قیمت طلا امروز




 شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

«ریحانه رضایی»؛ تنها نماینده ایران در روز سوم رقابت‌های شمشیربازی قهرمانی آسیا

رقابت‌های شمشیربازی قهرمانی آسیا امروز (یکشنبه ۳۱ خرداد) با برگزاری دیدار‌های روز سوم در هند پیگیری شد و ایران با تک نماینده خود در اسلحه اپه زنان یعنی ریحانه رضایی به میدان رفت.
 «ریحانه رضایی»؛ تنها نماینده ایران در روز سوم رقابت‌های شمشیربازی قهرمانی آسیا



۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

برد زنان والیبال ایران در قهرمانی آسیا با ثبت رکوردی تاریخی

مسابقات والیبال قهرمانی زنان آسیا ۲۰۲۶ از صبح امروز (جمعه، ۳۰ مرداد) در چین آغاز شد و تیم زنان ایران در دیدار  افتتاحیه به مصاف چین تایپه رفت.

شاگردان علیرضا طلوع‌کیان موفق شدند سه بر یک حریف خود را شکست بدهند و تاریخ‌ساز شوند.

ست اول: ۲۵ بر ۱۶ چین‌تایپه

ست دوم: ۲۷ بر ۲۵

ست سوم: ۲۵ بر ۱۹

ست چهارم: ۲۵ بر ۱۴

تیم ملی زنان با کسب این نتیجه ۸.۸۷ امتیاز در رده‌بندی فدراسیون جهانی کسب کرد تا برای نخستین بار در تاریخ با ۱۰۴.۴۷ امتیاز به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان صعود کند و در رتبه چهل یکم جهان قرار گیرد.

الهه پورصالح با کسب ۲۵ پوئن، امتیازآورترین بازیکن این دیدار شد.

تیم ملی زنان ایران ساعت ۱۵ روز دوشنبه، دوم شهریور در دومین مسابقه خود به مصاف چین می‌رود.

 


۲۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

پژمان درستکار درباره حضور تیم ملی در آمریکا: به یک نفر هم ویزا ندهد تیم اعزام نمی‌شود

کد خبر: 787372 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۹:۵۷:۰۰ اعتمادآنلاین |

پژمان درستکار درباره دخالت علیرضا دبیر در تمرینات کشتی‌گیران گفت: او رئیس فدراسیون است و قهرمان المپیک اما هیچ دخالتی در طراحی برنامه‌های ما ندارد اما نظارت چرا. او مشغله زیادی دارد و حتی نمی‌رسد به تمرینات ما بیاید اما با او تماس می‌گیرم و می‌گویم که حتما بیاید چون به او اعتقاد دارم.

به گزارش مهر، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان درباره اینکه آیا به تمرینات جوانان نظارت دارد، عنوان کرد: من دخالتی در جوانان ندارم اما هر کاری از دستم بربیاید انجام می‌دهم. تعدادی از بچه‌های جوانان در تمرینات بزرگسالان هستند و این چرخه متصل بهم است. دبیر در مورد نوجوانان اعتقادی به نتیجه ندارد و حتی اگر دستش باز باشد تیم هم اعزام نمی‌کند چون می‌گوید الان نباید به آنها فشار روانی و جسمی بیاید اما در جوانان داستان فرق می‌کند.

درستکار گفت: زمانی به واسطه ورود علم به کشتی بچه‌ها از آن ور بوم می‌افتادند. قدیم فقط کشتی بود بعد دیدند دنیا وزنه می‌زند و بدنسازی می‌کند و این موضوع به وجود بچه‌ها رخنه کرده بود اما امروزه فشار اصلی یعنی ۸۰ درصد کشتی است و ۲۰ درصد بدنسازی. ما یک نفر را آوردیم تا در خاک به ما کمک کند.

وی در ادامه یادآور شد: هدف فدراسیون کشتی طلای المپیک است و بیشتر بچه‌ها مانند علیرضا دبیر و ساروی در جوانان جهان طلا گرفتند و در المپیک هم طلایی شدند در حالی که در نوجوانان نبودند.

درستکار همچنین درباره چرخه انتخابی، خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته کشتی‌گیرانی بودند که با طلای جهان برنامه خود را داشتند اما حالا حسن یزدانی با ۱۰ مدال و امیرحسین زارع با چند مدال در چرخه انتخابی شرکت می‌کنند. به نظرم چرخه انتخابی عدالت‌محور و امن بوده است‌.

وی درباره همزمانی بازی‌های آسیایی ناگویا و مسابقات جهانی، تصریح کرد: سال سختی داریم و این فاصله نزدیک مشکل اساسی است. کشتی‌گیرانی مانند حمید سوریان و دبیر باختند و حتی دبیر کتفش آسیب دید. این موضوع باید ریشه‌ای از سوی کمیته ملی المپیک و با رایزنی با مقامات بین‌المللی حل و حداقل فاصله تنظیم شود.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد افزود: از بدشانسی امسال اول بازی‌های آسیایی است‌ اما این بازی‌ها برای کمیته و وزارت مهم بوده و ما هم خودمان را جدا نمی‌دانیم. رحمان عموزاد و کامران قاسم‌پور چون وزن کم کن هستند در بازی‌های آسیایی شرکت نمی‌کنند. اولویت با قهرمانی جهان است اما در آسیایی ما زارع، نخودی و آذرپیرا را خواهیم داشت. یونس امامی هم دوره قبل طلا گرفته بود و که امسال در ترکیب هست. امیدواریم نتیجه‌ای که برای دستگاه ورزش مهم است کسب شود.

وی درباره ویزای لاس‌وگاس برای شرکت در مسابقات امیدهای جهان، یادآور شد: احساس می‌کنم ویزا را بدهند اما حتی اگر به یک کشتی‌گیر ویزا ندهند تیم را اعزام نمی‌کنیم چون ما یک تیم هستیم.

سرمربی تیم ملی درباره حریف آمریکایی اهورا خاطری که به فینال رفت و این شانس برای خاطری فراهم شده تا در شانس مجدد کشتی بگیرد، گفت: دیگر جای اشتباه نیست و خاطری باید حتما مدال برنز را کسب کند.

  اخبار مرتبط تحلیل سرمربی تیم ملی کشتی آزاد از عملکرد ملی‌پوشان و شکست حسن یزدانی تغییر سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان؛ آری یا خیر؟


۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

والیبالیست‌های ایران در روسیه؛ آغاز مأموریت بزرگ

صفحه سیاست-

به گزارش بامداد جمعه  سفارت ایران در روسیه، ملی‌پوشان کشورمان که خود را برای حضور پرقدرت در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ در ژاپن آماده می‌کنند، از طریق فرودگاه شرمیتووا مسکو وارد روسیه شدند.

افشین پرچی زاده معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران با حضور در این فرودگاه بین‌المللی از اعضای این تیم استقبال کرد.

معاون سفارت ایران در مسکو در دیدار با نصرللله افجه‌ای سرپرست تیم ملی، روبرتو پیاتزا سرمربی دیگر ایتالیایی و همچنین نماینده وزارت ورزش وجوانان و اعضای این کاروان ورزشی، ضمن ابلاغ سلام کاظم جلالی، سفیر کشورمان در روسیه، برای تیم ملی والیبال ایران در رقابت‌های پیش‌رو، آرزوی موفقیت کرد.

تیم ملی والیبال ایران پس از توقف کوتاهی در مسکو، پایتخت روسیه را به مقصد شهر اوفا مرکز جمهوری باشقیرستان ترک کرد.

بر اساس برنامه کادر فنی، ملی‌پوشان ابتدا اردو و بازی‌های تدارکاتی خود را در شهر اوفا و در مقابل تیم‌های این منطقه دنبال خواهند کرد.

شاگردان روبرتو پیاتزا پس از پایان برنامه‌های تمرینی و مسابقات خود در باشقیرستان، مجدداً به مسکو بازخواهند گشت تا در پایتخت روسیه، چند دیدار تدارکاتی حساس را مقابل تیم ملی والیبال روسیه و باشگاه‌های مطرح این کشور برگزار کنند.

این اردوی تدارکاتی، آخرین و مهم‌ترین سنگ محک کادر فنی جدید تیم ملی برای شناخت ترکیب اصلی، پیش از اعزام به رقابت‌های والیبال قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ ژاپن و انتخابی المپیک محسوب می‌شود.

 




 پیام پنهان تهدید‌های ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

پیام پنهان تهدید‌های ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته اینکه دونالد ترامپ تهدید کرده که دنبال افزایش تحریم‌ها علیه ایران است حاوی یک پیام پنهان است.

 ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟

سرپرست اداره‌کل حفظ، احیا و مرمت بناها و محوطه‌های تاریخی با تاکید بر اینکه یافته‌های اخیر در جبهه جنوبی کاخ جهان‌نما براساس اسناد، نقشه‌ها و عکس‌های تاریخی است، گفت: این عملیات غافلگیرکننده نیست و تمام اقدامات با اشراف کامل بر نقشه‌ها و مستندات تاریخی انجام می‌شود.

 جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود

اعضای قدرتمند منطقه‌ای فیفا پروژه استیضاح جیانی اینفانتینو رییس فیفا را کلید زدند.

 قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟
۲ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟

بیشتر پژوهشگران منشأ «قنات» را ایران می‌دانند. شواهد تاریخی نشان می‌دهد این فناوری دست‌کم از دوره هخامنشیان رواج داشته و همراه با گسترش قلمرو ایران به سرزمین‌های دیگر نیز منتقل شده است.

 پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟

در حالی که در شبکه‌های اجتماعی ادعا شده آلودگی گسترده سواحل قشم ممکن است ناشی از «رهاسازی عمدی نفت از چاه‌ها» باشد، کارشناسان با استناد به تصاویر ماهواره این فرضیه را بسیار بعید می‌دانند.

 هشدار برای ۵ استان کشور؛  احتمال وقوع سیل
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار برای ۵ استان کشور؛ احتمال وقوع سیل

سازمان هواشناسی هشدار نارنجی رگبار، رعدوبرق و احتمال وقوع سیلاب در برخی استان‌های شمالی و شمال‌شرقی کشور صادر کرد.