قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

صادرات نخستین محموله از لبنان به عربستان

ایسنا/ نخستین محموله صادراتی از بندر بیروت در لبنان به بندر جده در عربستان پس از سال‌ها ممنوعیت ارسال شد. به گزارش ایسنا، نخستین محموله صادرات از لبنان به عربستان از بندر بیروت به بندر جده صادر شد. این اقدام پس از تصمیم عربستان برای رفع ممنوعیت واردات از لبنان صورت گرفت. عربستان از سال ۲۰۲۱ ممنوعیت
 صادرات نخستین محموله از لبنان به عربستان



برد سه‌گله الهلال برابر الفیحا؛ دومین برد متوالی شاگردان اینزاگی

پایگاه خبری فوتبالی- الهلال فصل جدید لیگ حرفه‌ای عربستان را با قدرت ادامه داد و در هفته دوم مسابقات، در خانه الفیحا به پیروزی قاطع ۳ بر صفر رسید. 

به گزارش فوتبالی، این نتیجه باعث شد تیم تحت هدایت سیمونه اینزاگی پس از دو هفته، شش امتیاز کامل به دست بیاورد و شروعی ایده‌آل در مسیر رقابت برای قهرمانی داشته باشد. 

الهلال که هفته نخست را نیز با پیروزی پشت سر گذاشته بود، در این مسابقه از همان ابتدا کنترل جریان بازی را در اختیار گرفت. 

تیم اینزاگی با مالکیت بیشتر و فشار مداوم روی دروازه الفیحا، اجازه نداد میزبان فرصت زیادی برای شکل دادن به حملات خود پیدا کند. در نهایت برتری فنی الهلال اختلاف دو تیم را در طول مسابقه کاملاً نمایان کرد.

این دومین پیروزی متوالی اینزاگی در لیگ عربستان محسوب می‌شود؛ سرمربی ایتالیایی که پس از پایان فصل گذشته همچنان روی نیمکت الهلال باقی ماند، حالا فصل جدید را با شش امتیاز از دو بازی آغاز کرده است. الهلال در دیدار افتتاحیه نیز مقابل الفیصلی با نتیجه ۴ بر ۲ به برتری رسیده بود. 

نکته مهم برای الهلال، عملکرد منسجم‌تر تیم در هفته دوم بود. شاگردان اینزاگی علاوه بر سه گل زده، توانستند دروازه خود را نیز بسته نگه دارند؛ موضوعی که برای تیمی با هدف قهرمانی اهمیت زیادی دارد.

الهلال در فصل گذشته نیز یکی از مدعیان اصلی قهرمانی بود و در نهایت رقابت را در رتبه دوم به پایان رساند. این تیم همچنین با اینزاگی قهرمان جام پادشاهی عربستان شد و حالا امیدوار است فصل جدید را با قهرمانی در لیگ به پایان برساند. 

با این پیروزی، الهلال نشان داد که برای بازپس‌گیری عنوان قهرمانی کاملاً جدی است.


متئو رتگی به یوونتوس پیشنهاد شد؛ مهاجم القادسیه عربستان دوباره در مسیر سری‌آ

پایگاه خبری فوتبالی- متئو رتگی بار دیگر به یکی از نام‌های مطرح در بازار نقل‌وانتقالات فوتبال ایتالیا تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش کوریره دلا اسپورت، برخی مدیران برنامه ایتالیایی این مهاجم را به یوونتوس پیشنهاد داده‌اند؛ موضوعی که می‌تواند در صورت جدی شدن مذاکرات، یکی از پرونده‌های جالب بازار ایتالیا باشد. 

رتگی در سال‌های اخیر مسیر متفاوتی را طی کرده است. این مهاجم ایتالیایی-آرژانتینی پس از درخشش در فوتبال ایتالیا و حضور موفق در آتالانتا، راهی القادسیه عربستان شد. 

با این حال، علاقه او برای بازگشت به فوتبال ایتالیا از مدت‌ها قبل مطرح بوده و در ماه‌های گذشته نام چند باشگاه بزرگ سری‌آ، از جمله یوونتوس و میلان، در ارتباط با او مطرح شده است. 

نکته مهم درباره رتگی این است که او فوتبال ایتالیا را به‌خوبی می‌شناسد و تجربه بازی در سری‌آ و تیم ملی ایتالیا را دارد. همین موضوع باعث می‌شود برای باشگاهی مانند یوونتوس، که به دنبال تقویت خط حمله است، گزینه‌ای قابل بررسی باشد. 

در گزارش‌های قبلی نیز مشخص شده بود که اطرافیان رتگی برای بازگشت او به ایتالیا مسیرهایی را بررسی کرده‌اند و حتی تماس‌هایی با مدیران یوونتوس برقرار شده بود. 

با این حال، پیشنهاد شدن بازیکن به یوونتوس به معنای آغاز مذاکره رسمی یا توافق نیست. مهم‌ترین مسئله در چنین انتقالی شرایط مالی خواهد بود؛ چراکه قرارداد رتگی با القادسیه و دستمزد او می‌تواند مانع بزرگی برای بازگشت به سری‌آ باشد.

از طرف دیگر، یوونتوس در خط حمله گزینه‌های مختلفی را بررسی کرده و طبق گزارش‌های اخیر، کولو موانی و زیرکزی نیز در برنامه این باشگاه قرار داشته‌اند. 

بنابراین فعلاً پرونده رتگی در حد یک گزینه پیشنهادی است، اما تجربه او در سری‌آ، شناخت فوتبال ایتالیا و توانایی گلزنی‌اش می‌تواند باعث شود نامش در صورت تغییر شرایط بازار، دوباره به‌طور جدی روی میز یوونتوس قرار بگیرد.


الهلال و النصر به دنبال گابریل مارتینلی؛ آرسنال رقم بالایی می‌خواهد

پایگاه خبری فوتبالی- بازار نقل‌وانتقالات برای گابریل مارتینلی وارد مرحله‌ای تازه شده و حالا علاوه بر باشگاه‌های اروپایی، دو غول فوتبال عربستان نیز شرایط این وینگر برزیلی را زیر نظر گرفته‌اند. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش The Athletic، الهلال و النصر به جذب مارتینلی علاقه‌مند هستند و او می‌تواند یکی از گزینه‌های جذاب این دو باشگاه برای تقویت خط حمله باشد. 

در کنار دو باشگاه عربستانی، اینتر نیز از علاقه‌مندان مارتینلی محسوب می‌شود. با این حال، مانع اصلی برای انتقال او قیمت‌گذاری آرسنال است. 

باشگاه لندنی برای فروش این بازیکن مبلغ قابل توجهی می‌خواهد و در شرایط فعلی حاضر نیست به آسانی یکی از گزینه‌های هجومی خود را از دست بدهد.

مارتینلی ۲۵ ساله از سال ۲۰۱۹ در آرسنال حضور دارد و در این مدت به یکی از چهره‌های شناخته‌شده فوتبال برزیل و لیگ برتر انگلیس تبدیل شده است. 

با این حال، شرایط او در ترکیب آرسنال طی فصل گذشته تغییر کرد و کاهش زمان بازی باعث شده شایعات درباره جدایی‌اش افزایش پیدا کند. طبق آمار Opta، او در فصل گذشته لیگ برتر ۳۰ بازی انجام داد، اما تنها در ۱۱ مسابقه در ترکیب اصلی قرار گرفت و یک گل و چهار پاس گل ثبت کرد. 

آرسنال نیز در هفته‌های اخیر عملاً نشان داده که در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، امکان مذاکره درباره مارتینلی وجود دارد؛ هرچند باشگاه ترجیح می‌دهد ابتدا برای جایگزینی او گزینه مناسبی پیدا کند. 

پیش از این گالاتاسرای نیز برای جذب مارتینلی پیشنهاد قابل توجهی ارائه کرده بود، اما خود بازیکن با انتقال به فوتبال ترکیه موافقت نکرد. گزارش‌ها رقم پیشنهاد گالاتاسرای را حدود ۳۸ تا ۴۳ میلیون پوند عنوان کرده‌اند. 

حالا ورود الهلال، النصر و اینتر می‌تواند معادلات را تغییر دهد. باشگاه‌های عربستانی از نظر مالی توانایی ارائه پیشنهادهای سنگین را دارند، در حالی که اینتر می‌تواند گزینه‌ای جذاب‌تر از نظر ورزشی برای مارتینلی باشد.

بنابراین فعلاً هیچ توافقی برای انتقال مارتینلی وجود ندارد؛ اما رقابت برای جذب او جدی‌تر شده و تصمیم نهایی آرسنال درباره قیمت فروش این وینگر برزیلی می‌تواند یکی از پرونده‌های مهم روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات باشد.


نتیجه دیدار تیم فوتبال خاتون بم برابر النصر عربستان

به گزارش تابناک، تیم فوتبال خاتون بم در دومین مسابقه خود در دور گروهی رقابت‌های جام‌ باشگاه‌های زنان آسیا امروز (پنج‌شنبه، ۲۹ مرداد) به مصاف النصر عربستان رفت و در نهایت به تساوی یک- یک رضایت داد.جام

خاتون بم در این مسابقه ابتدا در دقیقه ۸۴ دروازه‌اش را باز شده دید اما دقیقه ۹۵ سارا دیدار کار را به تساوی کشاند تا یک تساوی شیرین برای شاگردان مرضیه جعفری به دست بیاید.

با این تساوی احتمال صعود خاتون به مرحله اصلی افزایش یافت⁩.

نماینده ایران در آخرین مسابقه خود از دور گروهی یکشنبه اول شهریور مقابل اتحاد اردن به میدان می‌رود.


بازگشت دراماتیک خاتون بم مقابل النصر عربستان - پارس فوتبال

تیم فوتبال خاتون بم در دومین مسابقه‌اش از دور گروهی لیگ قهرمانان زنان آسیا امروز(پنج‌شنبه، ۲۹ مرداد) به مصاف النصر عربستان رفت و به تساوی رسید. 

شاگردان مرضیه جعفری در خاتون نیمه اول این مسابقه را که از ساعت ۱۵:۳۰ آغاز شد با تساوی بدون گل به پایان رساندند اما در نیمه دوم یک گل دریافت کردند. در حالی که بازی در وقت‌های اضافه پیگیری می‌شد، سارا دیدار در دقیقه ۹۶ گل تساوی خاتون را به ثمر رساند.    

نماینده ایران در آخرین مسابقه‌اش از دور گروهی یک‌شنبه، اول شهریور مقابل اتحاد اردن به میدان می‌رود.  

خاتون بم که در گروه E با زسکا تاجیکستان، النصر عربستان و اتحاد اردن هم‌گروه است، مقابل زسکا پیروز شد و امروز هم برابر النصر عربستان به تساوی رسید.

بیشتر بخوانید: همگروه‌های خاتون بم در مسابقات قهرمانان آسیا مشخص شدند




 طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

به گزارش سایت اسپورت ۲۴ یونان، مهدی طارمی در تمرین امروز المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. ا...

 خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

مهاجم الجزایری با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، از هواداران آبی‌پوش تهران قدردانی کرد و از جدایی خود خبر داد.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات

تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده هفته دوم با صعود پرسپولیس به صدر جدول بسته شد. قرمزها در کنار استقلال و تراکتور، هر 6 امتیاز را گرفته‌اند برخلاف نساجی و استقلال خوزستان که در حسرت آن هستند.به گزارش فوتبالی، تیم منتخب این هفته را مردانی تشکیل داده‌اند با عملکردهای فردی بسیار درخشان. آنها با انجام وظایف‌شان به بهترین شکل ممکن، تیم‌شان را به سمت بردن و امتیاز گرفتن هل دادند.* حجت صدقییک نمایش درخشان دیگر از گلری که سالهاست پشت خط مانده. آن دو واکنش طلایی صدقی بخصوص در ریباند هر دو ضربه، اجازه داد چادرم ...,تیم منتخب,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 بارسلونا و مساله ریاست!

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 سفر تیم ملی والیبال به روسیه

سفر تیم ملی والیبال به روسیه

تیم ملی والیبال مردان کشورمان برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد.