قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ / طلا صعودی شد

قیمت طلا در معاملات روز سه‌شنبه بازارهای آسیایی نوسان محدودی را تجربه کرد؛ بازاری که هم چشم‌انتظار روشن‌تر شدن جزئیات توافق میان ایالات متحده و ایران است و هم خود را برای هفته‌ای پرخبر از حیث تصمیمات مهم بانک‌های مرکزی آماده می‌کند.
 قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ / طلا صعودی شد



۱۹ دقیقه قبل / سایت روزنو

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

  قیمت سکه و قیمت طلا امروز شنبه 31 مرداد 1405 بروزرسانی: 08:00 عنوان نرخ قیمت (ریال) طلا طلای 18 عیار / 750 198,527,000 طلای ۲۴ عیار 264,700,000 طلای 18 عیار / 740 195,880,000 طلای دست دوم 195,880,050 آبشده کمتر از کیلو 860,980,000 مثقال طلا 859,990,000 انس طلا 4,526.34 سکه سکه امامی تک فروشی 2,005,400,000 سکه بهار آزادی تک فروشی  1,957,500,000 نیم سکه تک فروشی 1,014,000,000 ربع سکه تک فروشی 558,000,000 سکه گرمی تک فروشی 292,000,000 تمام سکه (قبل 86) 1,950,000,000 نیم سکه (قبل 86) 970,000,000 ربع سکه (قبل 86) 490,000,000 حباب حباب سکه امامی 590,000 حباب سکه بهار آزادی 43,310,000 حباب نیم سکه 12,940,000 حباب ربع سکه 56,440,000 حباب سکه گرمی 44,770,000

 


۲۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

برگزاری مجلل‌ترین عروسی در تهران | عروس و داماد چه کسانی‌اند؟ | عکس

به گزارش خبرفوری، این موضوع از جایی عجیب‎ترمی‌شود که بدانیم عروس و داماد چه کسانی‌اند و مهریه ‌آنها چه بوده است! خبری که در روزنامه اطلاعات منتشر شده اینگونه است:‌ «دیشب مجلل ترین و پرجمعیت‌ترین عروسی سال در هتل هیلتون برپا بود که در آن بیش از یک هزار و پانصد نفر از مقامات عالی دولت و صاحبان صنایع و بازرگانان شرکت داشتند.

این عروسی متعلق به پسر و دختر دو سرمایه دار معروف ایران، حمید کوروس پسر سناتور کاظم کوروس و لیلی لاجوردیان دختر اکبر لاجوردیان بود که هر دو صاحب سهم ده‌ها شرکت بزرگ و کوچک صنعتی و بازرگانی و بانکی کشور هستند.

بیشتر بخوانید:

«فروختن گذشته»؛ وقتی آینده از دسترس خارج می‌شود | چرا عکس مهمانی‌های خصوصی ایران مورد توجه قرار گرفت؟ | توجه به گذشته بخاطر حالِ نامعلوم امروز است!

زن جوان تهرانی را در شیراز ۲۰ هزارتومان فروختند!

پوران در حضور گوگوش به سردبیر مجله امضا می‌دهد | عکس

اگر رامش به تقاضای خواستگاری من پاسخ مثبت ندهد به خواستگاری «شهره» می‌روم!

به همین مناسبت عروسی دیشب که از نظر حضور مقامات عالی بخش دولتی و خصوصی در طول سال بی همتا بود عنوان عروسی سال را پیدا کرده است.

از خصوصیات عروسی این بود که مهریه عروسی یک جلد کلام الله مجید و یک سکه پهلوی آریامهر بوده است.

عروس ۲۴ ساله فارغ التحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه ولیزلی آمریکا و داماد ۳۱ ساله و فارغ التحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه کانادا می‌باشد. عروس و داماد برای ماه عسل امروز عازم یونان شدند.


۹ ساعت قبل / سایت خبرفوری

اعتراض زنان کارمند به اجبار درخصوص پوشیدن دامن؛ یا شلوار بلند یا مینی ژوپ!/ عکس

اطلاعات در خبری دیگر از کمبود ۲۰ میلیون متر فضای سبز در پایتخت خبر داده و با چاپ عکسی در گوشه بالایی چپ روزنامه از دیدار شاه و فرح پهلوی از مجموعه ورزشی آریامهر خبر داده است.

تیتر دیگر روزنامه هم به اجرا شدن بیمه درمانی بازنشستگان از ماه آینده اختصاص دارد‌.

خانم های کارمند: یا شلوار یا مینی ژوپ! این خبر که در صفحه چهارم شماره امروز روزنامه چاپ‌ شده سوژه امروز " روزنامه گردی دیدبان تاریخ" ماست که ببینیم ماجرا از چه قرار است؛

موج شلوار پوشی بین خانم های کارمند دولت بالا گرفته است. بیشتر خانم های کارمند پوشیدن شلوار را بر دامن ترجیح می دهند‌‌‌. در این بین برخی از سازمان‌های دولتی نیز طی بخشنامه‌ای از خانم های کارمند خود خواسته اند که از دامن به جای شلوار استفاه کنند.

اولین بخشنامه را در این زمینه سازمان جلب سیاحان صادر کرده است. در این بخشنامه تاکید شده که کلیه زنان کارمند در اوقات اداری نباید از شلوار بلند استفاده کنند هر چند انگیزه این دستورالعمل معلوم نیست اما همین موضوع بحث جدیدی را بین خانم های کارمند برانگیخته است.

یکی از خانم های کارمند سازمان جلب سیاحان امروز به خبرنگار ما گفت که شعار خانم‌های کارمند این است؛ یا شلوار یا مینی ژوپ!

در تماسی که خبرنگاران ما با گروهی از خانمهای کارمند گرفته اند این نکته روشن شده که بیشتر خانمهای ۳۵ تا ۵۰ ساله از طرفداران سرسخت این بخشنامه اند‌. در حالیکه جوان‌ها - با برخورداری از اندام موزون - شلوار پوشیدن را ترجیح می دهند. این گروه نیز اظهارنظر می کنند یا شلوار یا مینی ژوپ!

نظیر این بخشنامه چند سال پیش در وزارت کشاورزی برای آقایان صادر شد‌‌‌‌. در این بخشنامه آمده بود که کارمندان مرد فقط در تابستان می توانند بدون کت و کراوات در محل کار خود حاضر شوند. اما برخی از سازمان‌های سختگیر موافقت نکردند که کارمندانشان بدون کت و کراوات در اداره حضور یابند. 




 قیمت تیرآهن امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / تیرآهن مرداد را با عقب‌نشینی قیمت تمام می‌کند + جدول
۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت تیرآهن امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / تیرآهن مرداد را با عقب‌نشینی قیمت تمام می‌کند + جدول

قیمت تیرآهن امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. تیرآهن در مرداد برخلاف میلگرد مسیر نزولی داشت و رفتار بازار نشان داد که فشار هزینه‌ای بدون پشتوانه تقاضا برای حفظ روند صعودی این محصول کافی نیست.

 تجارت ایران و ترکیه چگونه است؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

تجارت ایران و ترکیه چگونه است؟

اکوایران: تجارت ایران و ترکیه در سال ۲۰۲۵ به حدود ۵.۶ میلیارد دلار رسید. اما ترکیب مبادلات نشان می‌دهد سهم ایران از این رابطه عمدتا به صادرات مواد اولیه و نهاده‌های تولید محدود مانده است.

 فرسایش غول‌های دریایی آمریکا - مردم سالاری آنلاین
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

فرسایش غول‌های دریایی آمریکا - مردم سالاری آنلاین

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن رسما وارد منطقه خاورمیانه شدند. حرکت  جورج واشنگتن  موجب شده تا برای نخستین بار از سال ۲۰۲۴، حضور آمریکا در منطقه هند و اقیانوس آرام، از جمله در اطراف چین، دچار خلأ شود.

 پیش‌بینی قیمت خودرو در ۴ سناریو؛ آیا الان بهترین زمان خرید خودرو است؟
۴۷ دقیقه قبل / سایت پرشین خودرو

پیش‌بینی قیمت خودرو در ۴ سناریو؛ آیا الان بهترین زمان خرید خودرو است؟

تورم نقطه‌به‌نقطه تولید خودرو به ۹۴.۹ درصد رسیده و نرخ دلار در مسیر صعودی قرار دارد. قیمت ۶ خودروی پرطرفدار در ۴ سناریوی مختلف چقدر خواهد شد؟

 «نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز
۲ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای...

 معاوضه بیفوما با گزینه محبوبه تارتار؟ | تصمیم نهایی مشخص شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معاوضه بیفوما با گزینه محبوبه تارتار؟ | تصمیم نهایی مشخص شد

باشگاه فولاد هیچ درخواست یا موافقتی برای معاوضه ابوالفضل رزاق‌پور با بازیکنی از پرسپولیس نداشته است.