تهاجمی، کنوانسیون سلا
 اعتراف افسر سابق آمریکا به تولید سلاح‌های تهاجمی در آزمایشگاه‌های زیستی واشنگتن در اوکراین



۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ریابکوف: مسکو از مواضعش در قبال اوکراین عقب‌نشینی نمی‌کند - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مقامات مسکو همچنان برای گفت‌وگو با واشنگتن آمادگی دارند، ولی این مسئله به معنای عقب‌نشینی از مواضع اصولی خود در قبال مناقشه اوکراین نیست.

ریابکوف صبح امروز، جمعه، در مصاحبه با پایگاه خبری «نیوز.رو» در این باره توضیح داد: «مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا درباره ضرورت مطرح کردن ایده‌های جدید برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز سخن گفته و اگر منظور از «تلاش‌های» مورد اشاره آمریکایی‌ها همین است، ما آماده‌ایم آنها را بشنویم و همچنان برای گفت‌وگو با واشنگتن آماده‌ایم، البته این بدان معنا نیست که از مواضع اصولی خود عقب‌نشینی خواهیم کرد. به هر حال، زمان به زیان کی‌یف و اتحادیه اروپا پیش می‌رود و آنها ناچار خواهند بود این موضوع را در نظر بگیرند.» لاوروف: از آمریکا درباره نقش آنها در حملات به روسیه توضیح خواستیم لاوروف: روسیه توان نظامی لازم برای پایان دادن درگیری اوکراین را دارد ریابکوف:گفتگو با آمریکا درباره اوکراین قطع نشده است

این دیپلمات بلندپایه افزود: «طرف روسی آماده است هرگونه پیشنهاد و ایده معقولی که در راستای اهداف تعیین‌ شده از سوی رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین باشد و با واقعیت‌های شکل‌گرفته "در میدان نبرد" مطابقت داشته باشد، را شنیده و به بررسی آن بپردازد.»

معاون وزیر خارجه روسیه تأکید کرد: «ولی در این راستا، تلاش برای تحمیل خواسته‌های حداکثری اتحادیه اروپا و اوکراین یا خریدن زمان برای تسلیح مجدد نیروهای مسلح اوکراین کاملاً غیرقابل قبول است و بنا بر تعریف نمی‌تواند به حل‌وفصل پایدار کمک کند.»

ریابکوف گفت: «طرف آمریکایی در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ، برخلاف دولت بایدن، در مجموع آمادگی خود برای گفت‌وگوی سازنده و درک مواضع روسیه را نشان داده است. در مرحله کنونی، مهم‌ترین مسئله این است که واشنگتن تا چه اندازه قادر است بر تصمیم‌های مقامات کی‌یف و حامیان اروپایی آن تأثیر بگذارد، طرف‌هایی که همچنان در رؤیای تحمیل شکست راهبردی بر روسیه بسر می‌برند.»

وی همچنین یادآور شد که روسیه و آمریکا به‌طور منظم و فعال به همکاری دوجانبه ادامه می‌دهند و افزود: «همکاری فعال با طرف آمریکایی از طریق ارتباط دولت‌ها و همچنین سرویس‌های ویژه ادامه دارد. نمایندگی دیپلماتیک روسیه در واشنگتن نیز تماس‌های نزدیک خود را با مقامات آمریکایی حفظ کرده است.»

انتهای پیام/  


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مقامات مسکو همچنان در انتظار ارائه توضیحات واشنگتن و آنکارا درباره احتمال ارسال تسلیحات به اوکراین هستند.

این دیپلمات در یک نشست خبری با یادآوری اینکه اطلاعات منتشره در اینترنت مبنی بر اینکه ممکن است محموله بزرگی از تسلیحات و مهمات ساخت آمریکا که اکنون در اختیار ترکیه قرار دارد، به اوکراین منتقل شود، بر اسنادی استوار بود که کنگره آمریکا منتشر کرده بود، گفت: «در همین ارتباط، وزارت امور خارجه روسیه از مقامات آمریکایی و ترکیه‌ای درباره این موضوع توضیح خواسته و ما همچنان در انتظار پاسخ واشنگتن و آنکارا هستیم و امیدواریم آن را دریافت کنیم.» روسیه: به حملات تروریستی اوکراین پاسخی قاطع خواهیم داد کرملین: تعلیق درگیری با اوکراین در امتداد خط تماس جبهه غیرممکن است کاخ سفید: توان دفاعی آمریکا بر ارسال تسلیحات به اوکراین اولویت دارد

زاخارووا افزود که مسکو با توجه به تأثیر این وضعیت بر دورنمای حل‌وفصل مناقشه اوکراین، در انتظار واکنش طرف‌ها است. این در حالی است که دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه پیشتر اعلام کرد که درباره درخواست مسکو در خصوص برنامه‌های احتمالی آنکارا برای ارسال تسلیحات به کی‌یف اطلاعاتی در اختیار ندارد. این دفتر به پرسش‌های تکمیلی درباره موضع آنکارا در این زمینه نیز پاسخی نداد.

روسیه به اقدام فنلاند در ارسال تسلیحات به کی‌یف پاسخ مناسب خواهد داد

 سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که این کشور به اقدامات خصمانه فنلاند در قالب ارسال تسلیحات نظامی به اوکراین پاسخ  مناسب خواهد داد. او تأکید کرد: «تسلیحات فنلاندی به محض عبور از مرز اوکراین، به‌طور خودکار به هدفی مشروع برای نیروهای مسلح روسیه تبدیل می‌شوند. هیچ اقدام خصمانه‌ای از سوی هلسینکی بی‌پاسخ نخواهد ماند. واکنشی سنجیده و اجتناب‌ناپذیر که کاملاً مطابق با منافع ملی ما خواهد بود.»

ماریا زاخارووا  یادآور شد که فنلاند از سال 2022 تاکنون حجم بی‌سابقه‌ای از کمک‌های مالی و مادی به اوکراین به ارزش حدود 4.5 میلیارد یورو ارائه کرده  و هدف هلسینکی وارد کردن حداکثر خسارت به روسیه در میدان نبرد، تحقق به‌اصطلاح شکست راهبردی بر کشور ماست. 

 روز پنجشنبه گزارش شد که شرکت فنلاندی «اینوکاس» قصد دارد در این کشور ظرفیت‌هایی برای تولید پهپادهای مورد نیاز نیروهای مسلح اوکراین ایجاد کند. یانه کوستامو، رئیس این شرکت اعلام کرد که این مشارکت با هدف گسترش تولید سامانه‌های بدون سرنشین در فنلاند و افزایش حجم تجهیزات ارسالی به اوکراین انجام می‌شود.

روسیه تنها ضامن حاکمیت اوکراین است

ماریا زاخارووا اعلام کرد که به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند. این دیپلمات در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران گفت: «تنها ضامن حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین، روسیه بوده و فقط روسیه می‌تواند باشد و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه بارها بر این موضوع تأکید کرده است.»

او با اشاره به اینکه کشورهای غربی علاقه‌ای ندارند اوکراین کشوری مستقل و شکوفا باشد، زیرا چنین وضعیتی هیچ منفعتی برای اتحادیه اروپا ندارد، افزود: «با توجه به مسیری که غرب طی سال‌های اخیر در پیش گرفته است، منظورم غرب است، اصولاً حتی وجود اوکراین به‌عنوان یک کشور هم برای آن ضروری نیست. علاقه غرب به اوکراین صرفاً ماهیتی منفعت‌طلبانه دارد.»

انگیزه واقعی واشنگتن از کاهش رزمایش‌ها با سئول جای سئوال دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اشاره کرد که فقط نمایندگان دولت آمریکا می‌توانند درباره انگیزه تصمیم کاخ سفید برای کاهش مقیاس رزمایش‌های نظامی مشترک با کره جنوبی توضیح کاملی ارائه دهند.

پیشتر دونالد ترامپ به پیت هگست، رئیس پنتاگون دستور داده بود مقیاس رزمایش‌های نظامی مشترک با جمهوری کره را کاهش دهد، زیرا به گفته او، این رزمایش‌ها «پیامی خصمانه» به کره شمالی ارسال می‌کنند. زاخارووا در پاسخ به سئوال خبرنگاران درباره انگیزه این اقدام، یادآور شد: «بهتر است خبرنگار «برای دریافت توضیحات، برای مثال به سفارت آمریکا یا مقام‌های رسمی آمریکایی مراجعه کند تا آنها انگیزه این تصمیم را بیان کنند.» واکنش تند کره جنوبی به ترامپ؛ سئول بر استقلال نظامی تأکید کرد

این دیپلمات با اشاره به اینکه کشورهای مستقل می‌توانند خود پارامترهای رزمایش‌های مشترک را تعیین کنند، گفت: «مهم این است که این رزمایش‌ها با موازین حقوق بین‌الملل مطابقت داشته باشند، تهدیدی ایجاد نکنند، ماهیت تهاجمی نداشته باشند و غیره.»

زاخارووا ادامه داد: «البته یک مؤلفه دیگر هم وجود دارد که احتمالاً مستقیماً به ما مربوط می‌شود. ما نیز بخشی از منطقه آسیا ـ اقیانوسیه هستیم و بارها توجه را به این موضوع جلب کرده‌ایم که رزمایش‌های تهاجمی که هدف آنها مقابله با تهدیدهای مشترک مانند چالش‌های جدید، تروریسم، دزدی دریایی یا مقابله با بلایای طبیعی نیست، اوضاع را بی‌ثبات می‌کنند و نه‌تنها به تقویت امنیت کمک نمی‌کنند، بلکه برعکس آن را تضعیف می‌کنند. بنابراین از هر اقدامی که با هدف کاهش ظرفیت درگیری و کاهش خطر وارد شدن آسیب به امنیت منطقه انجا شود، فقط می‌توان استقبال کرد. ولی اینکه انگیزه این اقدامات چیست، برای دریافت پاسخ به این پرسش باید به طرف آمریکایی مراجعه کنید.»

انتهای پیام/  


۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

ایران آنلاین:

  روزنامه‌های آمریکایی گزارش دادند که وهاب، سناتور ایالت کالیفرنیا، بر اساس تخمین‌های دفتر مرکزی میز تصمیم‌گیری، در انتخابات ویژه برای پر کردن باقیمانده دوره نماینده سابق، اریک سوئل، پیروز شد. این انتخابات ویژه پس از استعفای اریک سوئل در ماه آوریل در بحبوحه ادعاهای آزار جنسی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، وهاب یک ستاره در حال ظهور در جناح مترقی حزب دموکرات محسوب می‌شود و پیروزی او علیرغم کمپین هزینه‌های هنگفتی که با هدف جلوگیری از رسیدن او به کنگره انجام شد، حاصل گردید.

عایشه وهاب پس از پیروزی در انتخابات ویژه در کالیفرنیا، اولین سیاستمدار افغان تبار است که به کنگره ایالات متحده راه یافت.

به گزارش هیل، کمیته امور عمومی آمریکا و اسرائیل (آیپک) از جمله برجسته‌ترین بازیگران درگیر در این رقابت بود که بازوی سیاسی آن، پروژه دموکراسی متحد، تقریباً ۲.۵ میلیون دلار برای حمایت از هرناندز و حمله به وهاب هزینه کرد، علاوه بر این، گروه‌های دیگری نیز مبالغ مشابهی را هزینه کردند.

مواضع دو نامزد در مورد جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به محور اصلی مبارزات انتخاباتی تبدیل شد.

وهاب وقایع غزه را «نسل کشی» توصیف و با ارائه کمک‌های بی‌قید و شرط ایالات متحده به اسرائیل مخالفت کرد و خواستار تغییر سیاست ایالات متحده در قبال جنگ شد.

در مقابل، هرناندز از توصیف وقایع غزه به عنوان «نسل کشی» خودداری کرد و اظهار داشت که اسرائیل حق دفاع از خود را دارد، اما اذعان کرد که تخریب در نوار غزه «بیش از حد بزرگ» بوده است.

مواضع وهاب به وضوح نشان دهنده همسویی او با جناح مترقی حزب دموکرات است که به طور فزاینده‌ای از حمایت بی‌قید و شرط ایالات متحده از اسرائیل، به ویژه با توجه به هزینه‌های انسانی و تخریب گسترده در نوار غزه، انتقاد کرده است.

پیروزی او به ویژه به دلیل بودجه قابل توجهی که توسط گروه‌های طرفدار اسرائیل به این رقابت سرازیر شده است، اهمیت دارد و این نتیجه را به یک شکست سیاسی برای آیپک در یک حوزه انتخابیه دموکرات تبدیل می‌کند که به طور سنتی پناهگاه امنی برای این حزب محسوب می‌شود.

وهاب و هرناندز همچنین به طور جداگانه برای یک دوره کامل دو ساله در حوزه انتخابیه چهاردهم کنگره، که شامل بخش‌هایی از شهرستان آلامدا می‌شود، رقابت می‌کنند و نتایج انتخابات ویژه را به شاخصی حیاتی برای جهت‌گیری رقابت‌های آینده تبدیل می‌کنند.

به گفته ناظران، پیروزی وهاب نشان دهنده افزایش مداوم نامزدهای مترقی در حزب دموکرات است، به ویژه کسانی که موضع تندتری در مورد جنگ غزه دارند و با حمایت بی‌قید و شرط ایالات متحده از اسرائیل مخالفند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آناتولی، او پس از پیروزی گفت: «من برای منطقه‌ای که در آن بزرگ شده‌ام مبارزه خواهم کرد. از پرورشگاه تا کنگره، این سفر نشان می‌دهد که رویای آمریکایی واقعی است.»

وهاب تا ژانویه نماینده حوزه انتخابیه چهاردهم کالیفرنیا خواهد بود.

انتهای پیام/




 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

معاون وزیر خارجه اورگوئه اعلام کرد اگر نخست وزیر اسرائیل به اورگوئه سفر کند او را حتما بازداشت می‌کنیم.

 پیام پنهان تهدید‌های ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

پیام پنهان تهدید‌های ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته اینکه دونالد ترامپ تهدید کرده که دنبال افزایش تحریم‌ها علیه ایران است حاوی یک پیام پنهان است.

 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

بنیان‌گذار گروه «اورگرند» چین که زمانی ثروتمندترین مرد آسیا بود، روز پنجشنبه از سوی دادگاهی در چین به حبس ابد محکوم شد؛ پنج سال پس از آنکه فروپاشی این شرکت، اقتصاد و بازارهای مالی چین را تحت تاثیر قرار داد.