قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۹

کانال اسرائیلی آی۲۴: نتانیاهو به کابینه امنیتی هشدار داد که ممکن است به تنهایی با ایران روبرو شود

خبرآنلاین/ کانال اسرائیلی آی۲۴ نوشت: بنیامین نتانیاهو به کابینه امنیتی هشدار داد که اسرائیل ممکن است مجبور شود به تنهایی و بدون حمایت ایالات متحده با ایران روبرو شود. ممکن است به وضعیتی برسیم که مجبور شویم به تنهایی و بدون حمایت آمریکا با ایران مقابله کنیم، با تمام هزینه‌های مهمات و انزوای بین‌الملل
 کانال اسرائیلی آی۲۴: نتانیاهو به کابینه امنیتی هشدار داد که ممکن است به تنهایی با ایران روبرو شود



۴۶ دقیقه قبل / سایت کولاک

حضور وزیر آموزش و پرورش در همایش امین ایران - مجله اینترنتی کولاک

وزیر آموزش و پرورش در همایش «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی برگزار شد، حضور یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش، عصر امروز با حضور در این آیین فرهنگی و ملی، در برنامه گرامیداشت چهلمین روز شهادت رهبر شهید انقلاب شرکت کرد.

این همایش با حضور جمعی از مسئولان عالی‌رتبه کشوری، مدیران و چهره‌های فرهنگی و اجرایی برگزار شد و سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از جمله مهمانان این مراسم بود.

همایش امین ایران با محوریت گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب و تبیین ابعاد شخصیتی، فکری و فرهنگی ایشان برگزار شد و جمعی از مسئولان، اندیشمندان و فعالان حوزه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی در آن حضور داشتند

حضور وزیر آموزش و پرورش در این مراسم، در راستای پاسداشت مقام و جایگاه شهدای انقلاب اسلامی و تأکید بر ضرورت تبیین سیره و اندیشه شهیدان برای نسل جدید و جامعه دانش‌آموزی کشور صورت گرفت. پیوند کوتاه کپی شد!


۱ ساعت قبل / سایت آوش

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

سرلشکر علی عبداللهی، رئیس ستادکل نیروهای مسلح، در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی آورده است: سی و یکم مردادماه، روز صنعت دفاعی، تجلیگاه شکوه قدرت بومی و بازدارنده ایران مقتدر در برابر تحریم‌های ظالمانه و صف‌بندی استکبار کودک کش است. این روز، یادآور مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر جهادگران، متخصصان و کارکنان مؤمن وزارت دفاع، به ویژه شهدای والامقامی است که با اتکا به ایمان و دانش، بازدارندگی دفاعی کشور را به اوج بالندگی رسانده‌اند.

وی تاکید کرد: صنعت دفاعی به عنوان رکنی بی‌بدیل از «قدرت ملی»، نقشی محوری در تحکیم امنیت و عزت ایران اسلامی دارد. آنچه در سال‌های اخیر در این وزارتخانه رقم خورده، فراتر از تولید تجهیزات نظامی، یک «انقلاب صنعتی دفاعی بازدارنده» است؛ تحولی راهبردی که طراحی، مدیریت فناوری، اقتصاد دفاع، زنجیره دانش‌بنیان و الگوی تولید هوشمند و تضمین گر موفقیت میدان ، را دربرگرفته و پاسخی هوشمندانه به پیچیدگی‌های جنگ‌های امروز و آینده محسوب می‌شود.

در پیام رئیس ستادکل نیروهای مسلح آمده است: بی‌گمان، این بالندگی شکوهمند مرهون خلق باور و اراده خوداتکایی توسط معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره)، و هدایت‌های حکیمانه امام شهید انقلاب ( قدس سره الشریف) است که با ترسیم افق‌های قدرت بازدارنده و تأکید بر خودکفایی علمی، زمینه‌ساز ظهور ظرفیت‌های عظیم دفاعی و تهاجمی در حوزه نظامی کشور شدند و امروز ثمره آن در عرصه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و در میدان دفاع مقدس دوم و سوم برابر جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی ؛ آشکارا عزت‌آفریده است.

سرلشکرعبداللهی تصریح کرد: اینجانب با گرامیداشت یاد، نام و مجاهدت‌های شهدای حوزه صنعت دفاعی کشور، به ویژه شهیدان والامقام نصیرزاده، فخری‌زاده و نامجو، تأکید می‌کنم : نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

وی در پایان پیام خود خطاب به سردار سید مجید ابن‌الرضا ، نوشت: فرارسیدن این روز فرخنده را به جنابعالی و آحاد مسئولان ، متخصصان و کارکنان غیور وزارت دفاع تبریک گفته و توفیق روزافزون همگان را در سایه عنایات سرورمان حضرت ولیعصر (عج) و رهنمودهای مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی ) از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.


۲ ساعت قبل / سایت کولاک

حضور قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس و تشکر از مردم عراق + فیلم - مجله اینترنتی کولاک

قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس گفت: حضور معنادار مردم عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان تسلی خاطر ایرانیان بود.

دریافت

24 MB

پیوند کوتاه کپی شد!




 عراق وارد مرحله‌ای جدید پس از خروج آمریکا می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

عراق وارد مرحله‌ای جدید پس از خروج آمریکا می‌شود

رئیس سازمان حشد الشعبی عراق، با تأکید بر اینکه این نهاد از دستورات فرمانده کل نیرو‌های مسلح تبعیت می‌کند، گفت: عراق پس از خروج نیرو‌های آمریکایی وارد مرحله ج...

 «صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت
۵۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

«صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶ شهریور به رادیو بازمی‌گردد.

 لیباف: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

لیباف: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگر امنیت برقرار شود اما تداوم آن با اقتصاد پیش نرود، پایدار نخواهد بود.

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۱۲ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 تصاویر / حضور قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / حضور قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس

محمدباقر قالیباف در ادامه برنامه های سفرش به عراق بر مزار شهید ابومهدی المهندس حضور یافت.

 تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...