قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

بررسی طرح «تسهیم مالیاتی» در مجلس/ این طرح سهم شهرهایی مانند اردبیل را افزایش می‌دهد

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از بررسی طرح «تسهیم مالیاتی» در مجلس خبر داد و گفت: با تصویب این طرح شیوه توزیع درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده از مدل استانی به نظامی عادلانه‌تر در سطح کشور تغییر خواهد یافت.
 بررسی طرح «تسهیم مالیاتی» در مجلس/ این طرح سهم شهرهایی مانند اردبیل را افزایش می‌دهد

صدیف بدری ۱ مرداد در مراسم بهره‌برداری از فاز دوم پارک بعثت اردبیل به موضوع توزیع درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده اشاره و اظهار کرد: در شیوه فعلی این منابع بر مبنای تقسیمات استانی توزیع می‌شود و همین موضوع موجب شده شهرهایی که از صنایع بزرگ و درآمدهای صنعتی سهم کمتری دارند از منابع مالی مناسب بی‌بهره بمانند.

وی اضافه کرد: طرح تسهیم مالیاتی با هدف اصلاح این روند در مجلس در حال بررسی است و در صورت تصویب، درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده در سطح ملی و با رویکردی عادلانه‌تر میان شهرها توزیع خواهد شد؛ اقدامی که می‌تواند به افزایش منابع مالی شهرداری‌ها به‌ویژه در شهرهایی مانند اردبیل کمک کند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی همچنین به برنامه‌های حمایتی مجلس در حوزه مدیریت شهری اشاره و بیان کرد: در قالب طرح بازآفرینی شهری تأمین گل و گونه‌های گیاهی مورد نیاز پروژه‌های ثبت‌شده در این سامانه به صورت رایگان پیش‌بینی شده است.

بدری تأکید کرد: مجلس از برنامه‌های توسعه شهری حمایت می‌کند و آمادگی دارد در زمینه تأمین ماشین‌آلات، تجهیزات و زیرساخت‌های مورد نیاز شهرداری‌ها، بسترهای قانونی و اعتباری لازم را فراهم کند تا روند عمران و آبادانی شهرها با سرعت بیشتری ادامه یابد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه فضاهای سبز در شهرها اظهار کرد: پارک‌ها و فضاهای سبز علاوه بر زیباسازی محیط شهری نقش مهمی در ارتقای سلامت روان، افزایش نشاط اجتماعی و تقویت تعاملات میان شهروندان دارند.

بدری با قدردانی از اقدامات شهرداری و شورای اسلامی شهر اردبیل در اجرای پروژه‌های عمرانی و توسعه فضاهای سبز افزود: خدمت صادقانه به مردم ارزش والایی دارد و هر مدیری که با هدف رفع مشکلات شهروندان تلاش می‌کند در حقیقت در مسیر دفاع از منافع کشور گام برمی‌دارد.

انتهای پیام





 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 ضرورت پرهیز از نگاه افراط و تفریطی به کنوانسیون خزر | آخرین خبر

ضرورت پرهیز از نگاه افراط و تفریطی به کنوانسیون خزر | آخرین خبر

ایران/متن پیش رو در ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست آرمینا آرم-پژوهشگر ارشد «ایراس»| بحث درباره وضعیت حقوقی دریای کاسپین و جایگاه ایران در این پهنه آبی موضوعی نیست که به تحولات امروز محدود باشد؛ بلکه سال‌هاست یکی از مباحث مهم حقوقی، سیاسی و راهبردی در روابط میان پنج کشور

 صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

یک پاس گل و لحظاتی بعد هم یک گل تماشایی شروع توفانی ستاره ایرانی در بازی اروپاییِ امشب برای لخ پوزنان بود.

 ببینید | راه رفتن دوباره پس از ۱۰ سال به کمک رباتیک

ببینید | راه رفتن دوباره پس از ۱۰ سال به کمک رباتیک

دختر پس از ۱۰ سال، برای نخستین‌بار با کمک یک اسکلت بیرونی رباتیک توانست راه برود؛ لحظه‌ای که شادی او را به همراه داشت./خبرفوری

 تأکید بر مدیریت مصرف و افزایش بهره وری انرژی در صنایع/ لزوم نقش آفرینی بیشتر رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی

تأکید بر مدیریت مصرف و افزایش بهره وری انرژی در صنایع/ لزوم نقش آفرینی بیشتر رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از وقفه در چرخه تولید، صیانت از اشتغال و تداوم فعالیت واحدهای صنعتی را از اولویت‌های کشور دانست و در عین حال خواستار توجه به محدودیت‌های شبکه و حمایت از تلاش شبانه‌روزی کارکنان صنعت برق برای مدیریت ناترازی و تأمین برق بخش‌های مختلف شد.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.