قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

استاندار یزد: حمایت از ورزشکاران و تیم‌های استان با جدیت دنبال می‌شود

استاندار یزد در نشست با مدیرکل ورزش و جوانان استان، ضمن تأکید بر حمایت از ورزشکاران اعزامی به مسابقات آسیایی ناگویا ۲۰۲۶، از اتخاذ تصمیماتی برای رفع مشکلات تیم فوتسال علقمه امامشهر در لیگ دسته اول و تیم هندبال سنگ آهن در لیگ برتر خبر داد.
 استاندار یزد: حمایت از ورزشکاران و تیم‌های استان با جدیت دنبال می‌شود

در دیدار سید احمد هاشمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد و مسعود زارع دستیار جوان مدیر کل با محمدرضا بابایی استاندار یزد، که امروز چهارشنبه نهم مرداد برگزار شد، مهم‌ترین مسائل و اولویت‌های ورزش استان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست، موضوع حمایت از ملی‌پوشان یزدی اعزامی به مسابقات آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ و همچنین بررسی راهکارهای رفع موانع و چالش‌های پیش روی تیم فوتسال علقمه امامشهر و تیم هندبال سنگ آهن بافق از مهم‌ترین محورهای گفت‌وگو بود.

استاندار یزد با تأکید بر اینکه ورزش یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های ایجاد نشاط اجتماعی و ارتقای سلامت جامعه است، بر حمایت همه‌جانبه از ملی‌پوشان اعزامی به مسابقات آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ تأکید کرد.

بابایی همچنین با اشاره به اهمیت حفظ جایگاه تیم‌های استان در رقابت‌های ملی، بر حمایت از تیم فوتسال علقمه امامشهر برای تداوم حضور در لیگ دسته اول فوتسال ایران و تیم هندبال سنگ آهن بافق در لیگ برتر هندبال تأکید کرد و در این زمینه تصمیماتی برای رفع مشکلات و حمایت از این تیم‌ها اتخاذ و دستورات لازم را صادر کرد.

در ادامه این دیدار سید احمد هاشمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، با ارائه گزارشی از وضعیت ورزش استان، از رشد سه برابری تعداد ملی‌پوشان یزدی اعزامی به مسابقات آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ نسبت به بازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ خبر داد.

وی در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌های استاندار و مجموعه مدیریتی ارشد استان، این همراهی و پشتیبانی را زمینه‌ساز توسعه ورزش قهرمانی و افزایش موفقیت‌های ورزشکاران یزدی دانست.

انتهای پیام 





 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۴ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 تأمین برق صنایع با اولویت تولید و اشتغال پیگیری می‌شود
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأمین برق صنایع با اولویت تولید و اشتغال پیگیری می‌شود

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع شد و بر استفاده از ظرفیت بورس انرژی، برق وارداتی و مدیریت مصرف برای عبور از محدودیت‌های شبکه تأکید کرد.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.