قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

سرپرست جدید هیأت تنیس استان یزد منصوب شد

کیارش حکیمی بنا به پیشنهاد مدیرکل ورزش و جوانان استان و با حکم رئیس فدراسیون تنیس، به عنوان سرپرست هیأت تنیس استان یزد منصوب شد.
 سرپرست جدید هیأت تنیس استان یزد منصوب شد

مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید هیأت تنیس استان یزد، امروز دوشنبه پنجم مردادماه، با حضور محمدرضا خوانین‌زاده معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای اداره‌کل ورزش و جوانان استان و مسعود زارع، دستیار جوان مدیرکل، برگزار شد.

با پایان دوره ریاست امیرحسین آرمین بر هیأت تنیس استان، کیارش حکیمی بنا به پیشنهاد مدیرکل ورزش و جوانان استان و با حکم رئیس فدراسیون تنیس، به عنوان سرپرست هیأت تنیس استان یزد منصوب شد.

محمدرضا خوانین‌زاده در این مراسم ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های امیرحسین ارمین در دوران مسئولیت خود و آرزوی موفقیت برای کیارش حکیمی، گفت: ورزش تنیس یکی از رشته‌های مهیج و پرطرفدار است که هم در حوزه ورزش قهرمانی و هم در بخش ورزش همگانی، جایگاه مناسبی در میان اقشار مختلف جامعه دارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین وظایف سرپرست هیأت، برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری هرچه سریع‌تر مجمع انتخاباتی است، افزود: تنیس از جمله رشته‌هایی است که افراد در تمامی رده‌های سنی، چه با هدف قهرمانی و چه به منظور تفریح و نشاط، می‌توانند به آن بپردازند. امیدواریم سرپرست جدید هیأت با برنامه‌ریزی مناسب، گام‌های مؤثری در مسیر توسعه و گسترش این رشته ورزشی در استان بردارد.

انتهای پیام 





 «نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای...

 ۵ سریال کره‌ای تازه برای خداحافظی با سریال‌های تکراری تلویزیون
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

۵ سریال کره‌ای تازه برای خداحافظی با سریال‌های تکراری تلویزیون

در این مقاله ۵ سریال جدید کره‌ای را معرفی کرده‌ایم که در روزهای اخیر مورد توجه قرار گرفته‌اند؛ آثاری با داستان‌های متنوع، از عاشقانه و احساسی تا هیجان‌انگیز و معمایی، که می‌توانند انتخاب متفاوتی برای تماشا باشند.

 وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو
۷ ساعت قبل / سایت سلام نو

وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ عنوان کرد که این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟

در صورت نهایی شدن مشمولیت بیرانوند، تراکتور بدون نیاز به جذب گلر جدید، یک دروازه‌بان آماده در اختیار دارد.

 ترامپ و روز «‌دی» اقتصادی علیه ایران
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

ترامپ و روز «‌دی» اقتصادی علیه ایران

ترامپ پس از آنکه در میدان نظامی به پیروزی سریع و قاطع دست نیافت و راه مذاکره با تهران نیز به گشایشی نرسید، اکنون ظاهرا به جبهه‌ای قدیمی اما با شدتی تازه و در عین حال بی‌سابقه پناه برده است؛ جنگ اقتصادی علیه ایران که رئیس‌جمهور آمریکا از آن به‌عنوان روز «دی» اقتصادی (D-Day) علیه ایران یاد می‌کند.