قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۵

آمریکا هشدارهای سفر به غرب آسیا را تمدید کرد

ایسنا/ وزارت امور خارجه ایالات متحده روز پنج‌شنبه هشدار خود درباره وضعیت «ناپایدار امنیتی» در غرب آسیا را تمدید کرد و از شهروندان آمریکایی خواست با توجه به ادامه تنش‌های منطقه‌ای احتیاط کنند. به گزارش ایسنا، دفتر امور کنسولی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: «به دلیل تنش‌های بالا در منطقه، وضعیت امنیتی
 آمریکا هشدارهای سفر به غرب آسیا را تمدید کرد



۲ دقیقه قبل / سایت روزنو

پایان ماموریت ۹ ماهه ناو آبراهام لینکلن؟

در حساب کاربری سنتکام با انتشار تصویری نوشت: ملوانان آمریکایی در تاریخ ۲۰ اوت (امروز)، همزمان با عبور ناو هواپیمابر جورج واشنگتن از دریای عرب، بر روی عرشه آن فعالیت می‌کنند.

گروه ضربت ناو هواپیمابر جورج واشنگتن از دیروز که وارد حیطه فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه شد، طبق برنامه مشغول به فعالیت است.

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن هفته گذشته ویتنام را ترک کرد و برای جایگزینی ناو آبراهام لینکلن به سمت خاورمیانه حرکت کرد.

معمولا میان ماموریت ناو‌های هواپیمابر در زمان جابه‌جایی، مدتی هم‌پوشانی وجود دارد؛ بنابراین ممکن است چند هفته دیگر طول بکشد تا ناو لینکلن پس از ۹ ماه استقرار به بندر اصلی خود در سن‌دیگو بازگردد.

حرکت "جورج واشنگتن" موجب شده تا برای نخستین بار از سال ۲۰۲۴، حضور آمریکا در منطقه هند و اقیانوس آرام، از جمله در اطراف چین، دچار خلأ شود.   منبع: ایرنا


۸ ساعت قبل / سایت برترینها

واکنش شقایق نوروزی به بمباران شبکه برق در جنگ اخیر

برترین‌ها: شقایق نوروزی، بازیگر سابق سینما و فعال ضد جنگ، در واکنش به انتشار گزارشی درباره اصابت بیش از ۲ هزار نقطه از شبکه برق ایران در جریان جنگ ۴۰ روزه، با انتشار ویدیویی به تهدیدهای اخیر آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

او در این ویدیو با اشاره به تهدیدهایی که این روزها از سوی آمریکا مطرح می‌شود، گفت: «چیزهایی که [آمریکا] همین الان داره با اونها ما رو تهدید می‌کنه، قبلاً انجام داده، ولی به نتیجه نرسیده.»

 


۹ ساعت قبل / سایت خبرفوری

اعتراض زنان کارمند به اجبار درخصوص پوشیدن دامن؛ یا شلوار بلند یا مینی ژوپ!/ عکس

اطلاعات در خبری دیگر از کمبود ۲۰ میلیون متر فضای سبز در پایتخت خبر داده و با چاپ عکسی در گوشه بالایی چپ روزنامه از دیدار شاه و فرح پهلوی از مجموعه ورزشی آریامهر خبر داده است.

تیتر دیگر روزنامه هم به اجرا شدن بیمه درمانی بازنشستگان از ماه آینده اختصاص دارد‌.

خانم های کارمند: یا شلوار یا مینی ژوپ! این خبر که در صفحه چهارم شماره امروز روزنامه چاپ‌ شده سوژه امروز " روزنامه گردی دیدبان تاریخ" ماست که ببینیم ماجرا از چه قرار است؛

موج شلوار پوشی بین خانم های کارمند دولت بالا گرفته است. بیشتر خانم های کارمند پوشیدن شلوار را بر دامن ترجیح می دهند‌‌‌. در این بین برخی از سازمان‌های دولتی نیز طی بخشنامه‌ای از خانم های کارمند خود خواسته اند که از دامن به جای شلوار استفاه کنند.

اولین بخشنامه را در این زمینه سازمان جلب سیاحان صادر کرده است. در این بخشنامه تاکید شده که کلیه زنان کارمند در اوقات اداری نباید از شلوار بلند استفاده کنند هر چند انگیزه این دستورالعمل معلوم نیست اما همین موضوع بحث جدیدی را بین خانم های کارمند برانگیخته است.

یکی از خانم های کارمند سازمان جلب سیاحان امروز به خبرنگار ما گفت که شعار خانم‌های کارمند این است؛ یا شلوار یا مینی ژوپ!

در تماسی که خبرنگاران ما با گروهی از خانمهای کارمند گرفته اند این نکته روشن شده که بیشتر خانمهای ۳۵ تا ۵۰ ساله از طرفداران سرسخت این بخشنامه اند‌. در حالیکه جوان‌ها - با برخورداری از اندام موزون - شلوار پوشیدن را ترجیح می دهند. این گروه نیز اظهارنظر می کنند یا شلوار یا مینی ژوپ!

نظیر این بخشنامه چند سال پیش در وزارت کشاورزی برای آقایان صادر شد‌‌‌‌. در این بخشنامه آمده بود که کارمندان مرد فقط در تابستان می توانند بدون کت و کراوات در محل کار خود حاضر شوند. اما برخی از سازمان‌های سختگیر موافقت نکردند که کارمندانشان بدون کت و کراوات در اداره حضور یابند. 




 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به 20 میلیون و 326 هزار و 500 تومان رسید.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد