قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۸

جمع‌بندی نتایج آزادکاران ایرانی در مغولستان

ورزش 3/پایان کار تیم ملی کشتی آزاد ایران در مسابقات رتبه بندی اتحادیه جهانی کشتی ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید بازار
 جمع‌بندی نتایج آزادکاران ایرانی در مغولستان



۸ ساعت قبل / سایت آوش

بعد از خاطری، شمسی‌پور هم به آمریکایی باخت

در روز اول مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان در براتیسلاوای اسلواکی که در ۲ وزن ۶۱ و ۸۶ کیلوگرم برگزار می‌شود، بعد از آنکه اهورا خاطری دور اول ۱۵-۴ مغلوب سیدل آمریکایی شد، دومین نماینده ایران هم در مرحله یک چهارم نهایی به حریف آمریکایی باخت و حالا هر دو کشتی‌گیر ایران باید منتظر فینالیست شدن حریفی بمانند که با آنها در رقابت تیمی هستیم.

ابوالفضل شمسی‌پور بعد از شکست ۱۲-صفر تاراسوف از استونی و ۱۰-صفر نیک‌شِرر سوئیسی، با نتیجه ۴-۴ به جیمز سینکلر آمریکایی باخت. اگر سیدل و سینکلر عصر امروز به فینال اوزان ۶۱ و ۸۶ کیلوگرم راه پیدا کنند، آن وقت خاطری و شمسی‌پور هم به شانس مجدد خواهند رفت.

 




 [کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

[کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

در رواق دارالذکر، گاهی زائرینی را می‌بینی که پس از زیارت، چند قدمی از مسیر معمول خود فاصله می‌گیرند و به سوی آرامگاه قائد شهید می‌آیند.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 بارسلونا و مساله ریاست!

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد