قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

رشد بازدید گردشگران از تاق بستان

مدیر پایگاه ملی تاق بستان به افزایش آمار گردشگران تابستانی اشاره کرد و گفت: تاق بستان نیز با افزایش بازدید گردشگران مواجه شده است.
 رشد بازدید گردشگران از تاق بستان



۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه کرمانشاه: مسجد باید به پایگاه مقابله با صهیونیسم تبدیل شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله حبیب‌الله غفوری، امام جمعه کرمانشاه، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به روز جهانی مسجد، اظهار کرد: این مناسبت به دنبال به آتش کشیده شدن مسجدالاقصی توسط یک صهیونیست نامگذاری شد و اساس آن مقابله با دشمن صهیونیستی است.

 

وی افزود: امام خمینی(ره) نیز روز جهانی مسجد را یک روز انقلابی معرفی کرده بودند و بر ضرورت توجه به فلسفه نامگذاری این روز تأکید داشتند.

 

امام جمعه کرمانشاه گفت: به همین مناسبت تلاش شده است برنامه‌های روز جهانی مسجد در استان کرمانشاه امسال با شکوه بیشتری برگزار شود و این مناسبت با همان رویکرد مبارزه با صهیونیسم مورد توجه قرار گیرد.

 

غفوری با اشاره به نقش مساجد در جامعه اسلامی، بیان کرد: مسجد خانه خدا و یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های دینی و اجتماعی جامعه اسلامی است و باید از ظرفیت آن برای تربیت نیروهای مؤمن و انقلابی استفاده کرد.

 

وی همچنین از ائمه جماعات، هیئت‌های امنا، خادمان، واقفان، متولیان و همه افرادی که در ساخت، اداره و پشتیبانی از مساجد فعالیت می‌کنند، قدردانی کرد و گفت: خدمات این افراد در طول سال‌ها برای حفظ و رونق مساجد قابل تقدیر است.

 

امام جمعه کرمانشاه در ادامه با اشاره به حضور مردم در اجتماعات و حمایت از انقلاب اسلامی و رهبری، اظهار کرد: مردم در شهرها، روستاها و مناطق مختلف کشور همچنان در میدان حضور دارند و از اسلام، انقلاب اسلامی و رهبری حمایت می‌کنند.

 

غفوری افزود: حضور مردم در اجتماع شبانه کرمانشاه و دیگر نقاط کشور نشان‌دهنده روحیه انقلابی و ایستادگی آنان است و باید از این حضور گسترده و شجاعانه قدردانی کرد.

 

وی در پایان برای ملت ایران، رهبر انقلاب، نظام جمهوری اسلامی و همه خدمتگزاران کشور آرزوی سلامتی و عزت کرد و از خداوند متعال نابودی رژیم صهیونیستی و کوتاه شدن دست آمریکا از سر ملت‌های مظلوم را مسئلت کرد.


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

امام جمعه کرمانشاه: تحریم‌‌ ملت ایران را به ‌خودکفایی و پیشرفت سوق داد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه با اشاره به سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: این ایام همچنین با روز صنعت دفاعی و یاد و خاطره شهدای بزرگی همچون شهید حسن طهرانی‌مقدم و شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای عرصه دفاعی کشور همراه است.

وی افزود: این شهیدان و همه کسانی که در عرصه صنعت دفاعی تلاش کردند، توانستند دست رهبر جامعه اسلامی را از سلاح‌های روز پر کنند و جمهوری اسلامی ایران را به توانمندی‌هایی برسانند که در برابر دشمنان مستکبر و مدعی برخورداری از بزرگ‌ترین و مجهزترین ارتش جهان ایستادگی کند.

تحریم‌ها به فرصتی برای پیشرفت ایران تبدیل شد

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به طرح مجدد موضوع تحریم و محاصره اقتصادی علیه ایران عنوان کرد: دشمن طی 48 سال گذشته بارها ملت ایران را با تحریم و محاصره اقتصادی تهدید کرده، اما ملت ایران از همین تهدیدها بزرگ‌ترین فرصت‌ها را ساخته و پیشرفت‌های بزرگی در عرصه اقتصادی و تولید رقم زده است.

غفوری گفت: امروز نتیجه این مقاومت و تلاش در بسیاری از رشته‌ها مقابل چشم جهانیان قرار دارد و ایران در بسیاری از حوزه‌ها در زمره کشورهای برتر جهان قرار گرفته است، در حالی که بخش قابل توجهی از این پیشرفت‌ها در شرایط تحریم به دست آمده است.

وی افزود: ملت ایران تهدیدهای دشمن را به فرصت پیشرفت تبدیل می‌کند، مسیرهای جدید را می‌یابد، به داشته‌های خود بیشتر اتکا می‌کند و وابستگی خود را به خارج کاهش می‌دهد؛ بنابراین نتیجه این فشارها تقویت استقلال، عزت، خودباوری و روحیه روی پای خود ایستادن ملت ایران خواهد بود.

حرکت دشمن به سمت تحریم، اعتراف به شکست نظامی است

امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه دشمن پس از شکست در عرصه نظامی به دنبال فشار اقتصادی رفته است، تصریح کرد: رفتن دشمن به سمت محاصره اقتصادی و تحریم، به اذعان بسیاری از رسانه‌ها و اندیشکده‌های جهان، نشانه شکست آن‌ها در عرصه نظامی است.

غفوری افزود: دشمن در عرصه نظامی نتوانست به اهداف خود دست پیدا کند و اکنون تلاش می‌کند با فشار اقتصادی و تحریم، ملت ایران را تحت فشار قرار دهد، اما تجربه 48 سال گذشته نشان داده که این فشارها نتیجه‌ای جز تقویت جبهه داخلی و افزایش توانمندی‌های کشور نخواهد داشت.

روز جهانی مسجد؛ روز مقابله با صهیونیسم

وی با اشاره به روز جهانی مسجد عنوان کرد: روز جهانی مسجد یک روز انقلابی است که به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و در سازمان کنفرانس اسلامی به مناسبت به آتش کشیده شدن مسجدالاقصی توسط یک صهیونیست در سال 1969 نامگذاری شد.

امام جمعه کرمانشاه افزود: امام راحل تأکید داشتند که روز جهانی مسجد باید با رویکرد مقابله با دشمن صهیونیستی مورد توجه قرار گیرد و این روز صرفاً یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه روزی برای توجه به نقش مسجد در مقابله با صهیونیسم و دفاع از آرمان‌های امت اسلامی است.

غفوری عنوان کرد: بر همین اساس امسال تلاش کردیم برنامه‌های روز جهانی مسجد در استان کرمانشاه با شکوه بیشتری برگزار شود و با همین رویکرد، مسجد را به عنوان خانه خدا و پایگاه دینی و اجتماعی جامعه اسلامی مورد توجه قرار دهیم.

وی با تأکید بر نقش مساجد در تربیت نیروهای مؤمن و انقلابی گفت: مسجد ظرفیت بزرگی برای تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارد و باید از این ظرفیت در مسیر تقویت جبهه مقاومت و مقابله با رژیم صهیونیستی استفاده کرد.

امام جمعه کرمانشاه با قدردانی از ائمه جماعات، هیئت‌های امنا، خادمان، واقفان و متولیان مساجد گفت: انسان‌های پاک‌باخته‌ای در طول قرون برای ساخت، اداره و پشتیبانی از مساجد تلاش کرده‌اند و زبان از بیان عظمت خدمات آنان قاصر است.

غفوری افزود: به مناسبت روز جهانی مسجد، از جمعی از فعالان عرصه مسجد، ائمه جماعات، اعضای هیئت‌های امنا و افرادی که در ساخت و اداره مساجد استان فعالیت داشته‌اند، در نمازهای جمعه استان تقدیر خواهد شد.

173 شب حضور مردم در میدان؛ جلوه‌ای از حمایت از انقلاب

وی با اشاره به استمرار تجمعات شبانه مردم در حمایت از انقلاب اسلامی و رهبری گفت: 173 شب از این حضور گذشته و مردم همچنان قهرمانانه و شجاعانه در میدان حضور دارند.

امام جمعه کرمانشاه خاطرنشان کرد: در سراسر کشور و حتی در روستاها و شهرهای کوچک، مردم در تجمعات شبانه حضور پیدا می‌کنند و از اسلام، انقلاب اسلامی و رهبر حکیم و شجاع حمایت می‌کنند.

غفوری از حضور مردم در این تجمعات قدردانی کرد و گفت: از خداوند متعال برای همه مردم و خانواده‌های آنان سلامتی، عافیت و طول عمر با عزت مسئلت دارم.

انتهای پیام/  




 فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا

دنیای‌ اقتصاد: ذخایر غنی مواد معدنی حیاتی آفریقا، این قاره را در مرکز گذار جهانی به انرژی‌های پاک قرار داده است. با‌این‌حال، رهبران کشورهای جنوب آفریقا اکنون با پرسشی مهم‌تر از میزان استخراج این منابع روبه‌رو هستند: آیا منطقه می‌تواند سهم بیشتری از ارزش اقتصادی ایجادشده از این منابع را در داخل خود حفظ کند؟

 آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری

آرمان امروز : عبدالعظیم آق‌آتابای؛ پژوهشگر اقتصادی در یادداشتی اختصاصی برای تازه‌های اقتصاد به جایگاه آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران و نقد ظرفیت آن برای حل مسائل ساختاری اقتصاد کشور پرداخت. در شرایطی که اقتصاد ایران با چالش‌های هم‌زمان تورم مزمن، ناترازی‌های مالی و فشارهای ارزی روبه‌روست، بازخوانی «مکتب کلاسیک» به‌عنوان نخستین نظام نظری [ ]

 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۵۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

نیویورکر نوشت؛ اهداف اولیه واشنگتن محقق نشده است؛ چراکه حکومت ایران همچنان منسجم باقی مانده و تداوم بسته ماندن تنگه هرمز نیز هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.