قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

خشم راست گرایان اسرائیل در پی عبور ترامپ از نتانیاهو

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست توافق آمریکا و ایران که روز یکشنبه (۲۴ خردادماه) توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام شد، موجی از انتقادات از سوی هواداران بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، را علیه رئیس‌جمهور آمریکا برانگیخت؛ رئیس
 خشم راست گرایان اسرائیل در پی عبور ترامپ از نتانیاهو



۱۰ ساعت قبل / سایت روزنو

واکنش عراقچی به تهدید اقتصادی ترامپ

عباس عراقچی در حاسب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «تهدید به "شروع عملیات اقتصادی" علیه ایران، در واقع برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران‌های مالی داخلی است: یعنی بدهی‌های بی‌سابقه و افزایش سرسام‌آور بهره‌های بانکی در آمریکا.»

وزیر خارجه افزود: «اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت.» 

وی تصریح کرد: «تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند.»


۱۱ ساعت قبل / سایت روزنو

هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا و اسرائیل درباره آغاز جنگ

فرارو: سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه، اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم. 

سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند. 

سخنگوی سپاه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است. ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است. 

وی گفت: اکنون بیش از دو سال است که اسرائیل در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از اسرائیل است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست. 

سردار محبی بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، تاکید کرد و افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آن‌ها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روزهای گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد. 

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد.


۱۲ ساعت قبل / سایت روزنو

اولین واکنش به تغییر رویه آمریکا علیه ایران

برترین‌ها: دونالد ترامپ از آغاز آنچه «کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی» علیه یک کشور توصیف کرده، خبر داده و گفته است آمریکا از امروز فشار اقتصادی و انزوای گسترده‌ای را علیه ایران دنبال خواهد کرد.

ترامپ با تأکید بر مقیاس بی‌سابقه این اقدامات، از ورود تقابل با ایران به مرحله‌ای تازه سخن گفته است؛ مرحله‌ای که محور اصلی آن فشارهای اقتصادی و تلاش برای افزایش انزوای ایران خواهد بود.

در واکنش به این اظهارات، کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر امور خارجه، روایت متفاوتی ارائه کرد. او با اشاره به ادعاهای آمریکا درباره وضعیت ایران گفت طرف مقابل مدعی است ایران در آستانه شکست قرار دارد، اما همزمان برای جلب حمایت متحدان خود تلاش می‌کند.

غریب‌آبادی همچنین محاسبات آمریکا را «غلط» توصیف کرد و گفت واشنگتن برای پوشاندن نتایج این محاسبات، هر بار با اقدام تازه‌ای مواجه می‌شود.

معاون وزیر امور خارجه در نهایت با کنایه به رویکرد جدید آمریکا گفت: «جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را جنگ اقتصادی گذاشته‌اند.»




 وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان

بازدید سرزده و جنجالی یکی از تندروترین وزرای کابینه نتانیاهو از سلول‌های زنان، با یک مکالمه تکان‌دهنده به پایان رسید.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.