قیمت طلا امروز




 سایت اطلاع باما / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

نشست داخلی مذاکره‌کنندگان ایرانی/ برگزاری ۳ دیدار با طرف‌های میانجی | اطلاع باما

به گزارش اطلاع با ما  به نقل از ایسنا، هیئت جمهوری اسلامی ایران به ریاست محمدباقر قالیباف و با نشان میناب ۱۶۸، رئیس مجلس شورای اسلامی، شامگاه شنبه به وقت محلی وارد زوریخ شد تا در نشست‌های بورگن‌اشتوک درباره روند اجرای یادداشت تفاهم ایران و آمریکا شرکت کند. در این سفر، سیدعباس عراقچی وزیر امور
 نشست داخلی مذاکره‌کنندگان ایرانی/ برگزاری ۳ دیدار با طرف‌های میانجی | اطلاع باما



۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

پیام وزیر خارجه سوریه به ایران؛ ابتدا پذیرش اقدامات گذشته، سپس ازسرگیری تماس‌ها

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، اسعد الشیبانی، وزیر خارجه سوریه از احتمال ازسرگیری تماس میان دمشق و تهران برای نخستین‌بار پس از سقوط دولت بشار اسد در دسامبر ۲۰۲۴ خبر داد، اما گفت این امر به پذیرش اقدامات ایران در قبال مردم سوریه در جریان جنگ علیه دولت اسد مشروط خواهد بود.

الشیبانی اعلام کرد دمشق برای ازسرگیری کانال‌های ارتباطی با تهران، انتظار دارد ایران اقدامات خود در سوریه را به رسمیت بشناسد.

الشیبانی درباره رژیم صهیونیستی نیز گفت هنوز برای بحث درباره هرگونه توافق راهبردی «بسیار زود» است و اولویت دمشق، توقف حملات این رژیم است. او تأکید کرد سوریه کشوری مستقل و دارای حاکمیت است و اسرائیل نمی‌تواند درباره ائتلاف‌ها و روابط خارجی دمشق تصمیم بگیرد.

وی همچنین گفت سیاست خارجی جدید سوریه بر بازسازی کشور، توسعه همکاری‌های اقتصادی و گسترش روابط با شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی متمرکز است.

الشیبانی که به پاکستان سفر کرده است، این سفر را موفقیت‌آمیز توصیف کرد و گفت دو کشور برای فعال‌سازی کمیته مشترک وزارتی، تداوم پروازهای مستقیم، تشکیل شورای تجاری و برگزاری همایش سرمایه‌گذاری توافق کرده‌اند.

وی همچنین از تصمیم دمشق برای ارتقای سطح نمایندگی دیپلماتیک سوریه در پاکستان به سطح سفیر خبر داد و از نقش اسلام‌آباد در گفت‌وگوهای آمریکا و ایران تمجید کرد. با این حال، گفت پاکستان تاکنون پیشنهادی برای میانجیگری میان دمشق و تهران ارائه نکرده است. انتهای پیام/


۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

ایران آزادی ۱۱ میلیارد دلار را به حل پرونده سلاح گروه‌های عراقی گره زد

به گزارش ایلنا، رسانه اماراتی «ارم‌نیوز: در گزارشی اختصاصی به نقل از منابع عراقی مطلع مدعی شد ایران در تلاش است با ارائه طرحی برای انتقال سلاح‌های سنگین گروه‌های مسلح عراقی به خاک خود، بحران میان بغداد و این گروه‌ها را مدیریت کند و در مقابل، خواستار آزادی ۱۱ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدودشده خود در عراق شده است.

این منابع به «ارم‌نیوز» گفتند پیشنهاد ایران شامل انتقال سلاح‌های سنگین گروه‌های مسلح به ایران تحت نظارت دولت عراق و باقی ماندن سلاح‌های سبک در اختیار دولت بغداد است؛ پیشنهادی که به گفته آنها با مخالفت دولت عراق مواجه شده است.

این منابع همچنین مدعی شدند سفر سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران به بغداد در همین چارچوب انجام شده و تهران تلاش کرده است برای گروه‌های مسلح مهلت بیشتری جهت تعیین تکلیف سلاح‌هایشان دریافت کند، اما درخواست ایران از سوی دولت عراق رد شده است.

تلاش برای جلوگیری از رویارویی

به گفته منابع عراقی، چارچوب هماهنگی شیعی برای جلوگیری از تبدیل پرونده سلاح گروه‌ها به رویارویی مستقیم با دولت، کمیته‌ای ویژه برای مدیریت این پرونده تشکیل داده است.

این منابع گفتند پس از سفر سردار قاآنی به بغداد، توافق شده روند خلع سلاح گروه‌های مورد بحث از مسیر گفت‌وگو دنبال شود. به گفته آنها، قالیباف نیز در جریان سفر خود به بغداد خواستار تمدید مهلت گروه‌های مسلح تا پس از ۳۰ سپتامبر شده، اما این درخواست با مخالفت دولت عراق روبه‌رو شده است.

این منابع تأکید کردند دولت عراق پس از پایان مهلت تعیین‌شده، اقدامات فشار بیشتری علیه گروه‌هایی که از تحویل سلاح خودداری کنند در نظر گرفته است؛ اقداماتی که می‌تواند شامل محدود کردن تحرکات و محاصره مقرهای این گروه‌ها باشد.

۱۱ میلیارد دلار؛ اهرم فشار تهران

منابع عراقی در ادامه به «ارم‌نیوز» گفتند ایران در برابر پذیرش روند تحویل سلاح گروه‌های مسلح، خواستار آزادسازی ۱۱ میلیارد دلار از منابع مالی مسدودشده خود در عراق شده است.

به گفته این منابع، تهران پرونده گروه‌های مسلح را یکی از اهرم‌های فشار برای دستیابی به این منابع مالی می‌داند.

این ادعا در حالی مطرح شده که بغداد بر اجرای سیاست انحصار سلاح در دست دولت اصرار دارد و بر اساس گزارش «ارم‌نیوز»، نخست‌وزیر عراق و فرماندهی کل نیروهای مسلح این کشور بر تحویل کامل سلاح‌ها، واگذاری مقرها و قطع ارتباط گروه‌ها با ساختارهای مسلح خارج از چارچوب دولت تأکید دارند.

در همین حال، حبیب القریشی، استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی و حقوقی عراقی، به «ارم‌نیوز» گفت میان دولت عراق و گروه‌های مسلح بر سر این پرونده تنش ایجاد شده است.

القریشی مدعی شد دولت عراق اعلام کرده گروهی که در مهلت تعیین‌شده سلاح خود را تحویل ندهد، خارج از قانون محسوب شده و بر اساس قانون مبارزه با تروریسم مصوب سال ۲۰۰۵ با آن برخورد خواهد شد.

وی همچنین مدعی شد در پی تنش‌های اخیر، عباس الیعقوبی، مدیر اطلاعاتی جنبش النجباء در شهر ناصریه بازداشت شده و مقر این گروه در منطقه جسر دیالی در مدائن و همچنین یکی از مقرهای کتائب حزب‌الله در جرف‌النصر مورد بازرسی قرار گرفته است.

القریشی افزود سفر سردار قاآنی و قالیباف به بغداد نیز شامل درخواست انتقال سلاح گروه‌های مسلح به خاک ایران تا زمان عبور از بحران کنونی بوده است.

به این ترتیب، بر اساس ادعای منابع «ارم‌نیوز»، پرونده سلاح گروه‌های مسلح عراق اکنون در نقطه‌ای قرار گرفته که از یک سو بغداد بر انحصار سلاح در دست دولت اصرار دارد و از سوی دیگر تهران تلاش می‌کند با ارائه راهکارهایی برای انتقال سلاح‌ها، از رویارویی مستقیم جلوگیری کند؛ در حالی که منابع عراقی، آزادی ۱۱ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدودشده ایران را یکی از مطالبات تهران در این مذاکرات عنوان کرده‌اند. انتهای پیام/


۲۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

واشنگتن به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان است

به گزارش مشرق، حزب‌الله لبنان، امروز جمعه در بیانیه‌ای، اقدام جدید وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه آمریکا در بازگرداندن نام این جنبش به فهرست تحریم‌ها را محکوم کرد و آن را حلقه‌ای از سیاست‌های مستمر واشنگتن برای هدف قرار دادن مقاومت و محاصره سیاسی، مالی و امنیتی آن توصیف نمود.

در این بیانیه آمده است که آمریکا به جای الزام رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی از جنوب لبنان و توقف تجاوزات، به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان و تغییر مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی است. حزب‌الله تأکید کرد که "رابطه برادرانه" خود با جمهوری اسلامی ایران را مایه افتخار میداند و یادآور شد که ایران در بازسازی لبنان پس از جنگ ۲۰۰۶ نقش داشته است.

حزب‌الله در ادامه، ایالات متحده را فاقد «اهلیت اخلاقی و قانونی» برای صدور حکم درباره دیگران دانست و به سابقه جنایت‌های آمریکا در ویتنام، افغانستان، عراق، حمایت از نسل‌کشی در غزه و تجاوز به ایران اشاره کرد و آن را «ام‌الارهاب جهان» (سردمدار تروریست‌های جهان) خواند.

این جنبش در پایان تأکید کرد که تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ظالمانه، هرگز مقاومت را از دفاع از خاک و حاکمیت لبنان باز نخواهد داشت و مقاومت بخشی اصیل از تاریخ، حال و آینده لبنان باقی خواهد ماند.




 پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

انتشار تصویری از سوی هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، که در آن نام جعلی به جای «خلیج فارس» درج شده است، با واکنش گسترده کاربران ایرانی و عراقی در شبکه‌های اجتم...

 بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل
۲۳ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل

مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه را «به شدت محکوم» کرده و به شدت از نقضهای مستمر آتش‌بس در این باریکه ابراز نگرانی...

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
۲۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا
۱۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا

ترامپ نوشت: امروز توافقی را نهایی کردم که قیمت گوشت چرخ‌کرده را برای خانواده‌های زحمتکش آمریکایی به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»