قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

گل دوم آلمان به پاراگوئه توسط جاناتان تاه که مردوداعلام شد

آخرین خبر/گل دوم آلمان به پاراگوئه توسط جاناتان تاه در دقیقه 103 که مردوداعلام شد ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید
 گل دوم آلمان به پاراگوئه توسط جاناتان تاه که مردوداعلام شد



۳ ساعت قبل / سایت مشرق

در نبرد استالینگراد ترامپ قرار داریم

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی کاوش مدیا اظهارات کارشناسان ژاپنی، سیکو میماکی، استاد دانشگاه و میتسوگوسایتو، دیپلمات ارشد ژاپنی را منتشر کرد که معتقد است:

آمریکا هر چه در چنته داشت در مقابل ایران رو کرد، اما دچار اتمام گزینه‌های عملیاتی شد و دیگر توان پیشروی ندارد. من این وضعیت را "نبرد استالینگرادِ ترامپ" می‌نامم...

پس از آن نبرد، ارتش آلمان رسماً مجبور شد کاملاً در موضع پدافندی و انفعالی قرار گیرد و در مقابل، اتحاد جماهیر شوروی شروع به پیشروی کرد...

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حمایت آلمان از لهستان در تقویت استحکامات مرزی با کالینینگراد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی، ارتش لهستان با کمک ارتش آلمان در حال تقویت مرز با کالینینگراد است. استقرار سربازان آلمانی قرار است تا ماه اکتبر ادامه یابد.

این مرز همچنین مرز شرقی ناتو است. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده قرار است این مرز تقویت شود و سربازان آلمانی در این تلاش کمک می‌کنند.

از ماه ژوئیه، حدود 40 سرباز از نیروهای مسلح آلمان، بخشی از یک دسته مهندسی ماشین‌آلات تقویت‌شده، در شمال شرقی لهستان مستقر شده‌اند. آنها به همراه ارتش لهستان، یک خندق ضد تانک ساخته و موانع تانک ایجاد کرده‌اند. قرار است این استقرار تا پایان اکتبر ادامه داشته باشد. تمرکز نظامی غیرمعمول ناتو در نزدیکی کالینینگراد

به گفته دونالد توسک، نخست وزیر لهستان، این کشور در امتداد مرز شرقی خود «امن‌تر از همیشه» است. وی تاکید کرد: این عضو اتحادیه اروپا و ناتو یکی از حامیان اصلی اوکراین است که مورد حمله روسیه قرار دارد و همچنین خود را در معرض تهدید مسکو می‌بیند. به همین دلیل میلیاردها دلار در به اصطلاح «سپر شرقی»، یک خط دفاعی مستحکم در امتداد بخش‌هایی از مرز شرقی خود، سرمایه‌گذاری می‌کند.

وزارت دفاع لهستان قصد دارد تا پایان امسال تقریباً 250 کیلومتر از مرزهای شرقی و شمالی خود را ایمن کند. این پروژه شامل استحکامات بتنی، سیستم‌های نظارتی الکترونیکی و انبارهایی برای تجهیزات مهندسی است. اتحادیه اروپا هم از طریق برنامه دفاعی SAFE خود در تأمین مالی این پروژه مشارکت می‌کند.

لهستان در فوریه 2026 از معاهده بین‌المللی ممنوعیت مین‌های زمینی خارج شد، معاهده‌ای که روسیه، مانند ایالات متحده، هرگز آن را امضا نکرد.

لهستان در سال 2012 کنوانسیون اتاوا را تصویب کرده و ذخایر مین‌های زمینی خود را نابود کرده بود. پس از آغاز حمله روسیه به اوکراین، این کشور سال گذشته - به همراه فنلاند، استونی، لتونی، لیتوانی و اوکراین - خروج خود را از این معاهده اعلام کرد. به گفته تاسک لهستان به زودی قادر خواهد بود ظرف 48 ساعت مرز خود با کالینینگراد را مین‌گذاری کند.

در طول چهار سال جنگ روسیه علیه اوکراین، احساس تهدید در لهستان تشدید شده است. این کشور مرز 232 کیلومتری با کالینینگراد، منطقه برون‌بومی روسیه، دارد. لهستان همچنین مرز 418 کیلومتری با بلاروس ، متحد مسکو، دارد.

رسانه‌های آمریکایی اخیراً اطلاعات جدیدی را گزارش کردند که نشان می‌دهد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، ممکن است در چند سال آینده با حمله‌ای محدود به یکی از کشورهای عضو ناتو، عزم این سازمان را بیازماید.

سناریوهای احتمالی از یک حمله سایبری تا نفوذ در مقیاس کوچک سربازان با یونیفرم‌های بدون نشان به یک کشور ناتو را شامل می‌شود. لهستان و کشورهای حوزه بالتیک لیتوانی، لتونی و استونی محتمل‌ترین اهداف چنین حمله بالقوه‌ای در نظر گرفته می‌شوند.

انتهای پیام/  


۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱

دیدارنیوز: بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل خواستار توقف پروژه شهرک‌سازی ای۱ شدند.

به نقل از بی بی سی، رهبران بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، نروژ و هلند در یک بیانیه مشترک با تاکید دوباره بر «راه حل دو کشوری»، تصمیم دولت اسرائیل برای انتشار مناقصه‌های ساخت و ساز مربوط به پروژه شهرک سازی معروف به ای۱ را «غیرقابل قبول» خواندند و از شرکت‌های ساختمانی خواستند در این مناقصه‌ها شرکت نکنند.

این کشور‌ها در این بیانیه به شرکت‌هایی که قصد دارند در این پروژه مشارکت کنند، هشدار دادند که ممکن است درگیر «مساله نقض جدی حقوق بین‌الملل» شوند.

در این بیانیه که روز پنجشنبه منتشر شد، آمده: «جامعه بین‌الملل مدت‌هاست با گسترش این شهرک‌سازی مخالفت کرده و نگرانی‌های عمیق خود را، هم به‌صورت خصوصی و هم علنی، ابراز کرده است.»

کشور‌های صادر کننده بیانیه احداث این شهرک را باعث «شکاف در کرانه باختری» دانست و از دولت اسرائیل خواستند که «فوراً از این طرح‌ها عقب‌نشینی کند و به گسترش شهرک‌ها در کرانه باختری پایان دهد: «این اقدامات نه‌تنها ما را از صلح دورتر می‌کند، بلکه جایگاه بین‌المللی اسرائیل را نیز بیش از پیش تضعیف خواهد کرد.»

توسعه طرح ای۱ مدت‌هاست به عنوان مانعی جدی در برابر تشکیل کشور مستقل فلسطین مطرح بوده است. دلیل این امر موقعیت استراتژیک منطقه ای۱ است: این منطقه بخش‌های جنوبی بیت‌المقدس را از مناطق شمالی آن جدا می‌کند و مانع شکل‌گیری یک پیوستگی شهری فلسطینی میان رام‌الله، بیت‌المقدس شرقی و بیت‌لحم خواهد شد.




 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

معاون وزیر خارجه اورگوئه اعلام کرد اگر نخست وزیر اسرائیل به اورگوئه سفر کند او را حتما بازداشت می‌کنیم.

 پیام پنهان تهدید‌های ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

پیام پنهان تهدید‌های ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته اینکه دونالد ترامپ تهدید کرده که دنبال افزایش تحریم‌ها علیه ایران است حاوی یک پیام پنهان است.

 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

بنیان‌گذار گروه «اورگرند» چین که زمانی ثروتمندترین مرد آسیا بود، روز پنجشنبه از سوی دادگاهی در چین به حبس ابد محکوم شد؛ پنج سال پس از آنکه فروپاشی این شرکت، اقتصاد و بازارهای مالی چین را تحت تاثیر قرار داد.