قطع برق ۵۰ اداره پرمصرف در پایتخت

تصمیم قاطع تارتار درباره مدافع پرسپولیس؛ ابرقویی این بار جایی در فهرست سرخ ها ندارد / اتفاق خبرساز در پرسپولیس؛ تارتار بازیکنی را که در آستانه جدایی بود کنار گذاشت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ؛ با جذب دانیال ایری و محمدمهدی زارع، حالا حسین ابرقویی عملاً به مدافع چهارم پرسپولیس تبدیل شده است. او در بازی اول فصل چند دقیقه فرصت بازی پیدا کرد، اما خودش هم میداند که در اولویتهای مهدی تارتار جایگاه چهارم را دارد.
ابرَقویی به همین دلیل پیش از این خواستار جدایی از پرسپولیس شده بود و حتی بحث انتقالش به سپاهان هم مطرح شد، اما تارتار تا این لحظه با جدایی او موافقت نکرده است.
حالا اتفاقی که امروز افتاد، ابهامات درباره آینده این مدافع را بیشتر کرده؛ چراکه تارتار در بازی مقابل استقلال خوزستان، ابرقویی را حتی در فهرست ۲۰ نفره قرار نداد و این بازیکن جایی روی نیمکت هم ندارد.
باید دید در روزهای باقیمانده از نقلوانتقالات، ابرقویی همچنان در پرسپولیس میماند یا در نهایت با موافقت تارتار راهی تیم دیگری خواهد شد.

گزارش زنده؛ پرسپولیس 3-1 استقلال خوزستان

ترکیب اصلی پرسپولیس مشخص شد

بارسا عشقه! 11 بازیکنی که به رئال نه گفتند

نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب میشوند

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانهای داد! (ویدیو)

برنامه ۴ هفته لیگ برتر؛ اعلام رسمی زمان و محل دربی تهران

