قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

آیین‌نامه تضمین کیفیت خودرو سال گذشته به هیئت وزیران ارائه و ابلاغ شد

به گفته سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، فروش خودروهای تولید داخل از طریق سامانه‌هایی انجام می‌شود که خودروسازان اعلام می‌کنند و در این فرآیند باید سهم‌های قانونی مربوط به طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده نیز رعایت شود.
 آیین‌نامه تضمین کیفیت خودرو سال گذشته به هیئت وزیران ارائه و ابلاغ شد



۵۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

معاون وزیر صمت: بخش خصوصی موتور محرکه اقتصاد/ دولت دست از مدیریت بنگاه‌ها بردارد

به گزارش اقتصاد معاصر؛رضا انصاری در حاشیه مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن استان تهران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با آسیب‌شناسی مسیر توسعه در اقتصادهای موفق دنیا بر لزوم تغییر رویکرد حاکمیت برای شکوفایی بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: اگر موانع پیش‌روی تولیدکنندگان برداشته شود، بخش خصوصی همانند «جریان رودخانه» مسیر خود را برای رشد و توسعه پیدا خواهد کرد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

وی با اشاره به تجربیات جهانی در مسیر توسعه صنعتی اظهار کرد: اگر به تجربه موفق کشورهایی مانند کره‌جنوبی یا ویتنام پس از دوران جنگ نگاه کنیم، یک نقطه اشتراک دیده می‌شود، در هر کجا که بخش خصوصی میدان عمل یافت و شرایط برایش فراهم شد، توانست با صنعت‌سازی به خلق ثروت، افزایش درآمد سرانه و ارتقای رفاه ملی کمک کند. این کشورها پس از تحمل سختی‌های دوران جنگ، با تکیه بر توان بخش خصوصی خود توانستند به جایگاه کنونی دست یابند.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حالی با رد مداخله گری های دولت در اقتصاد، خواستار «دست برداشتن از مدیریت بنگاه ها» و باز کردن درهای اقتصاد به روی بخش خصوصی شد که او مسیر موفقیت کشورهایی چون کره جنوبی و ویتنام را در واگذاری میدان عمل به کارآفرینان می داند به این شرط که بازار جهانی، فاینانس و فناوری بین المللی در دسترس تولیدکننده ایرانی قرار گیرد و رتبه «نامناسب» آزادی اقتصادی کشور اصلاح شود.

وی تاکید کرد: تولیدکننده ما اگر از قید موانع آزاد شود، همانند «جریان رودخانه» مسیر پیشرفت را خودش پیدا می کند، مشروط بر آنکه «پنجره جمعیت جوان» که نگران بسته شدنش است به فرصتی برای جهش تولید بدل شود.

انصاری با برشمردن دو شرط بنیادین برای ایفای نقش مشابه توسط بخش خصوصی در ایران، تصریح کرد: موفقیت این بخش نیازمند دو ستون اصلی است؛ نخست، امکان دسترسی به بازارهای بین‌المللی، فاینانس‌های خارجی و تکنولوژی‌های روز دنیا که بدون آن رشد صنعتی در مقیاس جهانی ممکن نیست. شرط دوم، انجام اصلاحات اقتصادی در جهت افزایش آزادی اقتصادی است زیرا واقعیت این است که رتبه فعلی ما در فضای آزادی اقتصادی جایگاه مناسبی نیست و با تداوم این وضعیت نمی‌توان انتظار شکوفایی داشت.

وی با تایید دغدغه فعالان اقتصادی نسبت به مداخلات دولت، خاطرنشان کرد: مجموعه حاکمیت، دولت و مجلس باید شرایط را برای تولید تسهیل کنند، بدین معنا که دخالت‌های دولت در مالکیت و مدیریت بنگاه‌ها باید به شدت کاهش یابد. تجربه دنیا به ما نشان داده که بدون اصلاح این رویکرد و کنار گذاشتن محافظه‌کاری‌ها، نمی‌توان محیط را برای دسترسی به بازار، تکنولوژی و منابع مالی بین‌المللی فراهم کرد. در واقع، تولیدکننده ما اگر از قید موانع آزاد شود، همانند جریان رودخانه، مسیر خود را برای پیشرفت پیدا خواهد کرد.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به فرصت طلایی «پنجره جمعیت جوان» کشور، نسبت به از دست رفتن آن هشدار داد و گفت: این یک فرصت فوق‌العاده برای تولید و توسعه است اما نگرانی اصلی من این است که این پنجره به دلیل تعلل در تصمیم‌گیری‌ها و عدم استفاده درست به سرعت بسته شود. باید با همت مسئولان و همراهی با تولیدکنندگان از این فرصت برای حل مشکلات اقتصادی استفاده کنیم. راهکار مشخص است، باید درهای اقتصاد را باز کرد و اجازه داد بخش خصوصی، پیشرانِ اصلی حرکت کشور باشد./ایرنا




 سود خالص ولپارس به ۵۲۰ میلیارد ریال رسید
۷ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سود خالص ولپارس به ۵۲۰ میلیارد ریال رسید

شرکت لیزینگ پارسیان با نماد «ولپارس» در گزارش مالی ۶ ماهه منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۵، از رشد ۱۵ درصدی سود خالص نسبت به دوره مشابه سال قبل خبر داد.

 کالابرگ مرداد حذف شد؟
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ مرداد حذف شد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا شایعه «حذف کالابرگ مرداد» در فضای عمومی بالا بگیرد، اما دولت می‌گوید کالابرگ حذف نشده است؛ مسئله، تغییر زمان‌بندی شارژ و تعلیق موقت اعتبار برخی خانوارهاست.

 فروش دارایی‌های وشهر
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

فروش دارایی‌های وشهر

بانک شهر که در راستای اجرای قانون «رفع موانع تولید رقابت‌پذیر» و سیاست‌های ابلاغی بانک مرکزی، اقدام به عرضه سهام خود در سه شرکت زیرمجموعه کرد و از نتیجه نسبی مزایده خبر داد.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ + جدول
۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ را در جدول مشاهده کنید.

 کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

«کپلر» اعلام کرد که طی روز گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.