قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

توهین ترامپ به رئیس‌جمهور ایران: مواظب حرف زدنت باش!

اعتماد/ ترامپ در واکنش به حرف‌های پزشکیان که گفته بود «ما از حق خود برای غنی‌سازی کوتاه نخواهیم آمد» گفت: بهتر است مواظب حرف‌هایش باشد. بهتر است خود را اصلاح کند، وگرنه ما بقیه کشور را تصاحب خواهیم کرد!. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله بازار
 توهین ترامپ به رئیس‌جمهور ایران: مواظب حرف زدنت باش!



۷ ساعت قبل / سایت روزنو

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

همشهری‌آنلاین: سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.

چین به تازه‌ترین اقدام خصمانه آمریکا علیه ایران و اعلام تشدید جنگ اقتصادی واشنگتن علیه تهران از سوی ترامپ واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار به حل مسئله کمکی نخواهد کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بامداد امروز در تازه ترین اظهار نظر علیه ایران مدعی شد که ویرانگرترین عملیات اقتصادی علیه ایران را اعلام کرده و این اقدام تاکنون علیه هیچ کشوری اتخاذ نشده است.

وی که تاکنون هیچ یک از طرح هایش برای تسلیم ایران کارساز نبوده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوایی بی‌سابقه علیه ایران خواهد بود.

ترامپ برای توجیه ناکامی خود در عملیات نظامی و نیز محاصره دریایی ظالمانه علیه ایران مدعی شد که این اقدامات تاریخی، حرکت ایران را فلج خواهد کرد و توانایی این کشور برای گسترش تروریسم در سراسر جهان را از بین خواهد برد.

 


۲ ساعت قبل / سایت آوش

روسیه: در مذاکره ایران با آمریکا دخالت نمی‌کنیم

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

«واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد. و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد.

در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامدهای آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید.

واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعاهای ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل گفت‌وگو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!


۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

فعالیت روبوتاکسی‌های تسلا بدون نظارت شد!

به نظر می‌رسد تسلا بالاخره به ناوگان روبوتاکسی خود در آستین اجازه داده است که کاملاً بدون راننده حرکت کنند. اکنون همه وسایل نقلیه رباتیک تسلا در این شهر به صورت کاملا خودران کار می‌کنند.

این اتفاق ماه‌ها پس از آن رخ می‌دهد که ایلان ماسک اعلام کرده بود که آنها بدون نظارت انسانی در ناوگان خود شروع به کار کرده‌اند. وی همچنین گفته بود که کل این ناوگان تا پایان سال ۲۰۲۵ رانندگان ایمنی را حذف خواهد کرد.

این خبر از جانب ایلان ماسک یا هیچ‌کس دیگر در تسلا منتشر نشده است، بلکه این اطلاعات از یک برنامه وب جمع‌سپاری شده به نام «روبوتاکسی ترکر»(Robotaxi Tracker) می‌آید.

ایتان مک‌کانا(Ethan McKanna)، خالق این سایت گفت که تمام ۱۷۰ سواری روبوتاکسی تسلا در آستین که طی دو هفته گذشته توسط این برنامه نظارت شده‌اند، بدون نظارت بوده‌اند که شامل ۵۴ وسیله نقلیه مختلف می‌شود. این موضوع توسط افراد در رسانه‌های اجتماعی نیز تأیید شده است.

مک‌کانا همچنین متوجه افزایش تعداد خودروهای بدون نظارت روبوتاکسی در شهرهای دیگر مانند دالاس و هوستون شده است. این تغییر بزرگی نسبت به اوایل تابستان امسال است، زمانی که به نظر می‌رسید ناوگان بدون نظارت در حال کوچک شدن است. این برنامه تا هفته گذشته تنها ۲۸ خودروی بدون نظارت را در ۶ بازار نشان می‌داد.

با این حال، تسلا در مورد این نوع مسائل، چندان هم بی‌پروا عمل نمی‌کند. برای مثال اوایل امسال مشخص شد که برخی از خودروهای روبوتاکسی که به نظر بدون نظارت بودند، در واقع به رانندگان انسانی از راه دور متصل بوده‌اند.

این اتفاق درست قبل از راه‌اندازی «تسلا سایبرکب» رخ می‌دهد. این شرکت به کارمندان خود گفته است که در حال آماده‌سازی برای عرضه آن در ماه جاری است و اولین عرضه آن در شهر آستین خواهد بود.

این شرکت همچنین مسابقه‌ای را اعلام کرد که در آن چند نفر از رانندگان خوش‌شانس روبوتاکسی برای شرکت در این رویداد انتخاب می‌شوند؛ رویدادی که هنوز تاریخ رسمی آن اعلام نشده است.

خودروی خودران جدید تسلا موسوم به «سایبرکب» به طور اختصاصی ساخته شده و حتی پدال یا فرمان ندارد، به این معنی که نمی‌تواند تحت نظارت انسانی باشد.

همچنین شایان ذکر است که این افزایش در تعداد خودروهای خودران ممکن است یک نقطه عطف مهم برای تسلا باشد، اما این یک نقطه عطف در کل این صنعت نیز است. به عنوان مثال، ویمو(Waymo) بیش از ۳۰۰ وسیله نقلیه بدون راننده را در آستین و حدود ۴۰۰۰ وسیله نقلیه را در شهرهای متعدد دیگر اداره می‌کند. منبع ايسنا انتهای پیام/




 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند
۱۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند

کانادا با رونمایی از یک برنامه سرمایه‌گذاری نزدیک به ۷۰ میلیارد دلار، قصد دارد جایگاه خود را در بازار جهانی انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی تقویت کند. محور این طرح، توسعه نیروگاه‌های برق‌آبی در کبک و نیوفاندلند و لابرادور، ساخت زیرساخت‌های انتقال برق و حمایت از پروژه‌های معدنی است.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
۴۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...

 ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست
۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست

شرکت رباتیک Unitree از یک ربات انسان‌نما به نام سوپرمن رونمایی کرده که موفق شد رکورد سرعت دونده سرشناس اوسین بولت را بشکند. این ربات فقط یک مشکل کوچک دارد، ا...