قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

شهردار منطقه ۹ شیراز: مطالبات شهروندان مبنای اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی است

شهردار منطقه ۹ شیراز با تأکید بر نقش مشارکت شهروندان در مدیریت شهری گفت: مطالبات ثبت‌شده از سوی شهروندان در سامانه ۱۳۷ و سایر بسترهای ارتباطی، مبنای اولویت‌بندی و اجرای پروژه‌های عمرانی و خدمات شهری در این منطقه قرار می‌گیرد.
 شهردار منطقه ۹ شیراز: مطالبات شهروندان مبنای اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی است

عبدالصالح رستم‌زاده امروز دوشنبه پنجم مرداد در نشست شهرداری منطقه ۹ شیراز، با اشاره به رویکرد شهروندمحور این منطقه شهرداری، گفت: ارتباط مستقیم با شهروندان و رسیدگی سریع به مطالبات ثبت‌شده در حوزه‌های عمرانی و خدمات شهری، از اولویت‌های مدیریت این منطقه است و در همین راستا، شهرداری منطقه ۹ موفق به کسب رتبه نخست پاسخ‌گویی به مطالبات مردمی در سامانه ۱۳۷ شهرداری شیراز شده است.

وی افزود: کسب این رتبه نشان‌دهنده اعتماد متقابل میان مردم و شهرداری است. سامانه ۱۳۷ تنها یک شماره تماس نیست، بلکه بستری برای رصد مشکلات و چالش‌های محلات است و مطالبات ثبت‌شده از سوی شهروندان، اولویت‌های اجرایی مدیریت شهری را مشخص می‌کند.

رستم‌زاده در تشریح روند رسیدگی به درخواست‌های مردمی گفت: تمامی مطالبات شهروندان، از بهسازی، لکه‌گیری و ترمیم آسفالت معابر، اجرای پروژه‌های تک‌لبه‌گذاری و جدول‌کشی تا پاک‌سازی زمین‌های بایر، رفع آلودگی‌های بصری و جمع‌آوری تابلوهای غیرمجاز، پس از ثبت در سامانه ۱۳۷ یا صفحه منطقه، در کوتاه‌ترین زمان ممکن توسط کارشناسان واحدهای فنی، عمرانی و خدمات شهری بازدید و برای اجرا پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به راه‌های ارتباطی شهروندان با شهرداری منطقه ۹ افزود: تمامی کانال‌های ارتباطی شهرداری منطقه، از جمله سامانه ۱۳۷، اپلیکیشن «شیراز من» و صفحه اطلاع‌رسانی منطقه، آماده دریافت پیشنهادها، انتقادها و گزارش‌های مردمی است.

شهردار منطقه ۹ شیراز تأکید کرد: مدیریت شهری خود را متعهد به پاسخ‌گویی شفاف می‌داند و هر مطالبه‌ای که از سوی شهروندان مطرح می‌شود، فرصتی برای بهبود عملکرد، ارتقای کیفیت خدمات شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان است.

انتهای پیام 





 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.