قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

اعضای دولت شهید رئیسی برای اعلام وفاداری به «امام جوان و رشید انقلاب اسلامی» گرد هم آمدند

معاون اول رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی و مشاور رهبر شهید انقلاب، با بیان اینکه اعضای دولت شهید رئیسی امروز در کنار مردم عزادار «امام شهید» هستند، گفت: دولت شهید رئیسی بیشترین همراهی و تحسین را از سوی رهبر شهید انقلاب تجربه کرد و اعضای دولت برای اعلام داغداری و تجدید بیعت با «امام جوان و رشید انقلاب اسلامی» گرد هم آمدند.
 اعضای دولت شهید رئیسی برای اعلام وفاداری به «امام جوان و رشید انقلاب اسلامی» گرد هم آمدند

محمد مخبر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دولت شهید رئیسی در طول دوران خدمت خود بیشترین تحسین و همراهی را از سوی رهبر شهید انقلاب تجربه کرد و میان رئیس‌جمهور شهید و امام شهید پیوندی عاطفی و ویژه برقرار بود.

معاون اول رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی افزود: اعضای دولت شهید رئیسی همواره خود را سربازان امام شهید می‌دانستند و امروز نیز در کنار آحاد مردم، خود را عزادار امام شهید می‌دانند. اعضای دولت با حضور در این مراسم، مراتب داغداری عمیق خود را ابراز کرده و بیعت و وفاداری خود را با امام جوان و رشید انقلاب اسلامی اعلام می‌کنند.

مخبر با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید انقلاب، گفت: ایشان نسبت به محرومان حساسیت و توجه ویژه‌ای داشتند و همواره پیگیر رسیدگی به مناطق کمتر برخوردار بودند.

وی در بیان خاطره‌ای از رهبر شهید انقلاب افزود: در یکی از مناطق محروم، اقدامی انجام شده بود که شخصاً آن را دنبال می‌کردند. پس از ارائه گزارش اقدامات، ایشان بسیار خرسند شدند و یادداشتی مکتوب درباره آن نوشتند که سراسر بیانگر احساس، رضایت و توجه عمیق ایشان به خدمت‌رسانی به محرومان بود.

مشاور رهبر شهید انقلاب در پایان ابراز امیدواری کرد مسیر خدمت دولت شهید رئیسی با پشتوانه نظام جمهوری اسلامی ادامه یابد و دستاوردهای آن موجب افتخار هرچه بیشتر جمهوری اسلامی ایران شود.

انتهای پیام





 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 ثبات بازار پیش نیاز اصلاحات اقتصادی | آخرین خبر

ثبات بازار پیش نیاز اصلاحات اقتصادی | آخرین خبر

اطلاعات/متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دکتر ولی‌الله سیف| بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد. در اقتصادی که سیاست‌ها به طور مداوم تغییر می‌کنند، مقررات دائماً دستخوش بازنگری هستند و فعالان اقتصادی نمی‌توانند آینده ر

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.